Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 08 05, 09:54)
o kodėl rodai mums, jei net Tavęs netenkina?

kaip manot, gal susitarkim taip - pradžiamokslės temoje rodykit tik tas foto, kurioms pačios negalit atsispirti, kurios Jums atrodo nuostabios ir be trūkumų. ar tinka?

neužkelk kartelės mirksiukas.gif
Pradžiamokslių juk tema, mes čia įsibrovėlės.

Buvau rašiusi prieš kelis psl. kad kai merginos kels foto, paminėtų kas jom pačiom patinka, kas ne. Tai Dincelis visai liuks parašė, kad nelabai patenkina rezultatai, bet šaunu, kad vistiek sudalyvavo žaidime. Vat RG davė patarimą, galbūt Dincelis pasinaudos juo ir ateis su kitokiais rezultatais.
Jei visi keltų foto be trūkumų, būtų nuobodu mėtyti wubikus į kairę ir dešinę.

Noisy, per vestuves pakankamą kiekį buvai išgėrusi ir liuks foto gavosi. Šįkart, arba perdaug arba per mažai įkaušai smile.gif
Papildyta:

Naujokes raginu prisijungti prie šešėlių žaidimo. Jau RG paminėjo, ant smėlio, grindų, lygių sienų gausis gražūs šešėliai. Pabandykit. Galit ir šešėlių teatrą sukurti. Žaidimų aikštelėse neblogų šešėlių rasit. Ant pastatų, tik atidžiai paieškot reikia. Tipinė foto, kurią dauguma pradedančiųjų darė, tai medžio šešėlis, arba autoportretas, kaip kad Dincelis bandė.

o čia maniškis. Iš žaidimų aikštelės
user posted image

čia dar šešėlių radau, pasidairymui. Žemiški, nesudėtingi.

čia taip pat yra keli neblogi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 rugpjūčio 2012 - 09:26
QUOTE(Yvette @ 2012 08 05, 09:15)
neužkelk kartelės  mirksiukas.gif
Pradžiamokslių juk tema, mes čia įsibrovėlės.

Buvau rašiusi prieš kelis psl. kad kai merginos kels foto, paminėtų kas jom pačiom patinka, kas ne. Tai Dincelis visai liuks parašė, kad nelabai patenkina rezultatai, bet šaunu, kad vistiek sudalyvavo žaidime. Vat RG davė patarimą, galbūt Dincelis pasinaudos juo ir ateis su kitokiais rezultatais.
Jei visi keltų foto be trūkumų, būtų nuobodu mėtyti wubikus į kairę ir dešinę.

aišku, kaip norit biggrin.gif bet aš kalbėjau apie foto, kurios pačioms pradžiamokslėms atrodo be priekaištų. praktika rodo, kad pradžioje daug kas atrodo puikiai ir nerealiai. tai va tuos kadrus ir siūlau rodyti. o jei žmogus mato, kad kažkas negerai, kam mums tai rodyti? juk čia mokomasi, ir jei ji MATO, kad negerai, kam rodyti ir gauti patvirtinimą, kad negerai? Matymą, manau, reikia vystyti, kai kiti parodo tai, ko pats nematai. Efektyviau, mano nuomone. Ir iki wubikų kaip iki mėnulio smile.gif

Bet lai būna, kaip kiti nuspręs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 08 04, 22:57)
Manyciau tiktu kazkoks neutralus fonas, nes geles pernelyg susilieja su pieva!

Mintis visai įdomi, tik man asociavosi ne su puokštės mojavimu, o su jos sviedimu žemyn, nepasitenkinimo požymis smile.gif Labai negraži pieva visų pirma. Gėlės irgi atrodo "nupezusios"... Siūlau pakartot tą pačią idėją kitur smile.gif

ich -> vat ir aš buvau apkarpius foto, tada dingo zuikis, tad nusprendžiau palikti, turiu ir su galva, bet čia norėjau be galvos.
Įdomi kitų nuomonė dėl kadravimo...

Yvette -> kaži, kas negerai, vis žiūriu žiūriu ir nesuprantu, man pačiai kažkaip patinka. Už tai ir klausiu smile.gif
Atsakyti
Yvette -> gal šis variantas geresnis? Bet kažkaip man norėjosi būtent to apkarpyto varianto, galbūt negerai kadravau? Ar keistai atrodo, kad rankų nėra tame apkarpytame?

user posted image
čia zuikio nėra.

Atsakyti
Ateinu ne tuščia. Kritika laukiama 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 05, 13:04)

Pirmoji patinka smile.gif ir j/b toks čia labai žiūrisi, mano akimis smile.gif tiktai kairiam šone kas ten per bluras? Kodėl tada jis ne per visą eina, o tik dalinai? Labai krenta į akis.
Atsakyti
Šešėlių temai pavyko nukauti vieną šešėlį biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 05, 13:10)
Pirmoji patinka smile.gif ir j/b toks čia labai žiūrisi, mano akimis smile.gif tiktai kairiam šone kas ten per bluras? Kodėl tada jis ne per visą eina, o tik dalinai? Labai krenta į akis.

prikleckinau hihihi.gif įdomu buvo išgirst, ar krenta į akis. einu taisyt flirt.gif
Papildyta:
keliu be bliurinimo. Niu tas žmogysta mane nervna doh.gif nemoku jo pašalinti dailiai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 08 05, 08:21)
aišku, kaip norit biggrin.gif bet aš kalbėjau apie foto, kurios pačioms pradžiamokslėms atrodo be priekaištų. praktika rodo, kad pradžioje daug kas atrodo puikiai ir nerealiai. tai va tuos kadrus ir siūlau rodyti. o jei žmogus mato, kad kažkas negerai, kam mums tai rodyti? juk čia mokomasi, ir jei ji MATO, kad negerai, kam rodyti ir gauti patvirtinimą, kad negerai? Matymą, manau, reikia vystyti, kai kiti parodo tai, ko pats nematai. Efektyviau, mano nuomone. Ir iki wubikų kaip iki mėnulio smile.gif

O ku daryt, kai esi fazei, kai jau nebezinai nei kas grazu? biggrin.gif As pvz iki skausmo esu savikritiska, tai jeigu det tik tas foto kurios man idealiai patinka, tai as niekada neturesiu ka cia parodyt. Galu gale, buna ir taip, kad ziuri i foto ir jauti, kad kazko lyg truksta, lyg kazkas negerai, bet vo krapstai pakausi ir nezinai kas tiksliai, tai labai gera ir naudinga, jeigu kita akis pabaksnoja kas negerai ir kaip jie mato ta foto smile.gif

Labas dienas visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas. Esu tik pradžiamokslė visai, bet buvo pasakyta, kad nuotraukų temose gali visi dalyvaut, tai pabandžiau ir aš pagaudyt šešėlį...Mintis buvo kita bet vienas iš vaikų "nepasirašė":)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 05, 13:20)
Šešėlių temai pavyko nukauti vieną šešėlį biggrin.gif

Šešėlis pranyksta tarp daugybės erdvės, kirpčiau foto smile.gif tikrai čia per daug viršaus.
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 05, 16:03)
O ku daryt, kai esi fazei, kai jau nebezinai nei kas grazu? biggrin.gif  As pvz iki skausmo esu savikritiska, tai jeigu det tik tas foto kurios man idealiai patinka, tai as niekada neturesiu ka cia parodyt. Galu gale, buna ir taip, kad ziuri i foto ir jauti, kad kazko lyg truksta, lyg kazkas negerai, bet vo krapstai pakausi ir nezinai kas tiksliai, tai labai gera ir naudinga, jeigu kita akis pabaksnoja kas negerai ir kaip jie mato ta foto  smile.gif

Labas dienas visoms  4u.gif

nežinau, ką daryt. man irgi niekas nebegražu biggrin.gif

QUOTE(bumbasi @ 2012 08 05, 16:34)
Labas. Esu tik pradžiamokslė visai, bet buvo pasakyta, kad nuotraukų temose gali visi dalyvaut, tai pabandžiau ir aš pagaudyt šešėlį...Mintis buvo kita bet vienas iš vaikų "nepasirašė":)

dalyvauti gali visi. gal pirma namų darbus padarytum? pas mus temos pirmame psl. viskas, visa tvarka paaiškinta. 4u.gif atsiskaityk, tada lauksim su nuotraukom.
Atsakyti
Sveikos, Karta jau startavau smile.gif Bet taip ir ne iki galo biggrin.gif Antras kartas smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LuoBa: 05 rugpjūčio 2012 - 19:08