Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 30, 21:08)
Proginis auto prasidėjusių atostogų proga  biggrin.gif

Visos gražios! Aš 2-ąją kirpčiau kvadratu.
Papildyta:
QUOTE(DEEN* @ 2012 07 30, 21:14)
su ankstesnemis foto nera ka lygint , saunuole judi i prieki , kas nepatinka tai kepuryte persikreipus  , ausyte kyso , dekucio makrai  maisosi, nereikalingi jie

Dėkoju 4u.gif Sunku su tais kūdikiais... toks judrus buvo doh.gif Rytoj bandysiu miegantį pafotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 07 30, 13:59)
Rodau šios dienos mano žmogutį, kad neateiti tuščiomis...
kritika visada laukiama  smile.gif

Man noretusi, kad akytes veidukas butu ryskus, o jau nugaryte nefokuse tokiam labiau smile.gif nezinau ar tai imanoma buvo blush2.gif ir dar kliuna nelygus fonas virs nugarytes 4u.gif gal jb geriau ziuretusi g.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 30, 17:38)

man antra ir paskutine labai patiko thumbup.gif
Pirmoj virsaus ir desines kirpciau. Antroj gal noretusi maziau plauku ant veido. trecioj irgi erdve desinej nepatinka. 4u.gif patinka siaip bandymas labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 30, 18:38)

Man trecia 4u.gif Nors visos savotiskai patinka smile.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif pasinaudojau jais ir palikau nuotraukas "susigulėti". Tada bus aiškiau, kuris sprendimas kaip geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 07 28, 09:51)
verčiau į jb su legendiniu avytės jb,

šita, ėjau pro šalį... blush2.gif - gas kas pamena kaip jį susiinstaliuot? Kaži kada pasikeičiau PS ir nebepamenu. Randamos www angliškos instrukcijos nepadeda. frusty.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 30 liepos 2012 - 23:44
smile.gif+2012 07 30, 23:44-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 07 30, 23:44)
šita, ėjau pro šalį...  blush2.gif  - gas kas pamena kaip jį susiinstaliuot? Kaži kada pasikeičiau PS ir nebepamenu. Randamos www angliškos instrukcijos nepadeda. frusty.gif

hehehe, deja, jei kas ir pamena, tai ne aš biggrin.gif
užsuk kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 30, 17:38)

man paskutinioji labai net labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena. Norėčiau prisijungti prie jūsų.. Vis dar mokaus techninių dalykų ir ne tik.. Tad keliu pirmąjį namų darbą..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 07 31, 15:43)
Laba diena. Norėčiau prisijungti prie jūsų.. Vis dar mokaus techninių dalykų ir ne tik.. Tad keliu pirmąjį namų darbą..

Užskaitau
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 07 31, 11:13)

užskaitau
Atsakyti
ir as uzskaitau smile.gif

labas.

R.i.R. patiko bandymas tikrai mirksiukas.gif

paluri, neblogai, pritariu, kad nereikia ten tu kutosiuku ir maziau desines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2012 07 31, 11:13)

uzskaitau ax.gif
Atsakyti