Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aš nesiregistravau siam zaidimui, bet ir radau tinkama (manau) foto temai zmogus- seselis. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2012 08 02, 15:25)
As irgi ateinu su sviezia nuotrauka temai zmogus-siluetas. Tik nezinau spalvos cia reikalingos ar nelabai?

kaip grazu, tie spinduliai labai patinka bigsmile.gif

QUOTE(kristukass @ 2012 08 02, 17:36)
Aš nesiregistravau siam zaidimui, bet ir radau tinkama (manau) foto temai zmogus- seselis.  smile.gif

labiau siluetas, nei seselis smile.gif

mano i tema, tikiuosi tinka blush2.gif
Spalvoti seseliai smile.gif (tiesinti nesinorejo, norejau, kad matytusi skaidres krastai) ryskimo trukumas, nes fokusuota mazosios ranka)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2012 08 01, 23:26)
kitą kart geriau nuimk kepuriuką arba ausytę kažkaip paslėpk, nes dabar atrodo kaip išaugta  mirksiukas.gif o čia obj. taip foną išplovė ar su PS padarei? Ai dar tie mėlyni siūlai netink, pamėgink nuklonuot arba kvadratą gal daryk  g.gif

Ačiū už patarimus 4u.gif Čia objektyvas foną taip išplovė.

QUOTE(noisy-B @ 2012 08 02, 02:44)
fotografavau mergvakarį, buvo tikrai virš 30 laipsnių karščio. Temai žmogus [jei dar nepavėlavau], atokvėpio minutė:

Patinka

QUOTE(erikamaja @ 2012 08 02, 14:21)
Žmogus - šešėlis, temai.

Nuostabi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 02 rugpjūčio 2012 - 18:47
seseliu temai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 08 02, 16:41)

gal ir neteisi, bet bent jau man matant zvake iskart norisi spalvotos nuotraukos smile.gif grazi naturali sviesa. gal kiek suspausta ir zvake ant krasto. parodyk spalvota

Rodau... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 08 02, 20:43)
Rodau... blush2.gif
]

jauki atmosfera. Labai gražus modeliukas. Gal ir ne viskas patinka, bet foto vistiek paperkanti.
Papildyta:
QUOTE(jlclove @ 2012 08 02, 20:18)
seseliu temai smile.gif

nepakankamai stiprūs tie šešėliai. Bet foto vistiek faina.

Ich, tavo foto man neišdirbta. Kažkas yra, kažko kitaip norisi, kažko trūksta kažko perdaug. Tokia neapsisprendusi ties ja. Bet, kitokia. Posityviai kitokia.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 02, 20:50)
jauki atmosfera. Labai gražus modeliukas. Gal ir ne viskas patinka, bet foto vistiek paperkanti.

Labai dėkui.. O kas konkrečiai nepatinka- gal pažirkliuoti? Čia momento nuotrauka- šiaip šita mergina fotografavimui jaučia alergiją... Tai "pagavau" užsisvajojusią. Tai laukiu kritikos, kad kitą kartą būtų gal geriau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 08 02, 07:52)

Gražios spalvos  bigsmile.gif  Gal tas kotas berželio ten ne vietoj, reiktų paėjėti į šoną. Ir sakyčiau erdvės kaip tik per mažai tongue.gif  Trūksta berželio kuorų  smile.gif

Ir vis del to pasidariau kvadrata su maziau apacios smile.gif Kur kas geriau ziurisi. O berzeli ir as apziurejau, tikrai ne vietoje isdyges.
Perdaryto kavdrato neberodysiu, taciau atnesu dar pora zmogeliuku. Temai dar labiau pagyvinti parodysiu ir vyriski ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nauja tema super, vercianti pasukti galva... tiesiog negali buti neidomios nuotraukos ispildant sia uzduoti - taciau Erikamaja su savuoju uzbure.
As ir rodau savo pati svieziausia!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 08 02, 19:26)
Spalvoti seseliai smile.gif

idomiai smile.gif tokia, lyg akimirka is seno gero filmo smile.gif

labai patinka 4u.gif ,
o modeliukas bigsmile.gif isvaryk tu modeliui alergija nuo fotiko ir pirmyn, manau daug grazaus parodytum mums mirksiukas.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 08 02, 21:03)
Temai dar labiau pagyvinti parodysiu ir vyriski  ax.gif

tas vyriskis man padeges kazkoks, o mergina patiko, tik nzn, su apacia man kazkas ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 08 02, 20:18)
seseliu temai smile.gif

grazus kalnai, seseliai sunkiai iziurimi smile.gif

i tema nelabai, bet siaip nuotrauka idomi smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 08 02, 20:50)
Ich, tavo foto man neišdirbta. Kažkas yra, kažko kitaip norisi, kažko trūksta kažko perdaug. Tokia neapsisprendusi ties ja. Bet, kitokia. Posityviai kitokia.

aciu uz pozityvuma 4u.gif bet i tema bent jau? blush2.gif juk cia irgi beveik seseliai smile.gif
pirma karta po daug metu ziurejau sitas skaidres, o jau mazajai mano kaip patiko bigsmile.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 08 02, 21:03)
Perdaryto kavdrato neberodysiu, taciau atnesu dar pora zmogeliuku. Temai dar labiau pagyvinti parodysiu ir vyriski  ax.gif

vyras ne schmoll.gif labai jau saule isdegino ji smile.gif
mergina man patinka 4u.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 08 02, 21:21)
As ir rodau savo pati svieziausia!

netinka man ten zmogus, gal vien tik zoles butu buve geriau g.gif juk tema seseliai/siluetas, tai nebutinai zmogaus. nes dabar ta galva labai keistai atrodo. arba is toliau reikejo fotografuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 08 02, 16:36)
Aš nesiregistravau siam zaidimui, bet ir radau tinkama (manau) foto temai zmogus- seselis.  smile.gif

Man kazkaip ne schmoll.gif

QUOTE(jlclove @ 2012 08 02, 19:18)
seseliu temai smile.gif

Man kaip atvirute ziurisi g.gif
QUOTE(Dincelis @ 2012 08 02, 20:03)

Man taip pat mergina grazi. O mergina kirpta kvdratu nesiziuri? g.gif
Atsakyti