Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek gali rėkti vaikas?

QUOTE(zaleake @ 2009 08 13, 12:18)
as savo mazyli guldydavau ant pilvuko ant savo pilvo ir taip pasupdavau ir lbj greit uzmigdavo ir nusiramindavo thumbup.gif

mums miegojimas ant mamytes pilvuko irgi labai padedavo. o kai buvom 3 men ir is viso nemiegojome normaliai, tai buvo vienintele iseitis. thumbup.gif Dabar jau viskas tai praeityje biggrin.gif
Atsakyti
Mano sunelis rekia nuo pirmu dienu. viena diena daugiau, kita maziau... Is pradziu budavo labai sunku, o dabar ipratom jau (vaikuciui 2,5 men.)
Visai mazytis (mano nuomone) reke, kai alknas budavo arba kai pilvuka skaudedavo. Dabar dar atsirado niurzgejimai, kai vaikas pavarges ir del kazkokiu priezasciu uzmigti negali.
Maziukui buvo auksinis stafilokokas zarnyne. Gerem gerasias bakterijas. Kaip ir geriau pradejo darytis, bet vel viska is rikiuotes isvede antibiotiku kursas... Dabar turim grybeli zarnyne. Pastoviai visokias gerasias bakterijas geriam, bet pampersai dar vis daugiau ar maziau zali, o vaikas parekia... Gerem espumizama, sab simplex, o dabar colinox lasiukus.
Maitinu MP. Nebebandau jokiu grafiku daryti, nes tas tik prie rekimo vaika priveda... Buna, kad vaikas ir uz valandos po valgymo isalksta, gal maziau pavalgo... Gal ima skaudeti pilvuka ir tiesiog nusiraminti nori. Tada panesiojam stacia, pasupuojam ir duodam niam smile.gif
Sunkiai nutildomi zviegimai pasikartoja kas kelias dienas. Jei laisvoki viduriukai, duodu dar ir truputi smektos miltuku su vandenuku. Padeda.
Maudm kasvakara. Vandenukas vaikuti atpalaiduoja. Dar vakarais naudojam viburkolio zvakutes, kad ramiau miegotusi mazyliui. Na, ir taip gyvenam.
I rekimus jau pavyksta nebereaguoti nervingai (susinervine tevai negali nuraminti vaikucio). Be to, kai vaikutis jau paauges, galima su uo pabendauti, pasnekinti. Tas irgi padeda nukreipti demesi nuo ilvuko diskomforto. jie niekaip nerimsta, guldausi sau ant pilvuko, paprastai uzmiega smile.gif
Nieko nera neimanomo. Aisku, vaiko rekimas labai vargina. Budavo dienu, kai man bagdavosi kantrybe ir, jei ne vyro pagalba, nzn ka buciau dariusi.

Taigi, nenuleiskit ranku. Isaugs vaikuciai is tu savo bedeliu ir viskas bus ok smile.gif

Atsakyti
gwrai kad mano vaikas palyginus rams, kol buvo mazesne nereikalavo daug demesio,dabar tai jai viskas ydomu biggrin.gif bet jei paguldai tai pabuna ir viena.. tik daznaiusiai vakaris nenori but viena.. reik nesiot ir pan..
Atsakyti
Mes tai verkiam kai vakare reik uzmigti biggrin.gif o diena tik niurzgejimas
Atsakyti
O mes verkiam labai retai thumbup.gif
Atsakyti