Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 08 02, 11:56)
klaidingas požiūris. Kaip tik stimulas turėtų būti geros foto. Kiek nuostabių fotografų pasaulyje, kas gi būtų jei aplankę n fotoparodų sakytume nekyla rankos fotografuoti po tokių grožių. TOkios foto turi būti mūzos, o ne atvirkščiai....

QUOTE(Ka @ 2012 08 02, 12:01)
drinks_cheers.gif  Tai jau tikrai, merginos, negalima šitaip sakyti ir net galvoti, nes pačios sau kišat kojas. Ne geriau padaryti jums turėtų rūpėti, o padaryti taip kaip jaučiate, taip kaip matote JŪS.  4u.gif

Tikrai taip ir turėtų būti. Mano foto neturėtų numušti ūpo, kaip tik turėtų kilti noras padaryti dar geriau. Žinau, kad taip ir bus.
Prisiminkit Maijos puodelius:) Tik panorėkit.
Džiaugiuosi, kad patiko. Žinau, kad žaidimo esmė yra sukurti naują foto, aš čiupau iš archyvų ( nors ir labai šviežia), nes šiuo metu apie žaidimus ir laiką sau galiu tik pasvajoti.
Gražaus ir kūribingo žaidimo.
Yvettė kaip visada šaunuolė, palaiko temą, ačiū jai wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
As ir galvoju seselyje sudalyvauti, noreciau ismokti seseliu graziu fotografuoti nes vis nei siokie nei tokie jie gaunasi unsure.gif

Erikamaja kaip nuostabu.... kaip padaryti taip graziai rolleyes.gif toks ryskus grazus seselis.. ech wub.gif wub.gif

merginos ju nebezinau ka daryti visos mano nuotraukos na tokios namu albumui, jau ir taip ir anaip bandau bet nieko jose ispudingesnio neizvelgiu gal sakau man tik ir fotografuoti savo albumui doh.gif doh.gif ikelsiu neuzilgo viena nuotraukele man kuri labai faina jei galima noreciau jusu komentaru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 02, 12:56)
klaidingas požiūris. Kaip tik stimulas turėtų būti geros foto. Kiek nuostabių fotografų pasaulyje, kas gi būtų jei aplankę n fotoparodų sakytume nekyla rankos fotografuoti po tokių grožių. TOkios foto turi būti mūzos, o ne atvirkščiai....

QUOTE(Ka @ 2012 08 02, 13:01)
drinks_cheers.gif  Tai jau tikrai, merginos, negalima šitaip sakyti ir net galvoti, nes pačios sau kišat kojas. Ne geriau padaryti jums turėtų rūpėti, o padaryti taip kaip jaučiate, taip kaip matote JŪS.  4u.gif

Nzn kaip Jūs R.i.R. komentara perskaitet, bet as perskaiciau taip, kad nekils rankos daryti belenka ir belenkaip, neapmascius, nepasistengus ir t.t. smile.gif
toks ir yra tas internetinis bendravimas, kartais neiseina suprasti, kas, ka ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 02, 13:37)
toks ir yra tas internetinis bendravimas, kartais neiseina suprasti, kas, ka ir kaip smile.gif

būtent, toks tas internetinis bendravimas.
Aš Noisy B citavau, ne R.i.R.

Tiesa, foto šešėlių temai kitaip įsivaizdavau.
Tarkim taip

Arthur Tress
user posted image

Gal tada temą reiktų praplėsti į siluetus ir šešėlius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 rugpjūčio 2012 - 12:51
QUOTE(Yvette @ 2012 08 02, 13:47)
būtent, toks tas internetinis bendravimas.
Aš Noisy B citavau, ne R.i.R.

bet noisy-B pritare R.i.R. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 02, 13:50)
bet noisy-B pritare R.i.R. smile.gif

smile.gif patinku aš tau, ar ne
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 02, 13:53)
smile.gif  patinku aš tau, ar ne

Tavęs žadėjau jau senai to paklaust smile.gif
kam gali nepatikti toks kūrybingas, švietėjiškas, originalus žmogus kaip Tu 4u.gif
patinki ir Tu, ir Tavo idėjos, darbai.
Atsakyti
user posted image

blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglliux: 02 rugpjūčio 2012 - 13:02
QUOTE(kristalines @ 2012 08 02, 13:37)
Nzn kaip Jūs R.i.R. komentara perskaitet, bet as perskaiciau taip, kad nekils rankos daryti belenka ir belenkaip, neapmascius, nepasistengus ir t.t. smile.gif

drinks_cheers.gif

viskas čia gerai, darysim, galvosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 02, 13:47)

Arthur Tress

kaip idomiai mato pasauli bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(eglliux @ 2012 08 02, 14:01)
//www.flickr.com/photos/eglliux/7697200396/][img]http://farm8.staticflickr.com/7125/7697200396_e738213d01.jp

noretusi matyti tik vandeni, maiso man tie medziai ir krantas, ir mina merginos, matosi kad sulaikytas kvepavimas, nelabai istikruju.
graziai vanduo tykšta nuo plauku smile.gif
Atsakyti
As irgi ateinu su sviezia nuotrauka temai zmogus-siluetas. Tik nezinau spalvos cia reikalingos ar nelabai?
user posted image

O merginos tai saunuoles,jau seniai tema taip nezydejo nuotraukomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 08 01, 17:58)

Debesys liuks, bet vanduo man kiek per tamsus. Kirpciau smarkiai apacios  mirksiukas.gif

QUOTE(ich @ 2012 08 01, 18:10)
Kirpciau apacios iki akmens vieniso smile.gif man grazu 4u.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 08 01, 22:23)

Debeseliai graziai plunksnuoti, tik apacios ir man perdaug pasirode.

dekui visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 02, 09:51)

Žmogus - šešėlis, temai.

labai grazu bigsmile.gif

QUOTE(vilkra @ 2012 08 02, 12:09)
Po tobulos šešėlių moters dedu savo tikrai netobulą "iš šešėlių išplėštą mergaitę"

galaskit dantis- ir mokykit jei matot dar prasmę...

gal ir neteisi, bet bent jau man matant zvake iskart norisi spalvotos nuotraukos smile.gif grazi naturali sviesa. gal kiek suspausta ir zvake ant krasto. parodyk spalvota

QUOTE(Ievukis @ 2012 08 02, 14:25)
As irgi ateinu su sviezia nuotrauka temai zmogus-siluetas. Tik nezinau spalvos cia reikalingos ar nelabai?

manau, kad ir nereikia cia jb. grazus siluetas su spinduleliais smile.gif
Atsakyti