Sveikos damos
Yvette ir Say didelis aciu uz gerus patarimus
Labai faina, kad daugiau pasisakot, patinka man skaityt ir detis viska i savo puodyne
QUOTE(kristalines @ 2012 08 01, 13:40)
aciu. Su apdibimu grybauju stipriai, zinau. Bet ieskau, bandau, kazkada pavyks
o ir sudetinga, ypac, kai vaikucio oda problemine, ir tvarkau, kol "pritvarkau".
o siaip kadras darytas tiesiog vakarelio metu, kol vaikas suposi hamake, kazkas is sveciu padejo baliona, kad "graziau" butu
As pirmadieni fotografavau 1 metu mergyte irgi su labai problemine oda. Labai pergyvenau, kad neiseis nuotraukose nuslepti jos bedu, bet lyg pavyko. Ryt ikelsiu pora nuotrauku kritikai. Tiesa fotosesija labai kruopsciai planavau, buvau apgalvojus viska nuo iki, ale su 1 metu itin aktyviu vaiku, kazkoks snipstas gavosi, nes tuoj viska ismete, istase, jeigu pasodinu vienu kampu, tai tuoj tik subine matosi ir vaiko nebera. I deze pasodini, lipa, verciasi, o as taip optimistiskai galvojau sedes, sypsosis (lyg pati mazo vaiko netureciau ir nezinociau kaip jie 'ramiai' sedi)
Nu zodziu, ka cia plestis, kaip kazkas sake, niekam neidomios darbo aplinkybes, svarbu rezultatas
Tai vo ryt inmesiu, galesit pakedent man plunksnas
Chikita, kaip tu laikais, senai girdeta cia?
As vis pagalvoju, kad gal kada susibegima mums reiks pasidaryt...jeigu tik aisku bus noro pas tavy