sveikos, pasiilgau šito skyrelio, daugiau nei mėnesį buvau ten kur nėr tv ir interneto, svarbiausia turėjau fotoaparatą ir labai gerai leidau laiką Neturiu laiko skaityti visko, permečiau kelis psl atgal, pamačiau labai gražių nuotraukų, portetų . Nekomentuosiu, eisiu miegot, prie kompo reikia pratintis po truputį
Pasirodau vieną iš paskutinių foto, kuri man labai prie širdies. Ilgai laukiau tinkamos progos, tinkamo oro, tinkamos vaiko nuotaikos, žodžiu tai neatsitiktinis kadras, o "išdirbtas". Čia temai "Žmogus" Laukiu nuomonių
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 28, 09:33)
Artimas gal pažįsti? žinau, kad šioji nieko ypatinga, bet man ji miela. Kaip naudinga praversti kartais archyvą ir nauju žvilgsniu pamatyti, kokias klaidas darai.
Paskutiniu metu aš jau žinau kaip noriu turėti (koks rezultatas mane tenkintų), o tokių nuotraukų dar nelabai yra. Yvete, aš jau ir pati stengiuosi palikti daugiau erdvės. Pajutau, kad ji duoda nuotraukai svorio. Bet tačiau mano neįgudusioms rankoms ir galvai tai ne visada pavyksta
Paskutiniu metu aš jau žinau kaip noriu turėti (koks rezultatas mane tenkintų), o tokių nuotraukų dar nelabai yra. Yvete, aš jau ir pati stengiuosi palikti daugiau erdvės. Pajutau, kad ji duoda nuotraukai svorio. Bet tačiau mano neįgudusioms rankoms ir galvai tai ne visada pavyksta
Ne, nepazistu...Tiesiog kartais nuotrauka buna miela ir faina sau (vaikai,artimi zmones) Nesakau, kad tavoji bloga...ne...faina,jauki...
Bet kazkaip pagalvojau, kad nera svetimas zmogus....
QUOTE(chiquitka @ 2012 07 28, 15:37)
Uzskaitau. Gali daryti toliau
Sveikos, mergaites.
Buvo uzpuole nesnekadieniai visai, bet su tokia saunia tema isjudinot ir mane Vakar tikra atgaiva akim temoj buvo, nors daug matytu nuotrauku, bet visos tikrai privercia pasitemt
Mano megstamiausia so far sita:
O sita padaryta vakar, pasispardzius sau subine uz nieko neveikima kaip tik temai. Taigi komentarai ir kritika labai laukiami Ar ne per pilka? Dar klausimas tuo paciu, ar imanoma kazkaip susireguliuoti Flickeri, kad jis nedetu sharpo ir nereguliuotu spalvu, nes jame nuotraukos po ikelimo gerokai kitaip atrodo
R.I.R, aciu tau labai uz mano dainos iliustravima. Labai patiko pirmoji nuotrauka, graziai uzsidejo ant mano megstamos muzikos ir zodziu . ACIU
Sveikos, mergaites.
Buvo uzpuole nesnekadieniai visai, bet su tokia saunia tema isjudinot ir mane Vakar tikra atgaiva akim temoj buvo, nors daug matytu nuotrauku, bet visos tikrai privercia pasitemt
Mano megstamiausia so far sita:
O sita padaryta vakar, pasispardzius sau subine uz nieko neveikima kaip tik temai. Taigi komentarai ir kritika labai laukiami Ar ne per pilka? Dar klausimas tuo paciu, ar imanoma kazkaip susireguliuoti Flickeri, kad jis nedetu sharpo ir nereguliuotu spalvu, nes jame nuotraukos po ikelimo gerokai kitaip atrodo
R.I.R, aciu tau labai uz mano dainos iliustravima. Labai patiko pirmoji nuotrauka, graziai uzsidejo ant mano megstamos muzikos ir zodziu . ACIU
abi patiko...Labiau su vaikinu
QUOTE(-Tynka- @ 2012 07 28, 16:49)
Ačiū užskaičiusioms mano pirmąjį namų darbą
O kaip toks antrajam?
f/2 ISO 200, f/4 ISO 400, f/10 ISO 800 (pas mane fotike mažiausias ISO 200)
O kaip toks antrajam?
f/2 ISO 200, f/4 ISO 400, f/10 ISO 800 (pas mane fotike mažiausias ISO 200)
Mazokokas skirtumas tarp 2 ir 3, bet siaip tai linkusi sakyti, kad ok...Nuotraukos sviesios, tvarkingos...Gal senbuves pasisakys daugiau....
QUOTE(ich @ 2012 07 28, 21:03)
Susikaupiau ir keliu savo foto. Auto. Ji daryta pries kelis men., bet labai retai paimu fotoaparata i rankas, todel rodomu naujesniu neturiu prisijungiau cia, kad pradeciau dazniau fotografuoti.. nuotrauka tokia,nes kazkada daugelis cia, SM, panasius auto bande, as ne, dabar tik prisiruosiau..
Labai labai patiko...
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 28, 18:33)
Mazokokas skirtumas tarp 2 ir 3, bet siaip tai linkusi sakyti, kad ok...Nuotraukos sviesios, tvarkingos...Gal senbuves pasisakys daugiau....
Jap, nelabai didelis skirtumas, bet kai bandžiau daryti didesnius skirtumus, tai su mažesne diafragma shutter speed gaunasi per mažas, mažesnis nei 1/50.. . O kelti ISO aukščiau nei 800 irgi nesinori Tai va taip vat ir gavosi.
QUOTE(-Tynka- @ 2012 07 29, 03:51)
Jap, nelabai didelis skirtumas, bet kai bandžiau daryti didesnius skirtumus, tai su mažesne diafragma shutter speed gaunasi per mažas, mažesnis nei 1/50.. . O kelti ISO aukščiau nei 800 irgi nesinori Tai va taip vat ir gavosi.
Tai pasirink sviesesne vieta fotografavimui Naudok trikoji
Svarbu yra tik rezultatas,o aplinkybes..... Nelabai jos idomios
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 29, 03:31)
Tai pasirink sviesesne vieta fotografavimui Naudok trikoji
Hm, artikrai aplinkybės neįdomios? Juk, kaip suprantu, tema skirta mokymuisi, ne tik galutinio rezultato vertinimui, ar nea? Aplinkybes parašiau tam, kad gaučiau patarimų, jūs man va ir davėte patarimą- aš juo pasinaudojau palaukusi stipresnės rytinės šviesos, ačiū.
Kaip dabar? f/22, f/10, f/3,5
Hm... įkėlus nuotrauką nebe taip aiškiai matosi skirtumas ir vėl... o originale matosi aiškiai :/ Per kur jūs keliate nuotraukas?
QUOTE(-Tynka- @ 2012 07 29, 15:47)
Hm... įkėlus nuotrauką nebe taip aiškiai matosi skirtumas ir vėl... o originale matosi aiškiai :/ Per kur jūs keliate nuotraukas?
flickr
QUOTE(-Tynka- @ 2012 07 29, 15:47)
skirtumas matosi.
ok
GiedreB, paprastutė, bet gražutė, išties.
GiedreB, man labai sviesa patinka
As irgi uzskaityciau, nes matau skirtuma, bet susilaikysiu dar, per daug sviezia as cia
QUOTE(-Tynka- @ 2012 07 29, 17:35)
As irgi uzskaityciau, nes matau skirtuma, bet susilaikysiu dar, per daug sviezia as cia
QUOTE(ich @ 2012 07 29, 18:00)
GiedreB, man labai sviesa patinka
jei atsiskaitei pati ND reiškias gali ir tu užskaitinėti. Taigi, ir tavo balsas galioja.
PAsisakykit merginos, dar vieno balso trūksta.
Tynka, tuo tarpu kitus ND gali kelti Matosi, kad žinai ką ir kaip daryti ir darai tai apmąstydama.
ND uzskaitau
viespateliau, kaip laukiu keliones i LT ir musu su Ka pasifotkinimo!!!!!!!!!!
viespateliau, kaip laukiu keliones i LT ir musu su Ka pasifotkinimo!!!!!!!!!!