Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristalines @ 2012 08 01, 16:33)
nesupraskit klaidingai, as viska priimu, ir dziaugiuiosi, kad bent karta isvis bent kazkas kazka pasake, ir esu dekinga 4u.gif  nes ziauriai sunku susigaudyti, ka daryti, kai visad praignoruoja.
o sita? spalvos man nepatinka, pridirbau kazko, kaip reiketu sutvarkyti ? gal j/b?

idek be apdirbimo. Be jokio. Nes kazkaip turbut su ekspozicija nekazkas. Gal ten teisingos ekspozicijos net negalejo buti, nes tiesiog nebuvo geros sviesos.
Atsakyti
kaip jums si nuotrauka? ar per daug tamsi, o gal isvis neidomi? labai patiko debesys, bet neesu tikra, ar pavyko juos iamzinti tokius, kokius maciau. dekui uz komentarus smile.gif

user posted image
Atsakyti
nesupraskit klaidingai, as viska priimu, ir dziaugiuiosi, kad bent karta isvis bent kazkas kazka pasake, ir esu dekinga 4u.gif  nes ziauriai sunku susigaudyti, ka daryti, kai visad praignoruoja.
o sita? spalvos man nepatinka, pridirbau kazko, kaip reiketu sutvarkyti ? gal j/b?
http://farm9.staticf...783db9822_z.jpg[/img]

Ojej, šita iš vis negerai... man atrodo, kad čia pereksponuota, išdegęs rėkiančio vaikio veidukas, balionai ryškiai šviečia, atima dėmesį, kadravimas. Aš tai irgi tokia kiap mėmė pasijaučiu, kai kas pradeda savo "aksesuarus" kišti, kai footgrafuoju, vis bijau pasakyti ne ar dar ką, bet tada nufotografuoju ir jiems atiduodu, juk jie taip norėjo, jų foto bus visą gyvenimą ir nesigilinu. Bet padarau ir taip, kaip pati galvoju, kad reikėtų, tos labiau foto man tada būna smile.gif
Beje, pirmojoje [kur tik vienas berniukas] foto tas balioOOoonas ne taip krenta į akis, bet gerai Yvette pasakė, kad jis lygiai tokios pat spalvos, kaip veidukas, tai yra, man atrodo, kad veidukas ten tikrai per baltas, nors man ta foto [jei lyginant tas dvi] kur kas geresnė smile.gif

jlclove -> Yoam, debesai ir man patinka smile.gif O apačia man per juoda, per sunki ir dar horizontas per pusę lygiai padalintas, lirpčiau daug apačios, kad tik debesai matytųsi ir j/b gal per kontrastinis?
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 01, 17:16)

jlclove -> Yoam, debesai ir man patinka smile.gif O apačia man per juoda, per sunki ir dar horizontas per pusę lygiai padalintas, lirpčiau daug apačios, kad tik debesai matytųsi ir j/b gal per kontrastinis?

aciu, bandysiu taisyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 28, 16:57)
Chiquitka, tai cia tavo daina buvo???!!! Dziugu, kad patiko. tikrai labai malonu, kad patiko
Man tavoji nuotrauka labai patinka. Labai vyriska ir grazu smile.gif

Aga, manoji buvo ta sunki uzduotis biggrin.gif
Patiko tavo auto paskutinis labai. 1 ir 3 nuotraukos. bigsmile.gif
QUOTE(GiedreB @ 2012 07 28, 21:42)
Pasirodau vieną iš paskutinių foto, kuri man labai prie širdies. Ilgai laukiau tinkamos progos,  tinkamo oro, tinkamos vaiko nuotaikos, žodžiu tai neatsitiktinis kadras, o "išdirbtas". Čia temai "Žmogus"  Laukiu nuomonių smile.gif

Kaip foto man visai miela, bet gal kazkiek per tamsi, bandyciau zaisti su spalvomis dar mirksiukas.gif
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 28, 23:33)
abi patiko...Labiau su vaikinu  lotuliukas.gif

Aciu biggrin.gif
QUOTE(paluri @ 2012 07 30, 11:59)
Rodau šios dienos mano žmogutį, kad neateiti tuščiomis...

Sutinku su mergaiciu komentarais, bet jau lialiaus akys wub.gif
QUOTE(jlclove @ 2012 07 31, 15:50)
prisimenu tavo sia, kaip tokias kojas uzmirsi

blush2.gif Gaila tos kojos vasaros nemato biggrin.gif

QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 07 31, 22:19)
Noriu parodyti viena fotografija temai "Zmogus"

schmoll.gif Nepasiteisina nei parinkta kompozicija, nei siuzetas 4u.gif
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 01, 13:50)
Chikita, kaip tu laikais, senai girdeta cia? As vis pagalvoju, kad gal kada susibegima mums reiks pasidaryt...jeigu tik aisku bus noro pas tavy  4u.gif

Labadienis biggrin.gif Nu gi reiskios po truputi, tik kad neturiu ka rodyt visai, tai ir nieko gero unsure.gif Del susitikimo tai as mielai bigsmile.gif Sio men. 25d. vyks zinok dar vienas vietiniu fotografu susitikimas/pofotografavimas tai gal si karta prisijungsi, nes preita karta ziauriai smagu buvo? bigsmile.gif
QUOTE(jlclove @ 2012 08 01, 16:11)
kaip jums si nuotrauka? ar per daug tamsi, o gal isvis neidomi? labai patiko debesys, bet neesu tikra, ar pavyko juos iamzinti tokius, kokius maciau. dekui uz komentarus smile.gif

Debesys liuks, bet vanduo man kiek per tamsus. Kirpciau smarkiai apacios mirksiukas.gif
kristalines, antroji nuotrauka tikrai labai isdegus atrodo g.gif , o del viso kito, jau tikrai geru patarimu gavai.
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 08 01, 18:11)

Kirpciau apacios iki akmens vieniso smile.gif man grazu 4u.gif

kristalines, daug teisingu komentaru sulaukei smile.gif man labai nepatinka vaiku veidu spalvos ir akys per daug stiklines tokios, nenaturalios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 01, 18:36)
paluri -> pagaliau atvėrei diafragmą smile.gif

Diafragmą aš dažniausiai naudoju f/1,8, gal dabar pradėjau ieškoti 3 planų, gal todėl nuotrauka kitaip atrodo g.gif Dabar intensyviai reikės pradėti ieškoti naujų vietų fotografavimui smile.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 08 01, 20:03)

Negerai, nereikia tų balionų visai... Bet pries metus ir pas mane buvo tokių nuotraukų lotuliukas.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 08 01, 22:28)

Sutinku su mergaiciu komentarais, bet jau lialiaus akys  wub.gif

Ne tik akys, visas lelius labai fainas smile.gif Ir tėtis taip pat, labiau kūdikiu rūpinasi nei mama. Indijoje dar to neteko matyti!!! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2012 07 28, 08:21)
Labas rytas...kokia įstabi tema "Žmogus"...bet žiūriu J/B valdo...o kadangi as dar neatradau sau patinkančio, keliu spalvota su blikiukais.
http://farm9.staticf...71cc500d2_z.jpg

Nežinau ar jau kas rašė, bet dešinėj kamputį klonuočiau, biški blaško 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 29, 20:35)

g.gif g.gif g.gif
o nenori pamėgint pakarpyt kažkaip šią išprievartautą gėlytę? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(paluri @ 2012 07 30, 13:59)

Rodau šios dienos mano žmogutį, kad neateiti tuščiomis...

http://farm8.staticf...b2577d0d3_z.jpg

kritika visada laukiama  smile.gif

kitą kart geriau nuimk kepuriuką arba ausytę kažkaip paslėpk, nes dabar atrodo kaip išaugta mirksiukas.gif o čia obj. taip foną išplovė ar su PS padarei? Ai dar tie mėlyni siūlai netink, pamėgink nuklonuot arba kvadratą gal daryk g.gif
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 30, 17:38)
Proginis auto prasidėjusių atostogų proga  biggrin.gif
http://farm8.staticf...a74100d9c_c.jpg

Pirmasis tikrai labai labai fainas auto gavosi mirksiukas.gif
Papildyta:
smile.gif+2012 07 31, 17:49-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 07 31, 17:49)
Laimingas žmogus, kad nereikia prisimint :], jei kas žinot šūktelkit...  blush2.gif
Tai įlendu aš kartais, tik čia matau žmonės tobulėja, o aš "ant viečikės, ant viečikės", tai sarmata, patyliukais paskaitau....  topsecret.gif

nebijok esi ne viena tokia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 08 01, 00:19)
Sveikos,

vis paskaitineju, idomu paziureti fotografijas, nuorodas i gerus darbus. Tuo paciu vis pabandau kazkokias akimirkas pagauti, iamzinti. Sekasi visaip.

Noriu parodyti viena fotografija temai "Zmogus"
http://farm9.staticf..._41fefafe98.jpg

Man nepatink nei kadravimas, nei spalvos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 01, 13:51)

Šarpo tikrai daugoka ir tas išdegęs baltas blynas nepriduoda žavumo mirksiukas.gif
Papildyta:

http://farm9.staticf...783db9822_z.jpg

Man šitoj kontrasto labai daug uždėta ir jaučiu šarpo taip pat nepagailėta. Biški švelniau su rodiklytėmis reik dirbt mirksiukas.gif O tu RAW formatu fotkini?
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 08 01, 16:52)
idek be apdirbimo. Be jokio. Nes kazkaip turbut su ekspozicija nekazkas. Gal ten teisingos ekspozicijos net negalejo buti, nes tiesiog nebuvo geros sviesos.

rytoj surasiu originala, nes sitam kompe nera smile.gif
o siaip tai buvo vakaras jau saulei nusileidus.

QUOTE(noisy-B @ 2012 08 01, 18:16)
Ojej, šita iš vis negerai...

aciu!

QUOTE(chiquitka @ 2012 08 01, 18:58)
kristalines, antroji nuotrauka tikrai labai isdegus atrodo g.gif , o del viso kito, jau tikrai geru patarimu gavai.

aciu 4u.gif

QUOTE(Dalyja @ 2012 08 01, 20:43)
Šarpo tikrai daugoka ir tas išdegęs baltas blynas nepriduoda žavumo  mirksiukas.gif

Man šitoj kontrasto  labai daug uždėta ir jaučiu šarpo taip pat nepagailėta. Biški švelniau su rodiklytėmis reik dirbt  mirksiukas.gif O tu RAW formatu fotkini?

aciu 4u.gif

ne, Jpeg ax.gif

as padarau svelniai, poto ziuriu, negrazu, padauginu visko, tada isvis kosmaras ir taip pasaka be galo doh.gif

aciuuuuuuuu visoms ir visiems 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(paluri @ 2012 08 01, 19:21)
Negerai, nereikia tų balionų visai... Bet pries metus ir pas mane buvo tokių nuotraukų  lotuliukas.gif

toj antroj tai jie zaide su balionais, tai tik pagaudziau juos ir viskas smile.gif specialiai nedejau nei as nei kas kitas ju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 01 rugpjūčio 2012 - 20:59
fotografavau mergvakarį, buvo tikrai virš 30 laipsnių karščio. Temai žmogus [jei dar nepavėlavau], atokvėpio minutė:

user posted image

http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
Rodau ir as savo "zmoguti"

user posted image

galvoju apie kvadrata, lyg ir per daug virsaus dabar atrodo...
Papildyta:
QUOTE(jlclove @ 2012 08 01, 18:11)

Debeseliai graziai plunksnuoti, tik apacios ir man perdaug pasirode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 01 rugpjūčio 2012 - 22:20