Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

QUOTE(just_angel @ 2007 04 21, 09:59)
O as jau beveik metai nebesviesinu plauku sruogelemis,nes siursta luzineja,nors ir geras priemones naudoju ax.gif Per vasara dar zadu atsilaikyt,o pries rudeni, jauciu kad jau uzsinoresiu padazyt  doh.gif

tai kam tada vargsti ir augini g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2006 04 26, 18:08)
Buvau sviesinta goldwell'u ir dabar bandau islipt is to baisiai sviesaus sniego atspalvio. Po truputi kazkaip patamsejo plaukai, bet dabar galvoju dazyt sruogelem, kad naturaliau atrodytu g.gif
Galvoju gal reik pabandyt ta got2be so blonde sviesikli?  g.gif

nereik rizikuoti.esu kirpeja,jai nagali nueit i kirpykla,tai nors dazus nusipirk kirpykloj,ar kirpyklos reikmenu pardoj,ir konsultacija bus.negadink plaukuciu,jie ne taip greit atauga,greiciau sugadinti galima.
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 04 21, 00:19)
ties 4men istiko krize  lotuliukas.gif  laikykis , istikruju nuauga kazkuri dalis ir poto  jau taip nebesimato bent jau man nebebado akiu  ax.gif

Pas mane tikrai matysis...nes natūrali aš tamsi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrininė @ 2007 04 13, 12:54)
O kur Vilniuj dazo su keune dazais? Ir kiek galetu kainuoti? Plaukai lietuviskai pilki ir dazau sviesiom sruogelem, iki siol su loreal dazais man dazydavo, bet nieko gero, skilineja ir luzineja tie plaukuciai, tai noriu bandyt su geresniais dazais, sakau gal keune geri..?  g.gif

keune ir loreal geri dazai,jai daug lakuoji,veli ir tiesini tai ir luzineja.loreal jau senoka ,gerai subalansuota kokybe.neuzteks pakeis dazus,reik surast priezasti ,ka ne taip darai.
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2007 04 21, 13:46)
tai kam tada vargsti ir augini  g.gif ?

Noriu plaukus siek tiek atgaivinti ir pailsinti nuo dažymų smile.gif O gal nuspręsiu būti natūrali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2007 01 30, 18:10)
siandien rinkausi plauku dazus, ir ant wellaton pastebejau toki ispejima, kad toms kurios turi tatuiruote sitie dazai gali sukelt alergine reakcija, pabijojau pirkt, kas man gali paaiskint kaip tai susije? g.gif  blink.gif

pirma karta girdziu kad kazkoks dazymas susijes su tatuiruote, turiu jas dvi ir niekas niekada kirpykloj nepaklause apie tai blink.gif smile.gif
Atsakyti
nesamone,as dirbu kirpeja,daug mergaiciu su tatu, visas dazau ir nei karto neklausiau apei tatu.kaip gali reaguoti?nesamune.bet dazus geriau pirkti pas kirpeja.kaina bus ta pati o kokybe geresne.
Atsakyti
nieko gero tie Keune dazai,man dazo sruogelem ir spalva nekokia,o ir plaukas visas nusidevejes....kur isgauna platinine spalva ,tokia balta-pilka? Help! nusipbodo buti geltonai

Paskaiciau, ir noreciau isiterpti ax.gif Man irgi kirpeja dazo su Keune dazais sruogelem, tai labai gerai gaunasi, baltos platinines sruogos smile.gif gal tavo naturalus plaukai tamsus, arba per silpna ta peroksida (ar kaip jis ten vadinasi, tas skystis, su kuriuo sumaiso tuos miltelius), jis gi buna ivairiu procentu. mano plaukai tokie vidutiniskai rudi, tai berods kirpeja 12 procentu ima, gaunasi super. anksciau sviesino man su Loreal pasta, tai irgi gerai visada buvo, jokio geltonumo smile.gif
Atsakyti
jai gerai buvo su loreal platinium turbut, trumpiau reik plauka emulguoti,po sruogu dazymo.su pilka spalva.
Atsakyti
Siandien norejau nusipikrt sampuna pilkinanti sviesius plaukus, Kainuoja apie 26lt Kosmadoj, Is Schwarckopf berods, gal kas nors ji bandet ir galit patart ar verta pirkt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(PalaimaG171 @ 2007 04 22, 00:12)
jai gerai buvo su loreal platinium turbut, trumpiau reik plauka emulguoti,po sruogu dazymo.su pilka spalva.

Sveika o gal zinai kur KAUNE galima isigyti lorealio dazu?nes kur prekes kirpyklos tai kiek ziurejau ju neturi verysad.gif
Atsakyti
gali nusipirk pas kirpejas,ten kur dirba su tom priemonem,tai jas ir parduoda.dazai kainuoja apie 25.30lt.
Atsakyti