Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2012 08 01, 07:43)
jei norėjai, kad pirštu pabaksnočiau kas blogesnis kas geresnis to nedarysiu.
Parašiau savo nuomonę, nejaučiu poreikio rašyti kodėl taip manau.

nenorėjau, tik šiaip, nebuvo kas veikt, tai ir tampau liūtą už ūsų mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 01, 12:15)
nenorėjau, tik šiaip, nebuvo kas veikt, tai ir tampau liūtą už ūsų mirksiukas.gif  biggrin.gif

įkelk kokią foto, pakomentuosim. tai ir liūto už ausų nereiks tampyti.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 01, 13:21)
įkelk kokią foto, pakomentuosim. tai ir liūto už ausų nereiks tampyti.

prašom smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, merginos, buvau dingusi iš eterio ir be interneto smile.gif

QUOTE(smalsi_ @ 2012 07 26, 14:20)
noisy-B, po trijų šampės ir tokios foto? Tada pagarba  smile.gif
Aš va po vienos taurės šampės ir vienos taurės vyno atsijungiau, bet kažkaip iki to sugebėjau pasirašyti studijoms  doh.gif  doh.gif  doh.gif Penktoj dešimtį tapau studentė lotuliukas.gif

Taigi čia vestuvės buvo, o aš buvau liudininkė-piršlienė, o šampė liejosi laisvai, tiesa, atsijungiau tik 5am lotuliukas.gif

R.i.R. -> patiko proginis auto ir - sveikinimai smile.gif
2 variantas man patinka labiausiai, tik daryčiau j/b smile.gif

paluri -> pagaliau atvėrei diafragmą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 01, 13:51)
prašom smile.gif

geras pvz. kad reik išmokti naudoti papildomas detales. Veido bei baliono atspalviai tie patys. Kad ir koks vaikas mielas, balionas vistiek nusveria žemyn, ten linksta žvilgsnis.
Persharpinta bent jau mano akims. Delnukų irgi trūksta.
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2012 08 01, 15:06)
Sveikos, merginos, buvau dingusi iš eterio ir be interneto smile.gif
Taigi čia vestuvės buvo, o aš buvau liudininkė-piršlienė, o šampė liejosi laisvai, tiesa, atsiju

neblogai fotkini po šampės biggrin.gif reiks gal ir man kada pabandyt
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 01, 15:22)
geras pvz. kad reik išmokti naudoti papildomas detales. Veido bei baliono atspalviai tie patys. Kad ir koks vaikas mielas, balionas vistiek nusveria žemyn, ten linksta žvilgsnis.
Persharpinta bent jau mano akims. Delnukų irgi trūksta.

aciu. Su apdibimu grybauju stipriai, zinau. Bet ieskau, bandau, kazkada pavyks smile.gif o ir sudetinga, ypac, kai vaikucio oda problemine, ir tvarkau, kol "pritvarkau".
o siaip kadras darytas tiesiog vakarelio metu, kol vaikas suposi hamake, kazkas is sveciu padejo baliona, kad "graziau" butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 08 01, 15:40)
is sveciu padejo baliona, kad "graziau" butu biggrin.gif
ne svečiai, tu fotografavai. Tad pati turi nuspręsti reik baliono ar ne. Galėjai ir iš arčiau fotografuoti.
Atsakyti
Sveikos damos 4u.gif
Yvette ir Say didelis aciu uz gerus patarimus 4u.gif Labai faina, kad daugiau pasisakot, patinka man skaityt ir detis viska i savo puodyne thumbup.gif
QUOTE(kristalines @ 2012 08 01, 13:40)
aciu. Su apdibimu grybauju stipriai, zinau. Bet ieskau, bandau, kazkada pavyks smile.gif o ir sudetinga,  ypac, kai vaikucio oda problemine, ir tvarkau, kol "pritvarkau".
o siaip kadras darytas  tiesiog vakarelio metu, kol vaikas suposi hamake, kazkas is sveciu padejo baliona, kad "graziau" butu biggrin.gif

As pirmadieni fotografavau 1 metu mergyte irgi su labai problemine oda. Labai pergyvenau, kad neiseis nuotraukose nuslepti jos bedu, bet lyg pavyko. Ryt ikelsiu pora nuotrauku kritikai. Tiesa fotosesija labai kruopsciai planavau, buvau apgalvojus viska nuo iki, ale su 1 metu itin aktyviu vaiku, kazkoks snipstas gavosi, nes tuoj viska ismete, istase, jeigu pasodinu vienu kampu, tai tuoj tik subine matosi ir vaiko nebera. I deze pasodini, lipa, verciasi, o as taip optimistiskai galvojau sedes, sypsosis (lyg pati mazo vaiko netureciau ir nezinociau kaip jie 'ramiai' sedi) doh.gif lotuliukas.gif Nu zodziu, ka cia plestis, kaip kazkas sake, niekam neidomios darbo aplinkybes, svarbu rezultatas biggrin.gif Tai vo ryt inmesiu, galesit pakedent man plunksnas smile.gif
Chikita, kaip tu laikais, senai girdeta cia? unsure.gif As vis pagalvoju, kad gal kada susibegima mums reiks pasidaryt...jeigu tik aisku bus noro pas tavy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 01, 15:47)
ne svečiai, tu fotografavai. Tad pati turi nuspręsti reik baliono ar ne. Galėjai ir iš arčiau fotografuoti.

galejau daug ka, bet nenorejau ten reikstis smile.gif
bet sunku, kai n zmoniu, isgere truputi, kurie nori nenori kisa nesamones, stovi aplinkuj ta vaika, vienas ideda baliona, kitas suni, trecias nuima, ketvirtas nepasitraukia is kadro..., o as gi tik seimos drauge, ne kazkokia fotografe, kazkam taip graziau, tad taip ir yra smile.gif
as ten atvaziavau pasitusinti, tai taip ir isejo blush2.gif
bet aisku, cia niekam neidomu gi, kas ir kaip, svarbu kad geras kadras butu 4u.gif patirties trukumas savo daro.

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 01, 15:50)
Nu zodziu, ka cia plestis, kaip kazkas sake, niekam neidomios darbo aplinkybes, svarbu rezultatas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
lauksim foto bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 01 rugpjūčio 2012 - 15:16
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 08 01, 15:50)
: Nu zodziu, ka cia plestis, kaip kazkas sake, niekam neidomios darbo aplinkybes, svarbu rezultatas  biggrin.gif  Tai vo ryt inmesiu, galesit pakedent man plunksnas 

vat gerai pasakei. Niekam neįdomu kaip jūs tai darėt, kas maišėsi, kas nesimaišė. Turit pasirinkimą. Nekelti foto. Jei įkėlėt, priimkit kritiką, be pasiteisinimų kas ką darė, ko nedarė, kur stovėjo, nestovėjo, ką įdėjo, ką išmetė. Tai žiūrovui neįdomu.
Jei pačios žinot, kad kažkas foto negerai. Tarkim Kristalines atveju balionas, pasakykit, kad tai žinot, bet vistiek norit komentarų, apie kitas detales, komponavimą ir t.t.
Seniausiai jau buvo raginama patiem pasisakyti keliant foto, kas jums joje patinka, kas nepatinka. Tada diskusija kitokia gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 08 01, 16:24)

nesupraskit klaidingai, as viska priimu, ir dziaugiuiosi, kad bent karta isvis bent kazkas kazka pasake, ir esu dekinga 4u.gif nes ziauriai sunku susigaudyti, ka daryti, kai visad praignoruoja.
o sita? spalvos man nepatinka, pridirbau kazko, kaip reiketu sutvarkyti ? gal j/b?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 01 rugpjūčio 2012 - 15:42
QUOTE(Yvette @ 2012 08 01, 14:24)
vat gerai pasakei. Niekam neįdomu kaip jūs tai darėt, kas maišėsi, kas nesimaišė. Turit pasirinkimą. Nekelti foto. Jei įkėlėt, priimkit kritiką, be pasiteisinimų kas ką darė, ko nedarė, kur stovėjo, nestovėjo, ką įdėjo, ką išmetė. Tai žiūrovui neįdomu.
Jei pačios žinot, kad kažkas foto negerai. Tarkim Kristalines atveju balionas, pasakykit, kad tai žinot, bet vistiek norit komentarų, apie kitas detales, komponavimą ir t.t.
Seniausiai jau buvo raginama patiem pasisakyti keliant foto, kas jums joje patinka, kas nepatinka. Tada diskusija kitokia gaunasi.

Visiskai pritariu. Jau ir pati tvarkydama nuotraukas matau kas negerai, ka patraukt kur reiketu. Uz tai neveltui ir sako, kad praktika puikus dalykas. Kita karta jau atsimenu, kad sitaip ar kitaip nedaryt, ta ana suziuret ir pans.. Vis tik sudetinga ta fotografija, tik atrode, cia pliakst takst ir iskepta biggrin.gif
Atsakyti