Aš nesiregistravau siam zaidimui, bet ir radau tinkama (manau) foto temai zmogus- seselis.
QUOTE(Ievukis @ 2012 08 02, 15:25)
As irgi ateinu su sviezia nuotrauka temai zmogus-siluetas. Tik nezinau spalvos cia reikalingos ar nelabai?
kaip grazu, tie spinduliai labai patinka
QUOTE(kristukass @ 2012 08 02, 17:36)
Aš nesiregistravau siam zaidimui, bet ir radau tinkama (manau) foto temai zmogus- seselis.
labiau siluetas, nei seselis
mano i tema, tikiuosi tinka
Spalvoti seseliai (tiesinti nesinorejo, norejau, kad matytusi skaidres krastai) ryskimo trukumas, nes fokusuota mazosios ranka)
QUOTE(Dalyja @ 2012 08 01, 23:26)
kitą kart geriau nuimk kepuriuką arba ausytę kažkaip paslėpk, nes dabar atrodo kaip išaugta o čia obj. taip foną išplovė ar su PS padarei? Ai dar tie mėlyni siūlai netink, pamėgink nuklonuot arba kvadratą gal daryk
Ačiū už patarimus Čia objektyvas foną taip išplovė.
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 02, 02:44)
fotografavau mergvakarį, buvo tikrai virš 30 laipsnių karščio. Temai žmogus [jei dar nepavėlavau], atokvėpio minutė:
Patinka
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 02, 14:21)
Nuostabi
seseliu temai
QUOTE(jlclove @ 2012 08 02, 16:41)
gal ir neteisi, bet bent jau man matant zvake iskart norisi spalvotos nuotraukos grazi naturali sviesa. gal kiek suspausta ir zvake ant krasto. parodyk spalvota
Rodau...
QUOTE(vilkra @ 2012 08 02, 20:43)
Rodau...
]
]
jauki atmosfera. Labai gražus modeliukas. Gal ir ne viskas patinka, bet foto vistiek paperkanti.
Papildyta:
QUOTE(jlclove @ 2012 08 02, 20:18)
seseliu temai
nepakankamai stiprūs tie šešėliai. Bet foto vistiek faina.
Ich, tavo foto man neišdirbta. Kažkas yra, kažko kitaip norisi, kažko trūksta kažko perdaug. Tokia neapsisprendusi ties ja. Bet, kitokia. Posityviai kitokia.
QUOTE(Yvette @ 2012 08 02, 20:50)
jauki atmosfera. Labai gražus modeliukas. Gal ir ne viskas patinka, bet foto vistiek paperkanti.
Labai dėkui.. O kas konkrečiai nepatinka- gal pažirkliuoti? Čia momento nuotrauka- šiaip šita mergina fotografavimui jaučia alergiją... Tai "pagavau" užsisvajojusią. Tai laukiu kritikos, kad kitą kartą būtų gal geriau...
QUOTE(rG. @ 2012 08 02, 07:52)
Gražios spalvos Gal tas kotas berželio ten ne vietoj, reiktų paėjėti į šoną. Ir sakyčiau erdvės kaip tik per mažai Trūksta berželio kuorų
Ir vis del to pasidariau kvadrata su maziau apacios Kur kas geriau ziurisi. O berzeli ir as apziurejau, tikrai ne vietoje isdyges.
Perdaryto kavdrato neberodysiu, taciau atnesu dar pora zmogeliuku. Temai dar labiau pagyvinti parodysiu ir vyriski
Nauja tema super, vercianti pasukti galva... tiesiog negali buti neidomios nuotraukos ispildant sia uzduoti - taciau Erikamaja su savuoju uzbure.
As ir rodau savo pati svieziausia!
QUOTE(ich @ 2012 08 02, 19:26)
Spalvoti seseliai
idomiai tokia, lyg akimirka is seno gero filmo
labai patinka ,
o modeliukas isvaryk tu modeliui alergija nuo fotiko ir pirmyn, manau daug grazaus parodytum mums
QUOTE(Dincelis @ 2012 08 02, 21:03)
Temai dar labiau pagyvinti parodysiu ir vyriski
tas vyriskis man padeges kazkoks, o mergina patiko, tik nzn, su apacia man kazkas ne taip
QUOTE(jlclove @ 2012 08 02, 20:18)
seseliu temai
grazus kalnai, seseliai sunkiai iziurimi
Rodau...
i tema nelabai, bet siaip nuotrauka idomi
QUOTE(Yvette @ 2012 08 02, 20:50)
Ich, tavo foto man neišdirbta. Kažkas yra, kažko kitaip norisi, kažko trūksta kažko perdaug. Tokia neapsisprendusi ties ja. Bet, kitokia. Posityviai kitokia.
aciu uz pozityvuma bet i tema bent jau? juk cia irgi beveik seseliai
pirma karta po daug metu ziurejau sitas skaidres, o jau mazajai mano kaip patiko
QUOTE(Dincelis @ 2012 08 02, 21:03)
Perdaryto kavdrato neberodysiu, taciau atnesu dar pora zmogeliuku. Temai dar labiau pagyvinti parodysiu ir vyriski
vyras ne labai jau saule isdegino ji
mergina man patinka
QUOTE(Dincelis @ 2012 08 02, 21:21)
netinka man ten zmogus, gal vien tik zoles butu buve geriau juk tema seseliai/siluetas, tai nebutinai zmogaus. nes dabar ta galva labai keistai atrodo. arba is toliau reikejo fotografuoti
QUOTE(kristukass @ 2012 08 02, 16:36)
Man kazkaip ne
QUOTE(jlclove @ 2012 08 02, 19:18)
Man kaip atvirute ziurisi
QUOTE(Dincelis @ 2012 08 02, 20:03)
Man taip pat mergina grazi. O mergina kirpta kvdratu nesiziuri?