QUOTE(Evi @ 2008 04 29, 21:32)
Musu berniukui dar tik 11 dienu, bet as jau nerimauju, kodel jis toks reksniukas... Sakot pilvo diegliu tokiems maziems nebuna? Maniskiui tik Infacol (=Espumizan) padeda, tai itariu kad oras pilvuke ji kankina.... Nenorejau duoti pries kiekviena maitinima (o valgyt jis pas mane nori kas 2 val, maitinu misinukais), bet matyt teks, nes kitaip mums ramybes nera ir jau ir as kartu su juo verkiu...
Buvau issigandus, kad kokios rimtesnes priezasties nebutu, bet kadangi po Infacolo issibezdejo kaip garvezys ir uzmigo, tikiuosi, kad tai ir buvo priezastis...
O siaip toks maziukas ir gaila, ir pykstu, ir verkiu, ir vel gaila, ir kas blogiausia niekur nuo to verkimo nepasislepsi reikia atvargti ta vargeli...
Buvau issigandus, kad kokios rimtesnes priezasties nebutu, bet kadangi po Infacolo issibezdejo kaip garvezys ir uzmigo, tikiuosi, kad tai ir buvo priezastis...
O siaip toks maziukas ir gaila, ir pykstu, ir verkiu, ir vel gaila, ir kas blogiausia niekur nuo to verkimo nepasislepsi reikia atvargti ta vargeli...
jau nuo pirmu dienu butina guldyti ant pilvuko,geriausia pries kiekviena maitinima.stiprina pilvo raumenukus ir maziau problemu buna su viduriukais.pradejom saviske nuo 1.5men.guldyti,nes nezinojom,kad reikia .mes kai pries maitinimus maze guldom ant pilvuko tai bezda kaip reikalas