Tema tiesiog suzydejo.... turejau laaaaaabai ilga savaitgali su daugybe linksmybiu.... taip pat parsiveziau daugybe planuotu ir neplanuotu foto. Perziurejusi tikrai ka nors ikelsiu.
Visos jusu foto daugiau-maziau patinka... o paskutinioji paluri nuotrauka su kudikiu verta pagyrimo!
QUOTE(RytineSaule @ 2012 07 31, 17:09)
pasirodau su pirmuoju savo namų darbu. Savaitgalį atėjo įkvėpimas pagaliau...
as tai nelabai iziuriu ypac paskutines
QUOTE(ich @ 2012 07 31, 17:20)
as tai nelabai iziuriu ypac paskutines
Dabar ir pati matau, kad nesimato, nors pas mane labai gražiai matosi didesnėje foto bėgu greit pataisyti
QUOTE(RytineSaule @ 2012 07 31, 17:09)
pasirodau su pirmuoju savo namų darbu. Savaitgalį atėjo įkvėpimas pagaliau fotografuoti prisižiūrėjus tokių jūsų portretukų
O aš galiu rodyti neatlikusi kitų nd nuotrauką pagal temą?
O aš galiu rodyti neatlikusi kitų nd nuotrauką pagal temą?
dek didesnes ir ne per ta part.lt
QUOTE(RytineSaule @ 2012 07 31, 17:34)
Sveika , kaimynka,
dauguma čia kelia nuotraukas per flickr ... Koks tavo aparatas? gal tikrai bus galima susibėgti ND kartu daryti.. Nes užstrigau aš su antruoju Nerandu, kaip diafragma reguliuojasi, nors tu ką.
QUOTE(RytineSaule @ 2012 07 31, 17:34)
Bandymas nr.2
dek per flickr. si tamsi
QUOTE(sayonara @ 2012 07 31, 06:41)
Laimingas žmogus, kad nereikia prisimint :], jei kas žinot šūktelkit...
Tai įlendu aš kartais, tik čia matau žmonės tobulėja, o aš "ant viečikės, ant viečikės", tai sarmata, patyliukais paskaitau....
QUOTE(Yvette @ 2012 07 28, 06:27)
Jclove, toks kadravimas nelabai tinka, nes žvilgsnis centruotas. Trūksta tos nukirptos erdvės.
aciu, turesiu omeny
QUOTE(juratike13 @ 2012 07 28, 07:21)
Labas rytas...kokia įstabi tema "Žmogus"...bet žiūriu J/B valdo...o kadangi as dar neatradau sau patinkančio, keliu spalvota su blikiukais.
man patiko
QUOTE(chiquitka @ 2012 07 28, 14:37)
prisimenu tavo sia, kaip tokias kojas uzmirsi
QUOTE(ich @ 2012 07 28, 20:03)
Susikaupiau ir keliu savo foto. Auto. Ji daryta pries kelis men., bet labai retai paimu fotoaparata i rankas, todel rodomu naujesniu neturiu prisijungiau cia, kad pradeciau dazniau fotografuoti.. nuotrauka tokia,nes kazkada daugelis cia, SM, panasius auto bande, as ne, dabar tik prisiruosiau..
labai faina, nors man norisi vos daugiau virsaus nors tu ka
QUOTE(GiedreB @ 2012 07 28, 22:42)
Pasirodau vieną iš paskutinių foto, kuri man labai prie širdies. Ilgai laukiau tinkamos progos, tinkamo oro, tinkamos vaiko nuotaikos, žodžiu tai neatsitiktinis kadras, o "išdirbtas". Čia temai "Žmogus" Laukiu nuomonių
jauciu silpnybe tokiems mazuliukams viskas kaip ir ciki, tad gal tik su spalvom bandyciau pazaisti
QUOTE(vilkra @ 2012 07 31, 17:45)
Sveika , kaimynka,
dauguma čia kelia nuotraukas per flickr ... Koks tavo aparatas? gal tikrai bus galima susibėgti ND kartu daryti.. Nes užstrigau aš su antruoju Nerandu, kaip diafragma reguliuojasi, nors tu ką.
samsung nx 10 pas mane. Vargu ar kuo padėt galėsiu iki rudens, nes išlekiu jau penktadienį ryte pelnytų atostogų