Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(RytineSaule @ 2012 07 31, 17:53)
samsung nx 10 pas mane. Vargu ar kuo padėt galėsiu iki rudens, nes išlekiu jau penktadienį ryte pelnytų atostogų ax.gif

Ką padarysi...Smagaus užtarnauto poilsio, ir gerų ND.
Atsakyti
na o mes savaitgali buvome kalnuose ir permetusi akimis nuotraukas, mazai ka dziuginancio matau sad.gif pagrinde naudojau 50-tuka, nes 70-300 mm ten ne pro kur man netiko, kai viskas ir taip arti ir daug ten buvo. gal kas turite patirties su kalnu nuotraukomis ir pasidalintu info del koki objektyva geriau tam imti? kazkaip svarstau gal 20-70 butu idealiausias variantas?
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 07 31, 16:09)

Nu man tai viskas l;abai gerai matosi, užskaitau
Atsakyti
Einu mokintis kaip iš Flickr įkelt foto hihihi.gif nu baisiai noriu vieną foto parodyt...

QUOTE(rG. @ 2012 07 31, 18:16)
Nu man tai viskas l;abai gerai matosi, užskaitau

hi.gif ačiū blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RytineSaule: 31 liepos 2012 - 17:25
user posted image

user posted image
Antroji man atrodo kiek per tamsi, bet va esu kiškis bailys. Nenoriu pokolkas taisyti blush2.gif Visos nuotraukytės pas mane praguli po kelis mėnesiukus, o paskui jau kitomis akimis į viską žiūrėdama, jei reikia pasitaisau jas ax.gif
Kadangi savo ateities su fotografija nesieju, tačiau labai noriu patenkinti smalsumą pažinti šį meną, tai pradėjau domėtis visu tuo daug giliau smile.gif

p.s. o dabar gerai įdėjau nuotraukas? Ne perdidelės jos? blink.gif
Atsakyti
Rytine saule, kam tos sukos vaiko rankose? Ka jos duoda nuotraukai? Stenkis paieskoti idomesnio veiksmo. Daryk nuotrauka tiesiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 31 liepos 2012 - 18:28
QUOTE(RytineSaule @ 2012 07 31, 17:34)
Bandymas nr.2
o per kur dėti, jei netinka part.lt? ir kokio dydžio? g.gif  blush2.gif

dabar jau geriau matosi, bet nedaryk tu koliazu, del nuotraukas po viena, jos bus didesnes 4u.gif
idetos nuotraukos tamsios, vaikutis centre, ziuri i virsu, geriau, kad nusikeistum iki jo akiu lygio smile.gif jb negrazus smile.gif
Atsakyti
Rytine Saule, pas mus tokia nerašyta taisyklė - pirma turi būti atsiskaityti visi namų darbai, tada rodom foto kritikai.

nes galbūt po to, kai juos visus atsiskaitysi, paaiškės, kaip pataisyti kitas foto?
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 07 31, 19:32)
dabar jau geriau matosi, bet nedaryk tu koliazu, del nuotraukas po viena, jos bus didesnes 4u.gif
idetos nuotraukos tamsios, vaikutis centre, ziuri i virsu, geriau, kad nusikeistum iki jo akiu lygio smile.gif jb negrazus smile.gif

Aš čia jau fotografavau pasirinkusi jb. Buvo jau vakaras, spalvos negražios, todėl perkeičiau kad fotkintų jb. Gal kažką daugiau reik keisti fotike, kad būtų gražesnis jis? g.gif

Ačiū už pastabas 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 07 31, 19:36)
Rytine Saule, pas mus tokia nerašyta taisyklė - pirma turi būti atsiskaityti visi namų darbai, tada rodom foto kritikai.

Dėkoju už pastebėjimą ax.gif kadangi nebuvo prieštaraujančių, supratau,jog galima įdėt ir kitokią foto blush2.gif Ateičiai žinosiu.

Kaip supratau mano pirmas nd neužskaitytas? Ar kaip čia yra? Nes tik viena pasakė, jog užskaito blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 07 31, 18:52)

Dėkoju už pastebėjimą ax.gif  kadangi nebuvo prieštaraujančių, supratau,jog galima įdėt ir kitokią foto blush2.gif  Ateičiai žinosiu.
Kaip supratau mano pirmas nd neužskaitytas? Ar kaip čia yra? Nes tik viena pasakė, jog užskaito blush2.gif

nieko tokio, nežinojai smile.gif
užskaitytas, viskas ok. tik didesnes dėl foto kitą kartą.
Atsakyti
O kaip ten su mano antruoju ND? Du uzskaitymus gavau, ar kas duos trecia? Ar nebeverta laukt jau? smile.gif
Atsakyti
aš irgi visus ND užskaitau.

Tiesa, aš visai nieko prieš, kad būtų įkeliamos foto prisistatymui, nors dar ir ND neatsiskaičius. Sutinku, Rytines Saules foto nežiba, bet.... Jos tikrai geresnės nei kai kurios jau senokai atsiskaičiusių ND. Tad potencialą matau ir tikrai tobulės, tereikia tik padėti, bei nenumušti noro iškart.
Mano patarimas būtų nefotografuoti iškart jb nusistačius, geriau paskui versti. Nors gal klaidinga, bet tai mano nuomonė. Yra nemažai būdų, kaip paversti į gražų jb, o kitąkart žiū ir spalvas vos pataisius gražu. Man pirmoji foto visai miela, nors ir su klaidom. Jb taisytinas. Tik kol kas nepateisinu karpymų, dar palauk truputuką, išmok teisingai fotografuoti, kad nereiktų karpyti. Dar suspėsi vėliau, kai jausi kodėl kam ir kaip norisi karpyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 31 liepos 2012 - 19:33