Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos, pasiilgau šito skyrelio, daugiau nei mėnesį buvau ten kur nėr tv ir interneto, svarbiausia turėjau fotoaparatą ir labai gerai leidau laiką smile.gif Neturiu laiko skaityti visko, permečiau kelis psl atgal, pamačiau labai gražių nuotraukų, portetų wub.gif . Nekomentuosiu, eisiu miegot, prie kompo reikia pratintis po truputį biggrin.gif

Pasirodau vieną iš paskutinių foto, kuri man labai prie širdies. Ilgai laukiau tinkamos progos, tinkamo oro, tinkamos vaiko nuotaikos, žodžiu tai neatsitiktinis kadras, o "išdirbtas". Čia temai "Žmogus" Laukiu nuomonių smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 28, 09:33)
Artimas  bigsmile.gif gal pažįsti?  bigsmile.gif žinau, kad šioji nieko ypatinga, bet man ji miela. Kaip naudinga praversti kartais archyvą ir nauju žvilgsniu pamatyti, kokias klaidas darai.
Paskutiniu metu aš jau žinau kaip noriu turėti (koks rezultatas mane tenkintų), o tokių nuotraukų dar nelabai yra. Yvete, aš jau ir pati stengiuosi palikti daugiau erdvės. Pajutau, kad ji duoda nuotraukai svorio. Bet tačiau mano neįgudusioms rankoms ir galvai tai ne visada pavyksta  smile.gif

Ne, nepazistu...Tiesiog kartais nuotrauka buna miela ir faina sau (vaikai,artimi zmones) smile.gif Nesakau, kad tavoji bloga...ne...faina,jauki...
Bet kazkaip pagalvojau, kad nera svetimas zmogus.... 4u.gif
QUOTE(chiquitka @ 2012 07 28, 15:37)
Uzskaitau. Gali daryti toliau  mirksiukas.gif
Sveikos, mergaites.
Buvo uzpuole nesnekadieniai visai, bet su tokia saunia tema isjudinot ir mane  bigsmile.gif  Vakar tikra atgaiva akim temoj buvo, nors daug matytu nuotrauku, bet visos tikrai privercia pasitemt bigsmile.gif
Mano megstamiausia so far sita:

O sita padaryta vakar, pasispardzius sau subine uz nieko neveikima biggrin.gif kaip tik temai. Taigi komentarai ir kritika labai laukiami  smile.gif  Ar ne per pilka? g.gif Dar klausimas tuo paciu, ar imanoma kazkaip susireguliuoti Flickeri, kad jis nedetu sharpo ir nereguliuotu spalvu, nes jame nuotraukos po ikelimo gerokai kitaip atrodo g.gif

R.I.R, aciu tau labai uz mano dainos iliustravima. Labai patiko pirmoji nuotrauka, graziai uzsidejo ant mano megstamos muzikos ir zodziu wub.gif . ACIU  4u.gif

abi patiko...Labiau su vaikinu lotuliukas.gif
QUOTE(-Tynka- @ 2012 07 28, 16:49)
Ačiū užskaičiusioms mano pirmąjį namų darbą aciuks.gif

O kaip toks antrajam?  bigsmile.gif

f/2 ISO 200, f/4 ISO 400, f/10 ISO 800 (pas mane fotike mažiausias ISO 200)

Mazokokas skirtumas tarp 2 ir 3, bet siaip tai linkusi sakyti, kad ok...Nuotraukos sviesios, tvarkingos...Gal senbuves pasisakys daugiau....

QUOTE(ich @ 2012 07 28, 21:03)
Susikaupiau ir keliu savo foto. Auto. Ji daryta pries kelis men., bet labai retai paimu fotoaparata i rankas, todel rodomu naujesniu neturiu blush2.gif prisijungiau cia, kad pradeciau dazniau fotografuoti.. nuotrauka tokia,nes kazkada daugelis cia, SM, panasius auto bande, as ne, dabar tik prisiruosiau.. blush2.gif  

Labai labai patiko... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 29 liepos 2012 - 00:37
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 28, 18:33)
Mazokokas skirtumas tarp 2 ir 3, bet siaip tai linkusi sakyti, kad ok...Nuotraukos sviesios, tvarkingos...Gal senbuves pasisakys daugiau....

Jap, nelabai didelis skirtumas, bet kai bandžiau daryti didesnius skirtumus, tai su mažesne diafragma shutter speed gaunasi per mažas, mažesnis nei 1/50.. . O kelti ISO aukščiau nei 800 irgi nesinori rolleyes.gif Tai va taip vat ir gavosi.
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 07 29, 03:51)
Jap, nelabai didelis skirtumas, bet kai bandžiau daryti didesnius skirtumus, tai su mažesne diafragma  shutter speed gaunasi per mažas, mažesnis nei 1/50.. . O kelti ISO aukščiau nei 800 irgi nesinori  rolleyes.gif Tai va taip vat ir gavosi.

Tai pasirink sviesesne vieta fotografavimui 4u.gif Naudok trikoji 4u.gif
Svarbu yra tik rezultatas,o aplinkybes..... Nelabai jos idomios blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 29 liepos 2012 - 09:33
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 29, 03:31)
Tai pasirink sviesesne vieta fotografavimui 4u.gif Naudok trikoji 4u.gif
Svarbu yra tik rezultatas,o aplinkybes..... Nelabai jos idomios blush2.gif

Hm, artikrai aplinkybės neįdomios? Juk, kaip suprantu, tema skirta mokymuisi, ne tik galutinio rezultato vertinimui, ar nea? Aplinkybes parašiau tam, kad gaučiau patarimų, jūs man va ir davėte patarimą- aš juo pasinaudojau palaukusi stipresnės rytinės šviesos, ačiū.

Kaip dabar? f/22, f/10, f/3,5
user posted image

Hm... įkėlus nuotrauką nebe taip aiškiai matosi skirtumas ir vėl... o originale matosi aiškiai :/ Per kur jūs keliate nuotraukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 29 liepos 2012 - 14:52
QUOTE(-Tynka- @ 2012 07 29, 15:47)
Hm... įkėlus nuotrauką nebe taip aiškiai matosi skirtumas ir vėl... o originale matosi aiškiai :/ Per kur jūs keliate nuotraukas?

flickr
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 07 29, 15:47)

skirtumas matosi.
ok

GiedreB, paprastutė, bet gražutė, išties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 29 liepos 2012 - 16:30
QUOTE(Yvette @ 2012 07 29, 10:28)
skirtumas matosi.
ok

ok=užskaitot? biggrin.gif

Kas dar? ax.gif
Atsakyti
GiedreB, man labai sviesa patinka 4u.gif
QUOTE(-Tynka- @ 2012 07 29, 17:35)
ok=užskaitot?  biggrin.gif

Kas dar?  ax.gif

As irgi uzskaityciau, nes matau skirtuma, bet susilaikysiu dar, per daug sviezia as cia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 07 29, 18:00)
GiedreB, man labai sviesa patinka 4u.gif

As irgi uzskaityciau, nes matau skirtuma, bet susilaikysiu dar, per daug sviezia as cia biggrin.gif

jei atsiskaitei pati ND reiškias gali ir tu užskaitinėti. Taigi, ir tavo balsas galioja.

PAsisakykit merginos, dar vieno balso trūksta.

Tynka, tuo tarpu kitus ND gali kelti smile.gif Matosi, kad žinai ką ir kaip daryti ir darai tai apmąstydama.
Atsakyti
ND uzskaitau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

viespateliau, kaip laukiu keliones i LT ir musu su Ka pasifotkinimo!!!!!!!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Viena išprievartauta gėlytė.

user posted image
Atsakyti