Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

O man toks durnas klausimas iskilo - esu zilstanti tamsiaplauke, jau metai laiko kirpeja dazo sviesiom sruogom per visa ilgi, o saknis dazo tokiu lazdyniniu atspalviu, bet nuo dazymo sruogom man kazkaip plaukai ziuriu labai nusausejo.....Dazo tai vienas sruogas su framesi, kitas su Loraeliu, bet kad miltuku deda, tai tikrai maciau. Kazin, o jei man dabar visa galva kokiais Garnier dazais uzsimozojus? ax.gif Kaip tik maciau tokia grazia splava " Gold Blondie ", na tokia auksiniai-rudai geltona, kaip medus ax.gif Tai ar man paskutiniai plaukai nenumuks? Nes jau uzkniso tepliojimais ant nakties aliejais visokiais, dar pusdienis su kokia super duper brangia kauke.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 24 balandžio 2007 - 12:59
Sveikos smile.gif

Norėjau pasiteirauti, gal kas parekomenduotų VILNIUJE gerą kirpėją, kuri gražiai dažo plaukus šviesiom sruogėlem? g.gif Maniškė emigravo visai vasarai, tai bijau kur nors kitur eiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2007 04 22, 23:18)
Siandien norejau nusipikrt sampuna pilkinanti sviesius plaukus, Kainuoja apie 26lt Kosmadoj, Is Schwarckopf berods, gal kas nors ji bandet ir galit patart ar verta pirkt... g.gif

Va aš tokį kaip tik nusipirkau vakar kristianoj ax.gif Tik bijau plaut galvą, nes jis mėlynas labai blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2007 06 18, 11:02)
Va aš tokį kaip tik nusipirkau vakar kristianoj  ax.gif  Tik bijau plaut galvą, nes jis mėlynas labai  blush2.gif  g.gif

Nebijok bigsmile.gif As jau menesiuka ji naudoju, tikrai nei kiek tie plaukai nemelynuos thumbup.gif Tik geltonuma nuims, paluku atspalvis toks labaiu i baltuma bus ir tiek, o ir siaip jis man geras, plaukai svelnus ir blizgantys buna
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 06 18, 15:08)
Nebijok  bigsmile.gif As jau menesiuka ji naudoju, tikrai nei kiek tie plaukai nemelynuos  thumbup.gif Tik geltonuma nuims, paluku atspalvis toks labaiu i baltuma bus ir tiek, o ir siaip jis man geras, plaukai svelnus ir blizgantys buna

Jau išbandžiau thumbup.gif iš pradžių tik ant plaukų galiukų, pažiūrėjau ar viskas ok su ta spalva biggrin.gif bet viskas ok, spalva tikrai baltesnė o ir plaukai pakankamai švelnūs po plovimo, tik labai jau pasišiaušę lotuliukas.gif
Atsakyti
Va aš tokį kaip tik nusipirkau vakar kristianoj  ax.gif  Tik bijau plaut galvą, nes jis mėlynas labai  blush2.gif  g.gif

O tas šampūnas tik dažytoms blondinėms?
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2007 04 24, 13:58)
O man toks durnas klausimas iskilo - esu zilstanti tamsiaplauke, jau metai laiko kirpeja dazo sviesiom sruogom per visa ilgi, o saknis dazo tokiu lazdyniniu atspalviu, bet nuo dazymo sruogom man kazkaip plaukai ziuriu labai nusausejo.....Dazo tai vienas sruogas su framesi, kitas su Loraeliu, bet kad miltuku deda, tai tikrai maciau. Kazin, o jei man dabar visa galva kokiais Garnier dazais uzsimozojus?  ax.gif Kaip tik maciau tokia grazia splava " Gold Blondie ", na tokia auksiniai-rudai geltona, kaip medus  ax.gif Tai ar man paskutiniai plaukai nenumuks? Nes jau uzkniso tepliojimais ant nakties aliejais visokiais, dar pusdienis su kokia super duper brangia kauke.....

Man tai kirpėja aiškino ,kad sruogelėm naudoja stipresnio procento dažus ax.gif ,tai gal todėl tau taip sausėja? g.gif Nors ,kita vertus ,jei dažai plaukus nuo pat šaknų ,tai šaknims labiau kenkia doh.gif Tai reik rinktis vieną iš dviejų blogybių.
Aš nesenai užsimaniau išbandyt Framesi dažus ,mano kirpėja su jais nedirba,bet pasiėmė iš kitos kirpėjos ,kad jau aš jų taip norėjau.Ištepė sruogas ,susuko į foliją ,po 10 gal min man baisiausiai pradėjo kaist ta folija ,atrodė ,kad galva virt pradėjo blink.gif Dar pradėjo tekėti skystis kažkoks šiltas ,košmaras kažkoks. Tada buvo baisus karštis ,tai gal todėl ir pradėjo virt man tie dažai. tongue.gif
Kirpėjai žiauriai nepatiko tie Framesi ,sako jau daugiau niekad su jais nedažyčiau ,sako gi čia tas pats kas su miltukais dažyt blink.gif Spalvytė gavosi superinė ,tačiau plaukučių kažkiek nubyrėjo unsure.gif
Kitą kartą bandysiu dažyt su Alfa Parf kreminiais dažiukais wub.gif Gal tie bus geresni? Tik sakė ,kad jie yra su apsauga ,su aliejum tokiu ,kuris išsiplauna tik po poros plovimų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 19 birželio 2007 - 15:27
QUOTE(Vitulka @ 2007 06 18, 19:14)
O tas šampūnas tik dažytoms blondinėms?

na net nžn g.gif
parašyta kad tai šviesintų, blukintų bei žilų plaukų šampūnas. Tačiau gal ir tiktų natūraliems šviesiems plaukams
Atsakyti

Kaip tiksliai vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 06 19, 20:45)
Kaip tiksliai vadinasi?

Schwarzkof profesional Bonacure Color save true silver shampoo
va toks:
user posted image
Atsakyti
Merginos- noriu paklausti, ar įmanoma plaukus pašviesinti sruogelėmis, nenaudojant miltukų, o kreminius dažus. Nors kirpėjos kaip susitarusios tvirtina, kad nesigaus, bus ryžokas atspalvis. verysad.gif Ale kad aš ir nenoriu , kad jau tos sruogos labai baltos būtų, lai būna kad ir ryžokos, bet kad plaukui ne taip kenktų. nes kai šviesina miltais, tai vargas- labai, tragiškai tiesiog plaukai man nusausėja, tiesiog trupa gabalais. Reikia kitos kirpėjos ieškotis ko gero ax.gif
Beje girdėjau, kad kenkia ne tik blondinimas miltukais, bet ir pats vyniojimas į foliją, nes ten plaukas kaista, verda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2007 06 19, 18:19)
na net nžn  g.gif
parašyta kad tai šviesintų, blukintų bei žilų plaukų šampūnas. Tačiau gal ir tiktų natūraliems šviesiems plaukams

Dėkui, reiks nueit pasižiūrėt 4u.gif
Atsakyti