Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG. @ 2012 07 12, 16:59)
Aš irgi jai 48 niekad neduočiau 

nu jo, pora metu maziau atrodo.... drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Say, koki krema naudoji ? biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2012 07 12, 17:32)
xixixi, matot, kokia aš iš tikro miela, jauna ir pūkuota? biggrin.gif
ahahahah  lotuliukas.gif
jei bogu, atkeršysiu biggrin.gif

del mielos ir pukuotos pasigincyciau hihihi.gif hihihi.gif
QUOTE(gotte @ 2012 07 12, 17:55)
Kai priraset tokiu dalyku, kad ne nebuciau pagalvojus...permasciau viska gerai, parasiau zinute, kad neduosiu visu foto ... blush2.gif  Sutarti mes turim pasirase. Joje nurodyta, kiek foto atiduodu uz kokia suma ir pan. Tik vat neparasyta, kad tas foto atrenku as...Butent cia ir yra jos priekabis - noriu paziuret visas foto ir issirinkti, kur sau patinku labiausiai (tipo kurias retusuot)...Bliamba, o as laiko neturiu tokiems dalykams...net nezinau, ka daryt...

logiskai mastant tai jos foto, jos veidas, jos seima...kita vertus, kiek ji rinksis viska? 5 valandas is 700 nuotrauku? blink.gif

bliaaaa..... doh.gif  ka daryt, uzkniso!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bet kaip baisu tokie frykai.....bendrauji,is paziuros atrodo normalus zmones....O isties-psichai.... doh.gif
As ne teisininke, bet manau,kad jei neparasyta, kad ji gali atsirinkti, tai nuotraukas atrenki tu...
O labai nukentesi finansiskai, jei pasiusi ja velniop?
Kaip nors mandagiai pasakyk, kad neturi laiko ir negaus nieko, jei issikalines....
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 07 12, 18:12)
jei atvirai, visiškai nesupratau klausimo smile.gif ta prasme kaip padarytas? na fotografuojant padarytas smile.gif

Lyg ir butu panasu i koliaza, bet jauciu kad as smarkiai klystu.........
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 12, 17:23)
Lyg ir butu panasu i koliaza, bet jauciu kad as smarkiai klystu.........

koliažas? kur? ar čia ne apie mano nuotraukas šnekama biggrin.gif nepyk, rimtai nesuprantu ko klausi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 12, 17:19)
Say, koki krema naudoji ? biggrin.gif

del mielos ir pukuotos pasigincyciau hihihi.gif  hihihi.gif 

nu šitą, kaip jisai. margarita vadinasi biggrin.gif su ramunėm biggrin.gif

ai, susipažintum, kitaip pragystum cool.gif aš tik internete sterva atrodau biggrin.gif
Atsakyti
Nuotrauka pilna trukumu, kuriuos pati akivaizdziai matau. bet sios nuotraukos nori mociute, o spalviskai ji per daug marga. Kaip tik bandau ir testuoju j/b varianta, bandau atrasti kaip teisingai ji padaryti. Kaip sis variantas?

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 07 12, 18:25)
koliažas? kur? ar čia ne apie mano nuotraukas šnekama  biggrin.gif nepyk, rimtai nesuprantu ko klausi  unsure.gif

Bliamba - kaip sunku aiskiai internete mintis delioti doh.gif Gyvai bendraujant su zmonemis kazkodel taip neatsitinka biggrin.gif
Klausiu dar karta: man idomu kaip taip tvarkingai tiek daug nuotrauku suklijuota?
Atsakyti
oj..nu ku as be jusu daryciau...sumasciau, kaip apzaisiu ta moteriske.. ir susimokes jinai man uz visas kokybiskas foto...ir bus rami galva biggrin.gif

svajone, perziurejau reportaziuka...niam niam..labai smagios tavo foto..tiesiog atgaiva akims...

maggie, man patiko koliazas, ziurisi kaip paveikslas koks...super ax.gif

dincelis, kaip tu verti jb? Nes dabar varaiantas tai klaikus...
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 12, 17:32)

Bliamba - kaip sunku aiskiai internete mintis delioti  doh.gif Gyvai bendraujant su zmonemis kazkodel taip neatsitinka  biggrin.gif 
Klausiu dar karta: man idomu kaip taip tvarkingai tiek daug nuotrauku suklijuota?

na tada tikrai ne apie mano fotkes kalbi, nes pas mane visur tik po vieną nuotrauką įdėta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 07 12, 17:34)
oj..nu ku as be jusu daryciau...sumasciau, kaip apzaisiu ta moteriske.. ir susimokes jinai man uz visas kokybiskas foto...ir bus rami galva biggrin.gif

Jeigu taip žaidi su visais klientais, tai tada tai tavo hobis biggrin.gif Ar tikrai turi tiek laiko? Pagalvok smile.gif Viena nepatenkinta ponia nesugadins tau gyvenimo, būk rami. Ypač jei žinai ką darai. Jei ne, tada kita tema - reikėtų labiau pasitikėti savimi.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 07 12, 18:26)
nu šitą, kaip jisai. margarita vadinasi biggrin.gif su ramunėm biggrin.gif

ai, susipažintum, kitaip pragystum cool.gif  aš tik internete sterva atrodau biggrin.gif

Matai kokia jaunystes paslaptis -Margarita....Aciu sirdingai biggrin.gif
Tai kad i oficialius meetus neateini, tik i pogrindinius tongue.gif Tai kaip su tavim susipazinti biggrin.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 07 12, 18:32)
Nuotrauka pilna trukumu, kuriuos pati akivaizdziai matau. bet sios nuotraukos nori mociute, o spalviskai ji per daug marga. Kaip tik bandau ir testuoju j/b varianta, bandau atrasti kaip teisingai ji padaryti. Kaip sis variantas?

user posted image
Papildyta:
Bliamba - kaip sunku aiskiai internete mintis delioti  doh.gif Gyvai bendraujant su zmonemis kazkodel taip neatsitinka  biggrin.gif 

J/B negrazus -violetis/pilkas....Blogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 12 liepos 2012 - 17:41
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 12, 17:40)
Matai kokia jaunystes paslaptis -Margarita....Aciu sirdingai biggrin.gif
Tai kad i oficialius meetus neateini, tik i pogrindinius  tongue.gif  Tai kaip su tavim susipazinti biggrin.gif

oi, prašom, dar gali su grietiene pamaišyt ir kokį cibulį inspaust, gamta visada padės išsaugoti jaunystę biggrin.gif

tai einam kavos gert kada nors, susipažinsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 07 12, 17:38)
Jeigu taip žaidi su visais klientais, tai tada tai tavo hobis biggrin.gif Ar tikrai turi tiek laiko? Pagalvok smile.gif Viena nepatenkinta ponia nesugadins tau gyvenimo, būk rami. Ypač jei žinai ką darai. Jei ne, tada kita tema - reikėtų labiau pasitikėti savimi.

nea...patikek.,..mano tokia pirma kliente per visa gyvenima...tiesa, ciudnu esu turejus, bet kazkaip normaliai susitardavom...

jei tureciau daug babkiu, samdyciau zmogu, kuris galetu dylinti su tokiais klientais biggrin.gif tada galeciau vadintis tikra ponia laugh.gif

aj tiesa, apie klientus...cia pasuko vakar toks vyrukas...nori nude foto...des i pazinciu tinklapius laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 07 12, 18:34)
na tada tikrai ne apie mano fotkes kalbi, nes pas mane visur tik po vieną nuotrauką įdėta smile.gif

Ale rimtai apsiziurejau...ir tik is dabar susikalbejom lotuliukas.gif Kalbejau apie maggies reportaza!
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2012 07 12, 18:34)

dincelis, kaip tu verti jb? Nes dabar varaiantas tai klaikus...

Tai va tame ir beda, kad nemoku ir zalio supratimo neturiu kaip tai padaryti! Sia foto verciau su Ps lengviausiu keliu smile.gif Kazkas rase kad galima pabandyti per "Gradient mep", bet as jo nerandu...
Atsakyti