Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos,

Svajonė mūsų, fainas reportažas.

Maggie-patinka man tavo ieškojimai, bandymai smile.gif

Gotte, blyn kokia klientė vredna papuolė... neduočiau ir aš jokių papildomų foto 4u.gif

kas dar..... ai nu reik įsivažiuot po biškiuka, dažniau lankytis temoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 12, 17:59)
Tai va tame ir beda, kad nemoku ir zalio supratimo neturiu kaip tai padaryti! Sia foto verciau su Ps lengviausiu keliu  smile.gif  Kazkas rase kad galima pabandyti per "Gradient mep", bet as jo nerandu...

Taigi pilnas youtubas info..

Va cia rasi gradient map:

user posted image

sori, mazokas paveiksliukas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 12 liepos 2012 - 18:11
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 07 12, 14:29)
nu toks nelabai išsamus reportažiuks, nes daugiau nei pusės žmonių nėr.. kam įdomu
http://www.flickr.co...s/59030892@N04/

user posted image

Meetas matosi smagus ir lengvas buvo! O apskritai, cia yra Panevezieciu???
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2012 07 12, 19:11)
Taigi pilnas youtubas info..

Va cia rasi gradient map:

user posted image

sori, mazokas paveiksliukas doh.gif

Aciu, vakare - tiksliau nakti isbandysiu. Prie nuotrauku dirbu tik naktimis, tai daznai spalvos ryte perzvelgiant nuotraukas atrodo kitaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 07 12, 18:54)

aj tiesa, apie klientus...cia pasuko vakar toks vyrukas...nori nude foto...des i pazinciu tinklapius laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

turejau ir as kelis skambucius , buvau sutikus , bet paskui kaip man pradejo rasinet kad jis noretu vos ne akto ,kad jis drozintu savo iki baigimo o as ji fotografuociau , kaip paklausiau kam tokiu jam foto tai irgi sake kad desis i savo profile kazkokiam tinklalapi doh.gif lotuliukas.gif tai pasakiau kad nefotkinu tokiu iskrypeliu doh.gif unsure.gif buk atsargi
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 12, 18:23)

Panevežiečių nemažai yra, tik visos į Vln išsikraustė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 07 12, 19:55)
Panevežiečių nemažai yra, tik visos į Vln išsikraustė  biggrin.gif

Ir palikot mane cia viena??? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 12, 19:23)
Papildyta:
Aciu, vakare - tiksliau nakti isbandysiu. Prie nuotrauku dirbu tik naktimis, tai daznai spalvos ryte perzvelgiant nuotraukas atrodo kitaip  doh.gif

Yra uzsilikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 07 12, 16:59)
Aš irgi jai 48 niekad neduočiau  schmoll.gif

rG - Godlike biggrin.gif

Maggie - babe wink.gif

Svajone musu - idomu ir fain smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 07 12, 20:08)
rG - Godlike biggrin.gif

o Tu.. o Tavęs.. o Tau išvis alkoholį ir rūkalus parduoda?? biggrin.gif
Atsakyti
Išversk bebrai biggrin.gif o tai pradėsiu ir aš prasivardžiuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DEEN* @ 2012 07 12, 19:28)
turejau ir as kelis skambucius , buvau sutikus , bet paskui kaip man pradejo rasinet kad jis noretu vos ne akto ,kad jis drozintu savo  iki baigimo o as ji fotografuociau , kaip paklausiau kam tokiu jam foto tai irgi sake kad desis i savo profile kazkokiam tinklalapi  doh.gif  lotuliukas.gif  tai pasakiau kad nefotkinu tokiu iskrypeliu  doh.gif  unsure.gif  buk atsargi

lotuliukas.gif ir aš senai, dar Italijoj turėjau tokį pasiūlymą biggrin.gif Tada dar ir susitikus buvau, parodė foto, kokių norėtų biggrin.gif pasišlykštėjau ir sprukau namo
tiesa, man pasiūlė ne tik fotografuot, bet ir prisijungti, taip sakant fotosesijai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 07 12, 20:34)
Yra uzsilikus biggrin.gif

Aciu D as cia ne viena uzstrigus lotuliukas.gif Butu saunu kolegas gyvai pazinoti ax.gif

P.S. Nepatikesit, taciau pradejusi jums rodyrti nuotraukas supratau, kad neturiu ka parodyti! Emiau zyyyyyymiai atidziau zvelgti i nuotaukas ir ne viena is ju nebepatinka...bet aciu D - nusiemiau rozinius akinius!!! lotuliukas.gif
Atsakyti