Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG. @ 2012 07 13, 00:11)
Nepyk, pajuokavau  biggrin.gif  Manęs irgi neklauso smile.gif

prisisapnuos vyriskis su ten kazkokiu tai pasiulymu ir bus tau juokaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 07 12, 15:41)
Maggie man smagiai žiūrisi tavo bandymai, o labiausiai žaviuosi kad tesi projekta
Svajonė mūsų nu man taip faina tas vid. formatas, ir vėl į sąraša prie norinčių daiktų  doh.gif ar kada nors jis baigsis g.gif

aciu, bet buvo keli rimti kartai, kai jau taip uzkniso. bet man savotishkai jis patinka, nes "privercia/motyvuoja/isjudina".

nea wink.gif
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 12, 18:19)
del mielos ir pukuotos pasigincyciau hihihi.gif

hehe
QUOTE(sayonara @ 2012 07 12, 18:26)
aš tik internete sterva atrodau biggrin.gif

biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 07 12, 21:26)
o Tu.. o Tavęs.. o Tau išvis alkoholį ir rūkalus parduoda?? biggrin.gif

hehehehehee
QUOTE(gotte @ 2012 07 12, 18:54)
aj tiesa, apie klientus...cia pasuko vakar toks vyrukas...nori nude foto...des i pazinciu tinklapius laugh.gif

uh la la. nice. rolleyes.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 07 12, 22:09)
lotuliukas.gif  ir aš senai, dar Italijoj turėjau tokį pasiūlymą  biggrin.gif  Tada dar ir susitikus buvau, parodė foto, kokių norėtų  biggrin.gif  pasišlykštėjau ir sprukau namo
tiesa, man pasiūlė ne tik fotografuot, bet ir prisijungti, taip sakant fotosesijai  biggrin.gif

oba. as tai gal sutikciau - ne dalyvauti, o pafotkinti. jauciu smalsumas paimtu virsu ;] tas toks jauduliukas, nekantrumas heh.
QUOTE(robobebras @ 2012 07 12, 21:08)
Maggie - babe wink.gif

ne pirma karta taip pakomentuoji, o as lieku nesupratus as always lotuliukas.gif smile.gif
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 12, 18:32)
Klausiu dar karta: man idomu kaip taip tvarkingai tiek daug nuotrauku suklijuota?

atsidariau PS nauja balta lapa ir ten kopinau po viena sumazintas fotkes. kadangi ju buvo daug, tai sudejus pirma linija (i apacia), kopinau jau visa ta linija salia, gavosi greiciau.

tvarkau juostini archyva. keleta jums.

tulpes (kovo 8 hehe)
user posted image

user posted image

zuike
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 07 13, 00:13)

Maggie, lb grazios nuotraukos....labai...

asibeldziu ir as su viena sena(ne tokia jau ir sena juostele), bet nekokybiska juosta....ziurekit, tarkit zodi ir jei yra noro pakomentuokit laugh.gif

user posted image

o dabar saldziu..ryt vuolia!!!!paskutine darbo diena ir savaitgalis!!!!!!!!!Myyyliu penktadienius lotuliukas.gif night night sleep tight!
Atsakyti

atsidariau PS nauja balta lapa ir ten kopinau po viena sumazintas fotkes. kadangi ju buvo daug, tai sudejus pirma linija (i apacia), kopinau jau visa ta linija salia, gavosi greiciau.

teoriskai lyg ir aisku, tik idomu kaip tai atrodo praktiskai g.gif lotuliukas.gif

Spalvotos tulpes super...mane veza spalvos... tik jau ta virsutine nabage galejo buti ir nenukirpta!
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2012 07 13, 01:05)

asibeldziu ir as su viena sena(ne tokia jau ir sena juostele), bet nekokybiska juosta....ziurekit, tarkit zodi ir jei yra noro pakomentuokit laugh.gif

[

graziai ziurisi!
Atsakyti
Nu kad čia žiūriu niekas nevyksta, o prisižiūrėjusi meeto fotkių užsimaniau ir aš...sugalvoti datą meeto biggrin.gif Nu jeigu kitą ketvirtadienį vakare...19 d. šiaulietės ?? savaitgalį aš negalėsiu..išvažiuoti planuoju unsure.gif Nu dėl šio savaitgalio tik neaišku...bet lyg ir buvo negalinčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 07 12, 23:51)
O vaikai tavęs nors kiek klauso?  biggrin.gif

klauso klauso, stebejau per meeta, tik kartais atrodydavo, kad jis jam ne tetis, o vyrsesnis brolis biggrin.gif et gerai, gales visi kartu i diskanus varyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2012 07 13, 01:05)

man grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 13, 08:57)
Nu jeigu kitą ketvirtadienį vakare...19 d. šiaulietės ??

I'm in. rolleyes.gif
Atsakyti

Tulpių spalvota foto liuks ir paskutinė zuikio su zuikiu foto liuks, tokia miela smile.gif

pandre -> Jau FB užlaikinau, patiko smile.gif tos žolės taip prasiskyrusios, cool smile.gif

Obana, būna ir tokių žmonių, o jis neprikolino? [tas kuris norėjo savo spermius įamžinti].
Atsakyti
Vis kai turiu koki modeliuka ilgesniais plaukai, paeksperimentuoju va taip... Kaip jums toks kadras, kokia butu kritika:cia

Nenoriu det i sm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 07 13, 00:08)
Na, nesakyk, malonu, kai simpatiškas vyriškis pasiūlo kai ką neįtikėtino biggrin.gif

gerai pasakei, SIMPATIŠKAS biggrin.gif gerai, kai toks paprašo fotosesijos, sutikčiau. Mano atveju, ne tik kad vyras baisiai nefotogeniškas, bet ir baisiai nekokių foto norėjo. Su mazochistiniais elementas
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 07 13, 12:06)
Vis kai turiu koki modeliuka ilgesniais plaukai, paeksperimentuoju va taip... Kaip jums toks kadras, kokia butu kritika:cia

Nenoriu det i sm blush2.gif

Nuotrauka super, graziai pagauta...o ir visas kitas perziurejau...tavo darbeliai ikvepiantys! Su kokiu objektyvu dirbi, kad toks ryskus fokusas visose forto?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 07 12, 20:58)
kažkokios spalvos keistos smile.gif ar ne?  unsure.gif

pritariu, spalvos išties keistokos

Maggie spalvotos tulpės fain, ir paskutinė nuotrauka labai miela

QUOTE(pandre @ 2012 07 12, 22:05)
asibeldziu ir as su viena sena...

man patiko, tas žolių takas gražiai atrodo
Atsakyti