Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(LuoBa @ 2012 08 05, 20:04)
Sveikos, Karta jau startavau smile.gif Bet taip ir ne iki galo biggrin.gif Antras kartas smile.gif

Na, man skirtumas lyg ir matosi. smile.gif

Negaliu nepasidalinti (regis to dar nedariau), jau senokai seku šios autorės darbus. Be proto gražiai mato šunis. wub.gif
http://www.dogscanbark.com/
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 08 05, 20:38)
Negaliu nepasidalinti (regis to dar nedariau), jau senokai seku šios autorės darbus. Be proto gražiai mato šunis.  wub.gif

ooo, išties smile.gif aš irgi iš tų sekėjų būsiu, ji anksčiau ir kates fotografuodavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 08 05, 20:42)
ooo, išties smile.gif aš irgi iš tų sekėjų būsiu, ji anksčiau ir kates fotografuodavo smile.gif

Gal yra kokia galerija? Pabandžiau surasti, nelabai sekėsi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 08 05, 18:38)
Na, man skirtumas lyg ir matosi. smile.gif

Negaliu nepasidalinti (regis to dar nedariau), jau senokai seku šios autorės darbus. Be proto gražiai mato šunis.  wub.gif

Vienas, jau smile.gif Achiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 08 05, 20:50)
Gal yra kokia galerija? Pabandžiau surasti, nelabai sekėsi.  ax.gif

lyg ir ne, anksčiau kačių nuotraukos buvo jos flickr, dabar ištrintos, matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 08 04, 19:44)
labai grazu 4u.gif
kokia didziausia tavo diafragma? g.gif

4.8, bet kazkaip retai iki tiek eina issididinti dazniaisiai maximaliai buna 5.4 ar 5.6 g.gif db galvoju juokingai skamba o kodel ne visada tada galiu 4.8 fotografuoti, kazko nesuprantu blink.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 08 05, 09:21)
praktika rodo, kad pradžioje daug kas atrodo puikiai ir nerealiai. tai va tuos kadrus ir siūlau rodyti. o jei žmogus mato, kad kažkas negerai, kam mums tai rodyti? juk čia mokomasi, ir jei ji MATO, kad negerai, kam rodyti ir gauti patvirtinimą, kad negerai? Matymą, manau, reikia vystyti, kai kiti parodo tai, ko pats nematai. Efektyviau, mano nuomone. Ir iki wubikų kaip iki mėnulio smile.gif

Bet lai būna, kaip kiti nuspręs smile.gif

O man kaip tik visos foto na didzioji dauguma tikrai kazkas lyg ir netaip arba tik akimirka pagalvoji vau faina ir po to jau nebe,. o kai viesai pasirodai tau kaip uztvirtinima pasako va tas tikrai blogai, ir gal dar nemazai mazu dalyku atranda kazka kas va neblogai gal tas arba pasiulo kaip kitaip pabandyti. nes jei lauksiu as savo sedevru visai nieko nerodysiu ir niekas nepasakys man is salies kas blogai o kas jau gal ir nieko visai smile.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 05, 16:03)
O ku daryt, kai esi fazei, kai jau nebezinai nei kas grazu? biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif

Labas vakaras. Na kad seselius jau keliam ikelsiu ir as. Bandziau zaidimui nufotografuoti

user posted image

user posted image

Noreciau pabandyti sitas dvi foto viena salia kitos kaip koliaziuka sudeti, ale nemoku nerandu ar lightroome yra tokia funkcija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglliux: 05 rugpjūčio 2012 - 20:04
QUOTE(je t'aime @ 2012 08 05, 20:54)
lyg ir ne, anksčiau kačių nuotraukos buvo jos flickr, dabar ištrintos, matyt smile.gif

O gaila.. unsure.gif

Nauja, 125 tema.
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 08 05, 21:03)
O man kaip tik visos foto na didzioji dauguma tikrai kazkas lyg ir  netaip arba tik akimirka pagalvoji vau faina ir po to jau nebe,. o kai viesai pasirodai tau kaip uztvirtinima pasako va tas tikrai blogai, ir gal dar nemazai mazu dalyku atranda kazka kas va neblogai gal tas arba pasiulo kaip kitaip pabandyti. nes jei lauksiu as savo sedevru visai nieko nerodysiu ir niekas nepasakys man is salies kas blogai o kas jau gal ir nieko visai  smile.gif

Tikra tiesa. Man ir paciai noretusi kelti tik sedevrus. Deja mintis atejo eksprontu, nors paciai nuotrauka ir nelipo vistik nusprendziau parodyti - nes kartais kiti viska mato visai kitaip!!!

Nestukes nuotrauka ispudinga, patinka apsvietimas...
Papildyta:
RIR mergaite idomiai pateikta, fonas truputi nervina bet tas segtukas pakausyje dar labiau smile.gif Foto su seseliu - dviratininkas lb sucentrutas, o nuotrauka lyg ir skyla i dvi dalis, sviesia ir tamsia. Kirpciau desine! Taciau pati nuotrauka labai grazi ir seselis liuks thumbup.gif
Bumbasi jei cia tavo seselis tai jis panasus i undine, tetruksta bangu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 05 rugpjūčio 2012 - 20:26
Liau liau.. user posted image

Vis skaitau tyliai.. kampe.. Bet galvoju dabar jau tikrai.. pakaks.. Reikia rimtai griebti jautį už ragų, ir nestovėt vietoj.. Nes grynai esu įklimpus savo Š krūvoj ir kaip nė galo taip nė.. Reikia susiimt..

Bet stengiuos, darau, fotkinu... fotkinu.. fotkinu... Tutukus siūnu, lankelius mergytė, kaklaraičius ir varlytes berniukam, pagalvytes, dėžes lakuoju, na ruošiuosi.. Noriu pasinert į pasaulį iki galo, kiek vaikas leidžia.... rolleyes.gif
Tad drėbkit tiesą, tik dėl kritikos tikiuosi išlipti iš Š ir da nukėblit iki kūdros nusiplaut ir švariom kojom siekti aukštumų.. biggrin.gif

Na žiūriu kelios foto yraČIA , nekomentavot, vėliau daugiau įkelsiu, reiks ir blog`ą prisimint... rolleyes.gif

Sakykit... 4u.gif

Nes tik kritikoj ir diskusijose gimsta tobulybė ir bent tikiuosi tapti kiek panašesne į mano favoritus ...
user posted image

Tegu trenkia mane velniai, jei vėl nuklysiu- užklimpsiu š ir paliksiu šitą temą.. 4u.gif

Tikiuos ND pakartot nebereik?? 3 kart...user posted image

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 05, 10:15)

Buvau rašiusi prieš kelis psl. kad kai merginos kels foto, paminėtų kas jom pačiom patinka, kas ne. Tai Dincelis visai liuks parašė, kad nelabai patenkina rezultatai, bet šaunu, kad vistiek sudalyvavo žaidime. Vat RG davė patarimą, galbūt Dincelis pasinaudos juo ir ateis su kitokiais rezultatais.

Patarimais ne tik pasinaudosiu, bet jau naudojuosi!!! Vis kankinu "pagarsejusia geldute", butinai pasirodysiu.

O kol kas - su tomis "nupezusiomis" gelemis fotografavau stai tokia miela mergaiciuke. Seselis buvo visiskas netyciukas tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti