Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(chiquitka @ 2012 07 12, 13:59)

Dar jeigu butu who is who aisku, is vis super butu, nes dabar tik porai nicku veidus radau smile.gif Na bet cia jau mano beda  4u.gif

ką daryt, žiauriai tingiu rašyt nikus biggrin.gif nu einu surašysiu kai kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 07 12, 00:56)
nes moteris labai priekabi ir pan...vis zyzia, kad jai tas negerai ar anas negerai...kad jai patiks visai ne tos foto, kurias as galiu atrinkti ir bla bla bla.... Zinok net nenoriu veltis i ilgas diskusijas, kuriu pasekoje vis tiek nieko nelaimesiu, o tik susinervinsiu...

Užuojauta.. Jau panašios patirties, bet neatidaviau foto, užsispyriau ir tiek. Matyt nebeis pas mane daugiau ir lai, ramesnė būsiu smile.gif

robobebras -> cool diedikas šitas ir portretas fainas, ir soliariuminis, kaip jau pasisakė ponios smile.gif

Svajonė mūsų -> rimtai gražios spalvos ir reportažas nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 12 liepos 2012 - 14:22
Dincelis spalvos gražios, bet kadravimas ne, būtinai dar pažaisk su ta gelda smile.gif manau galima nemažai grožių sugalvoti

robobebras jėga koks dėdulė smile.gif

Maggie man smagiai žiūrisi tavo bandymai, o labiausiai žaviuosi kad tesi projekta

Svajonė mūsų nu man taip faina tas vid. formatas, ir vėl į sąraša prie norinčių daiktų doh.gif ar kada nors jis baigsis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 07 12, 14:29)
nu toks nelabai išsamus reportažiuks, nes daugiau nei pusės žmonių nėr.. kam įdomu
http://www.flickr.co...s/59030892@N04/

Kaip faina matyti matytus veidus....Grazios nuotraukos verysad.gif
Sayonaros nesu macius (dabar pagl nika atsirinkau), tai isivaizdavau gerokai vyresne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 12, 15:42)
Sayonaros nesu macius (dabar pagl nika atsirinkau), tai isivaizdavau gerokai vyresne  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš irgi jai 48 niekad neduočiau schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 07 12, 14:29)
nu toks nelabai išsamus reportažiuks, nes daugiau nei pusės žmonių nėr.. kam įdomu

Labai jaukus pasibuvimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 07 12, 13:09)
Nu idesiu ir as toki viena. Sitas dede labai norejo portreto, nepraleido kol nenufotkinau, dar dainuska kazkokia trauke smile.gif. Gal vilnietes pazins ji biggrin.gif

oho koks modelis , thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 12, 15:42)
Sayonaros nesu macius (dabar pagl nika atsirinkau), tai isivaizdavau gerokai vyresne  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

xixixi, matot, kokia aš iš tikro miela, jauna ir pūkuota? biggrin.gif

QUOTE(rG. @ 2012 07 12, 15:59)
Aš irgi jai 48 niekad neduočiau  schmoll.gif

ahahahah lotuliukas.gif
jei bogu, atkeršysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 07 12, 16:59)
Aš irgi jai 48 niekad neduočiau  schmoll.gif

Kam paslaptis isdavei, dabar visas forumas zino................. o ir savininke ziuriu papyko smile.gif
Atsakyti
Kai priraset tokiu dalyku, kad ne nebuciau pagalvojus...permasciau viska gerai, parasiau zinute, kad neduosiu visu foto ... blush2.gif Sutarti mes turim pasirase. Joje nurodyta, kiek foto atiduodu uz kokia suma ir pan. Tik vat neparasyta, kad tas foto atrenku as...Butent cia ir yra jos priekabis - noriu paziuret visas foto ir issirinkti, kur sau patinku labiausiai (tipo kurias retusuot)...Bliamba, o as laiko neturiu tokiems dalykams...net nezinau, ka daryt...

doh.gif doh.gif doh.gif

logiskai mastant tai jos foto, jos veidas, jos seima...kita vertus, kiek ji rinksis viska? 5 valandas is 700 nuotrauku? blink.gif

bliaaaa..... doh.gif doh.gif doh.gif ka daryt, uzkniso!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 12 liepos 2012 - 16:57
[quote=Maggie,2012 07 12, 14:06]
smile.gif

man tai uzkliuvo, kad mazyliui nepatogu toje medineje lovyteje, manau zymiai geriau ziuretusi namie, prieblandoje ir su minkshtuteliu pleduku.

"you'll never change, baby"

[/quote/]

* Nepatogu ir buvo...mazyle pyko, nes norejo miegucio...o dar karsta tai ir nebekankinau. Reiks paieskoti medziagos kaip cia toj prieblandoj fotografuoti...

* Reportaziukas patinka. Tiek spalviskai tiek pati ideja ir igyvendinimas. Tik smalsu kaip cia jis padarytas??????????? Labai smalsu???
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2012 07 12, 17:55)
Kai priraset tokiu dalyku, kad ne nebuciau pagalvojus...permasciau viska gerai, parasiau zinute, kad neduosiu visu foto ... blush2.gif  Sutarti mes turim pasirase. Joje nurodyta, kiek foto atiduodu uz kokia suma ir pan. Tik vat neparasyta, kad tas foto atrenku as...Butent cia ir yra jos priekabis - noriu paziuret visas foto ir issirinkti, kur sau patinku labiausiai (tipo kurias retusuot)...Bliamba, o as laiko neturiu tokiems dalykams...net nezinau, ka daryt...

doh.gif  doh.gif  doh.gif

logiskai mastant tai jos foto, jos veidas, jos seima...kita vertus, kiek ji rinksis viska? 5 valandas is 700 nuotrauku? blink.gif

bliaaaa..... doh.gif  doh.gif  doh.gif ka daryt, uzkniso!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tai jai paciai iskart reikejo sakyti, kad ji pati nori issirinkti, kurias foto turetum retusuoti. O ne kai gauna sutvarkytas nuotraukas uzsimano persirinkti nuotraukas,i kad tu dar tiek pat laiko sedetum ir dirbtum. Kai pradedi gilintis gaunasi labai daug isvedziojimu,,,,,,,,prasta situacija. Manyciau cia zmogaus problemos....tokioms asmenybems patinka "uzknisti ir trumpinti gyvenima kitiems. Jei jau taip nepasitiki tai nereikejo ir samdyti taves, o ieskotis profesionalo....kurie negatyvu neatidavineja (bent jau neesu girdejusi)
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 12, 17:01)
[
* Reportaziukas patinka. Tiek spalviskai tiek pati ideja ir igyvendinimas. Tik smalsu kaip cia jis padarytas??????????? Labai smalsu???

jei atvirai, visiškai nesupratau klausimo smile.gif ta prasme kaip padarytas? na fotografuojant padarytas smile.gif
Atsakyti