Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 29, 20:35)
Viena išprievartauta gėlytė.

gražios gėlės, bet ne foto. Nepyk, bet atrodo, tarsi objektyvo bandymo rezutatas, arba kažkuris iš ND. Perdaug paprastai, neįdomiai.

Čia vat pvz. kaip gali matymą lavinti

palauk ryt gražesnės šviesos, pagaudyk saulės zuikučius, kad ir taip nufotografuok. Ir bus daug geriau, nei šiandien įkeltas variantas. Gėlės tikai gražios ir vertos fotografavimo. Tiesiog pasisukinėk aplink jas ir neapsistok ties vienu kadru. Lauksim naujų foto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 liepos 2012 - 20:52
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 29, 20:35)
Viena išprievartauta gėlytė.

Gaila, kad isprievartauta smile.gif noretusi sviesesnes foto. Taip pat arciau ziedo ir maziau saku, per daug man detaliu, akys sokineja, nesustoja ties ziedu smile.gif Yvettes variantas labiau patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 07 29, 21:52)
gražios gėlės, bet ne foto. Nepyk, bet atrodo, tarsi objektyvo bandymo rezutatas, arba kažkuris iš ND. Perdaug paprastai, neįdomiai.

Čia vat pvz. kaip gali matymą lavinti

palauk ryt gražesnės šviesos, pagaudyk saulės zuikučius, kad ir taip nufotografuok. Ir bus daug geriau, nei šiandien įkeltas variantas. Gėlės tikai gražios ir vertos fotografavimo. Tiesiog pasisukinėk aplink jas ir neapsistok ties vienu kadru. Lauksim naujų foto
user posted image

Kaip man dar lavinti akį ir lavinti biggrin.gif ačiū už kritiką. Tavasis variantas man atrodo jau kaip atvirutė che che biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 29 liepos 2012 - 21:45
Kokių gražių nuotraukų pridėjote ir kiek daug! Smagu, kad tema atgijo nuotraukomis thumbup.gif
O aš peržiūrėjau savo "geriausias" nuotraukas ir neturiu iš jų ką rodyti... Pačią gražiausią nuotrauką padarysiu rytoj ax.gif O rytoj vėl galvosiu taip pat blush2.gif
Rodau šios dienos mano žmogutį, kad neateiti tuščiomis...

user posted image

kritika visada laukiama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 07 28, 21:33)
Nemeilė sau kiša koją.  smile.gif 

kažkaip save pamačiau šitame poste lotuliukas.gif

QUOTE(gotte @ 2012 07 29, 20:03)
viespateliau, kaip laukiu keliones i LT ir musu su Ka pasifotkinimo!!!!!!!!!! bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

aj tai suprantu, kad susitikimo su šiaulietėm nebereikės ane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 30 liepos 2012 - 13:27
Paluri, wau!!! Man labai labai miau wink.gif
Atsakyti
Man irgi patiko, Paluri drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 07 30, 13:59)
kritika visada laukiama  smile.gif

nors visko cia nedaug, bet vis tiek arodo, kaip per daug. man truputi betvarke, nera uz ko kabintis akiai, kad zvilgsnis graziai prabegtu foto. todel man nepatinka
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 07 30, 12:59)
Rodau šios dienos mano žmogutį, kad neateiti tuščiomis...

o man palyginus su ankstesnemis tavo leliuku foto si yra bene geriausia. Gal tik daryciau kvadrata g.gif man kas maiso, tai tie siuliukai po leliuku...nereikia jus ten 4u.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 30, 13:24)
aj tai suprantu, kad susitikimo su šiaulietėm nebereikės ane  biggrin.gif

reikia reikia drinks_cheers.gif thumbup.gif

vyras tai jau zvengia is manes, sako prisiplanavai be proto visko ir nieko nespesi...na as tai turiu vilti suspeti biggrin.gif
Atsakyti
Proginis auto prasidėjusių atostogų proga biggrin.gif
user posted image
kuris variantas geresnis?
user posted image

šitos neišbrokuosit?
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 30, 19:43)
Paluri, wau!!! Man labai labai miau wink.gif

QUOTE(Nieko sau @ 2012 07 30, 20:02)
Man irgi patiko, Paluri  drinks_cheers.gif .

Ačiū 4u.gif Malonu girdėti

QUOTE(brumbrumai @ 2012 07 30, 20:08)
nors visko cia nedaug, bet vis tiek arodo, kaip per daug. man truputi betvarke, nera uz ko kabintis akiai, kad zvilgsnis graziai prabegtu foto. todel man nepatinka

Ačiū už pastabą 4u.gif Viskas tik per praktiką ateina... Dar daug kūdikių teks nufotografuoti smile.gif

QUOTE(gotte @ 2012 07 30, 20:35)
o man palyginus su ankstesnemis tavo leliuku foto si yra bene geriausia.  Gal tik daryciau kvadrata  g.gif man kas maiso, tai tie siuliukai po leliuku...nereikia jus ten 4u.gif

Dėkoju 4u.gif Žinau, kad tų siūlų nereiktų... blush2.gif , bet nenorėjo guldyti ant mano audeklo, tai patiesėm jų antklodę, bet leliukas vis tiek sujaukė viską doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 07 30, 13:59)
kritika visada laukiama  smile.gif

su ankstesnemis foto nera ka lygint , saunuole judi i prieki , kas nepatinka tai kepuryte persikreipus , ausyte kyso , dekucio makrai maisosi, nereikalingi jie
Atsakyti