Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2012 08 01, 23:14)
fotografavau mergvakarį, buvo tikrai virš 30 laipsnių karščio. Temai žmogus [jei dar nepavėlavau], atokvėpio minutė:

Man patinka smile.gif gal jei kabinetis tai gal apacios kirpciau, nezinau net smile.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 08 01, 23:23)
Rodau ir as savo "zmoguti"

Mano akims virsaus irgi per daug, kvadratas man rodos tiktu bigsmile.gif
Atsakyti
nauja tema "Šešėliai"

dalyvaukit visi ir nesakykit "man dar per anksti, aš nemoku"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 rugpjūčio 2012 - 06:24
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 01, 22:14)

Tas šilkas ar koks ten biesas bw atrodo ne kaip schmoll.gif Nors ir spalvotai dažniausiai atrodo be ryšio biggrin.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 08 01, 22:23)

http://farm8.staticf...6912cb24f_z.jpg[/img]

galvoju apie kvadrata, lyg ir per daug virsaus dabar atrodo...

Gražios spalvos bigsmile.gif Gal tas kotas berželio ten ne vietoj, reiktų paėjėti į šoną. Ir sakyčiau erdvės kaip tik per mažai tongue.gif Trūksta berželio kuorų smile.gif

Atsakyti
user posted image
Žmogus - šešėlis, temai.
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 02, 10:51)
Žmogus - šešėlis, temai.

tobula bigsmile.gif
Atsakyti
Erika, wau. Po tokio tikrai ilgai nekils ranka daryti bele ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 08 01, 23:23)

http://farm8.staticf...6912cb24f_z.jpg[/img]

galvoju apie kvadrata, lyg ir per daug virsaus dabar atrodo...
Papildyta:
Debeseliai graziai plunksnuoti, tik apacios ir man perdaug pasirode.

Man kaip syks atrodo apačios per daug smile.gif

ich -> Turiu apkirptą variantą smile.gif

rG. -> pritariu dėl suknutės medžiagos....

erikamaja -> WOW blink.gif aš apakus, žiauriai faina wub.gif ir pritariu R.i.R., kad dbr net rankos nekils kažką padaryti, bet bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 08 02, 10:51)
Žmogus - šešėlis, temai.

fantastika wub.gif
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2012 08 02, 11:17)
Erika, wau. Po tokio tikrai ilgai nekils ranka daryti bele ka smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 02, 11:32)
ir pritariu R.i.R., kad dbr net rankos nekils kažką padaryti

klaidingas požiūris. Kaip tik stimulas turėtų būti geros foto. Kiek nuostabių fotografų pasaulyje, kas gi būtų jei aplankę n fotoparodų sakytume nekyla rankos fotografuoti po tokių grožių. TOkios foto turi būti mūzos, o ne atvirkščiai....
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 02, 12:56)
klaidingas požiūris. Kaip tik stimulas turėtų būti geros foto. Kiek nuostabių fotografų pasaulyje, kas gi būtų jei aplankę n fotoparodų sakytume nekyla rankos fotografuoti po tokių grožių. TOkios foto turi būti mūzos, o ne atvirkščiai....

drinks_cheers.gif Tai jau tikrai, merginos, negalima šitaip sakyti ir net galvoti, nes pačios sau kišat kojas. Ne geriau padaryti jums turėtų rūpėti, o padaryti taip kaip jaučiate, taip kaip matote JŪS. 4u.gif
Atsakyti
Po tobulos šešėlių moters dedu savo tikrai netobulą "iš šešėlių išplėštą mergaitę"

galaskit dantis- ir mokykit jei matot dar prasmę...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 02 rugpjūčio 2012 - 12:09
QUOTE(Dalyja @ 2012 08 01, 19:56)
nebijok esi ne viena tokia  mirksiukas.gif

matai aš kažkada prie "pažengusių" temos prisiplakus buvau ir jaučiaus 20 proc. gabia. hihihi.gif Nors čia ne baimė, tiesiog laikas taip sudėliojo, kad nebeskiriu tam dėmesio tiek kiek anksčiau ir viskas. Todėl ir matau, kai kiti tik pradeda, lenkia, aplenkia ir palieka toli toli. Čia labiau panašu į gėdą, antra vertus šiuo klausimu vis tiek esu įsipareigojus tik prieš save. Tai gera karts nuo karto užeit tiesiog paskaitinėt, į kažką dėmesį atkreipt. Gal kada ir namų darbam subręsiu. biggrin.gif
Atsakyti