Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės tiesiaplaukės pasidalinkim paslaptim :)

pamaciau kaip smagiai dalinasi patirtim brunetes tai manau ir mes galetume blush2.gif
papasakokit ka naudojat?kuo dazot?
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai Rasyte pradekim nuo taves mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
Buvau sviesinta goldwell'u ir dabar bandau islipt is to baisiai sviesaus sniego atspalvio. Po truputi kazkaip patamsejo plaukai, bet dabar galvoju dazyt sruogelem, kad naturaliau atrodytu g.gif
Galvoju gal reik pabandyt ta got2be so blonde sviesikli? g.gif
Atsakyti
Galim drinks_cheers.gif

mano plaukai man kelia didziausia galvos skausma smile.gif
zodziu dabar jie iki peciu nes nusibodo skilinejantys galiukai ir nusikirpau kokius 10cm, dabar biski gailiuosi bet ka padarysi bandau augint smile.gif

sampunas ir balzamas -milkshake, kolkas manau atradimas nes plaukai nebesivelia
aliejukas-kerastaze wub.gif , seniau naudojau alfos parf bet dabar kerastezes pasirode gerenis
naudoju yves rochers saknis stiprinancia ir augima skatinancia priemone
pries plovima naudoju dzintars arba varnalesu aliejuka, tepu visus plaukus
o geros kaukes niekaip neatrandu sad.gif turiu alfos parf bet kazkaip nepatinka ji man
Papildyta:
o del dazymo tai nezinau kuo mane dazo blush-anim-cl.gif
seniau daziau visa galva , bet jau issigandau del plauku tai pradejau dazyt sruogelem tai tikrai daug geriau!
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2006 04 26, 18:09)
Galim  drinks_cheers.gif

mano plaukai man kelia didziausia galvos skausma smile.gif
zodziu dabar jie iki peciu nes nusibodo skilinejantys galiukai ir nusikirpau kokius 10cm, dabar biski gailiuosi bet ka padarysi bandau augint smile.gif

sampunas ir balzamas -milkshake, kolkas manau atradimas nes plaukai nebesivelia
aliejukas-kerastaze  wub.gif , seniau naudojau alfos parf bet dabar kerastezes pasirode gerenis
naudoju yves rochers saknis stiprinancia ir augima skatinancia priemone
pries plovima naudoju dzintars arba varnalesu aliejuka, tepu visus plaukus
o geros kaukes niekaip neatrandu sad.gif turiu alfos parf bet kazkaip nepatinka ji man

as ir noriu to yves rochers, kokia jo kaina? ax.gif
kauke galeciau parekomenduoti-wellos su pienu ir sviestu, 150ml, kaina apie 20lt mirksiukas.gif kirpykloj man buvo uzdeje, tai plaukuciai tokie svelnuciai paliko wub.gif noriu ir as ja isigyti ax.gif
Na, o as nesu tikra blondine-dazyta sruogom,bet jau beveik visi plaukai, ne vien sruogos unsure.gif tai prieziuros reikia nemazai doh.gif plaukai labai sauseja doh.gif kai buvau tamsiaplauke tiek prieziuros tikrai nereikejo, plaukuciai blizgedavo kaip is reklamos wub.gif o dabar cool.gif
tai as naudoju swarckoft professional sampuna sausiems ir labai poretiems plaukams, gerai drekina thumbup.gif balzama rigenol, kauke is eurokos su kokoso aliejumi, biotreatment kauke,aliejuka dzintars karta per savaite bigsmile.gif
isplovus galva tepu citre shine aliejuka arba frukcio, planuoju isigyti visu giriama Kerastase ax.gif
et, dar beveik kiekviena karta, antram plovimui naudoju pilkinamaji sampuna, kad neislistu geltonumas biggrin.gif
Atsakyti
astuxxx2000 o kauke wellos tai cia is profesonalios linijos?

o del geltonumo tai man buvusi kirpeja aiskino kad cia mano toks plauku pigmentas ir kitaip nebus ir tai nesamone! pakeiciau kirpeja pasikeite ir spalva thumbup.gif dabar tikrai neber geltonumo
Papildyta:
o tas Yves rochers kaina hm.... g.gif nepigus tai tikrai gal 75 lt bijau suklaidint nebeatsimenu.
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2006 04 26, 18:22)
astuxxx2000 o kauke wellos tai cia is profesonalios linijos?

o del geltonumo tai man buvusi kirpeja aiskino kad cia mano toks plauku pigmentas ir kitaip nebus ir tai nesamone! pakeiciau kirpeja pasikeite ir spalva  thumbup.gif dabar tikrai neber geltonumo
Papildyta:
o tas Yves rochers kaina hm.... g.gif nepigus tai tikrai gal 75 lt bijau suklaidint nebeatsimenu.

Taip, si kauke is profesionalios serijos 4u.gif
O ta naujoji kirpeja su kitais dazais daze, kad neliko geltonumo ar kaip? g.gif idomu idomu bigsmile.gif
Na, tikrai nepigus g.gif o veiksmingas?vertas pinigu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 04 26, 19:17)
as ir noriu to yves rochers, kokia jo kaina? ax.gif
kauke galeciau parekomenduoti-wellos su pienu ir sviestu, 150ml, kaina apie 20lt  mirksiukas.gif  kirpykloj man buvo uzdeje, tai plaukuciai tokie svelnuciai paliko  wub.gif  noriu ir as ja isigyti  ax.gif
Na, o as nesu tikra blondine-dazyta sruogom,bet jau beveik visi plaukai, ne vien sruogos  unsure.gif  tai prieziuros reikia nemazai  doh.gif  plaukai labai sauseja  doh.gif kai buvau tamsiaplauke tiek prieziuros tikrai nereikejo, plaukuciai blizgedavo kaip is reklamos  wub.gif o dabar  cool.gif
tai as naudoju swarckoft professional sampuna sausiems ir labai poretiems plaukams, gerai drekina  thumbup.gif  balzama rigenol, kauke is eurokos su kokoso aliejumi, biotreatment kauke,aliejuka dzintars karta per savaite  bigsmile.gif
isplovus galva tepu citre shine aliejuka arba frukcio, planuoju isigyti visu giriama Kerastase  ax.gif
et, dar beveik kiekviena karta, antram plovimui naudoju pilkinamaji sampuna, kad neislistu geltonumas  biggrin.gif

o koki pilkinamaji naudoji?nusipirkus buvau ta loreal kauke dazancia specialiai blond plaukams kuri neva nuima geltonuma...bet kad nelabai ji ka ir nuima...
Atsakyti
tikrai su kitais daznai bet kokiais nezinau smile.gif
o del veiksmingumo tai dar nelabai galiu pasakyt sunaudojau 2 kapsules is 4 , nu lyg auga tie plaukuciai bet gal ir taip augtu be jo....siaip manau reik ilgiau panaudot kad pamatyt tikraji efekta
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 04 26, 18:29)
o koki pilkinamaji naudoji?nusipirkus buvau ta loreal kauke dazancia specialiai blond plaukams kuri neva nuima geltonuma...bet kad nelabai ji ka ir nuima...

Girdejau apie ta kauke, kad ji kaip tik pageltonina tik dar labiau g.gif
O sampuna naudoju is swarckopft (nzn kaip rasosi tiksliai) professional, bonacure linijos, color save silver biggrin.gif yra is lorealio profesionaliu priemoniu, bet kaina jo jau apie 30lt, mano pigesnis apie 20lt smile.gif
Visi sie sampunai yra violetiniai 4u.gif
Atsakyti
Na ir as prisijungsiu prie blondiniu drinks_cheers.gif

Siaip as sruogom dazyta. Dazausi kirpykloj su Keune dazais (labai fantastiski, plaukai tiesiog atsigavo, net nejauciu, kad sviesinti)
Naudoju Sampuna su placenta, Kauke Selektiv, balzama Cittre Shine arba Vichy, aliejuka Alfa Parf (sis aliejukas ziauriai man patinka, bet galvoju pabandymui Kerastase nusipirkti, labai jau supermamos sugunde biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 04 26, 19:35)
Girdejau apie ta kauke, kad ji kaip tik pageltonina tik dar labiau  g.gif
O sampuna naudoju is swarckopft (nzn kaip rasosi tiksliai) professional, bonacure linijos, color save silver  biggrin.gif yra is lorealio profesionaliu priemoniu, bet kaina jo jau apie 30lt, mano pigesnis apie 20lt  smile.gif
Visi sie sampunai yra violetiniai  4u.gif

na labiau ta kauke tai negeltonina,tiesiog efektas labai nezymus verysad.gif ji beje irgi violetine:)o kur man jo rast taviskio pilkintojo?dar kol prisiruosiu tamsintis reik nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti