QUOTE(ich @ 2012 08 04, 19:44)
labai grazu
kokia didziausia tavo diafragma?
4.8, bet kazkaip retai iki tiek eina issididinti dazniaisiai maximaliai buna 5.4 ar 5.6
db galvoju juokingai skamba o kodel ne visada tada galiu 4.8 fotografuoti, kazko nesuprantu
QUOTE(sayonara @ 2012 08 05, 09:21)
praktika rodo, kad pradžioje daug kas atrodo puikiai ir nerealiai. tai va tuos kadrus ir siūlau rodyti. o jei žmogus mato, kad kažkas negerai, kam mums tai rodyti? juk čia mokomasi, ir jei ji MATO, kad negerai, kam rodyti ir gauti patvirtinimą, kad negerai? Matymą, manau, reikia vystyti, kai kiti parodo tai, ko pats nematai. Efektyviau, mano nuomone. Ir iki wubikų kaip iki mėnulio
Bet lai būna, kaip kiti nuspręs
O man kaip tik visos foto na didzioji dauguma tikrai kazkas lyg ir netaip arba tik akimirka pagalvoji vau faina ir po to jau nebe,. o kai viesai pasirodai tau kaip uztvirtinima pasako va tas tikrai blogai, ir gal dar nemazai mazu dalyku atranda kazka kas va neblogai gal tas arba pasiulo kaip kitaip pabandyti. nes jei lauksiu as savo sedevru visai nieko nerodysiu ir niekas nepasakys man is salies kas blogai o kas jau gal ir nieko visai
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 05, 16:03)
O ku daryt, kai esi fazei, kai jau nebezinai nei kas grazu?
Labas vakaras. Na kad seselius jau keliam ikelsiu ir as. Bandziau zaidimui nufotografuoti
Noreciau pabandyti sitas dvi foto viena salia kitos kaip koliaziuka sudeti, ale nemoku nerandu ar lightroome yra tokia funkcija