Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ich @ 2012 07 28, 10:53)
supratau smile.gif
parasykit ka man daryt... blush2.gif perdaryt ND, o gal galima foto ikelt kokia i tema bigsmile.gif

jei buvai atlikusi visus ND tai nereik jų perdaryti. Žinoma rodyk foto.

Juratike, visai faina tavo įkelta foto. Ir gerai, kad spalvota, jb gal čia ir netiktų.
Kažkas geltonuojančio dešinėje kažkiek trukdo, bet ir tai nelabai.
Su tokiu modeliuku ir skrybėlaite galima daugiau pažaisti. Gražiai saulė skverbiasi pro plyšelius, tai galima ir iš arčiau įdomesnį portretuką padaryti.

Foto su vaikučiu ligoninėje. Sayonaros apkirptas variantas stipriau veikia, emociškai. Bet jb labai negražus. Reiktų imti originalą ir tuomet versti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 liepos 2012 - 12:57
QUOTE(Ka @ 2012 07 27, 20:53)
Aš tave tai mielai.  bigsmile.gif  Jau galvojau kurią dieną susisiekti ir aptarti detales bent minimaliai.  smile.gif O mane.. nežinau, nežinau, gaaal..  ax.gif Baikšti esu.

super super!!!!!!! thumbup.gif o kodel tu nenori? as pagalvociau, kaip noriu tave pafotkinti, kokiu minciu paregzsiu...nenoresi, galesi nesirodyt...tiesiog - let me try mirksiukas.gif

QUOTE(Draugeliuke @ 2012 07 27, 21:33)
uzejau i si skyreli kaip i fotografijos pradziamoksli, taciau mano neigudusiai akiai dauguma foto tikrai neatrodo tik pradejusiu fotografuoti  4u.gif Isigijau Nikon D3000, tai pirmasis mano veidrodinis fotoaparatas, esu visiskai zalia, tad naujesnio modelio isigijimu nesusigundziau. Taciau pries tai mano tureta muiline Olympus Mju5000 mane nuvyle nuotrauku kokybe ir  uzdelstu shoot'u ( ypac erzina fotografuojant vaikus). Siai dienai dar tik tyrineju fotoaparato galimybes ir kol kas visos jo teikiamos galimybes man dar tamsus miskas, taciau tikiuosi progresuoti ir pasisemti ideju, patarimu bei viso kito is jusu. Jei pataikiau ne i siam reikalui skirta tema, nukreipkite prasau mane i kita 4u.gif

junkis 4u.gif mano pirmas fotoaparatas toks buvo, pradziai - pilnai uztenka!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Tynka- @ 2012 07 28, 00:50)
Bandau belstis su pirmuoju namų darbu  ax.gif

Uzskaitau. Gali daryti toliau mirksiukas.gif
Sveikos, mergaites.
Buvo uzpuole nesnekadieniai visai, bet su tokia saunia tema isjudinot ir mane bigsmile.gif Vakar tikra atgaiva akim temoj buvo, nors daug matytu nuotrauku, bet visos tikrai privercia pasitemt bigsmile.gif
Mano megstamiausia so far sita:
user posted image

O sita padaryta vakar, pasispardzius sau subine uz nieko neveikima biggrin.gif kaip tik temai. Taigi komentarai ir kritika labai laukiami smile.gif Ar ne per pilka? g.gif Dar klausimas tuo paciu, ar imanoma kazkaip susireguliuoti Flickeri, kad jis nedetu sharpo ir nereguliuotu spalvu, nes jame nuotraukos po ikelimo gerokai kitaip atrodo g.gif
user posted image

R.I.R, aciu tau labai uz mano dainos iliustravima. Labai patiko pirmoji nuotrauka, graziai uzsidejo ant mano megstamos muzikos ir zodziu wub.gif . ACIU 4u.gif
Atsakyti
Ačiū užskaičiusioms mano pirmąjį namų darbą aciuks.gif

O kaip toks antrajam? bigsmile.gif

f/2 ISO 200, f/4 ISO 400, f/10 ISO 800 (pas mane fotike mažiausias ISO 200)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 28 liepos 2012 - 15:50
QUOTE(Yvette @ 2012 07 28, 12:55)

Juratike, visai faina tavo įkelta foto. Ir gerai, kad spalvota, jb gal čia ir netiktų.
Kažkas geltonuojančio dešinėje kažkiek trukdo, bet ir tai nelabai.
Su tokiu modeliuku ir skrybėlaite galima daugiau pažaisti. Gražiai saulė skverbiasi pro plyšelius, tai galima ir iš arčiau įdomesnį portretuką padaryti.

Labai ačiū už komentarą...geltonuojantis, tai dviratis vaikų...ji čia tik išlipus iš baseino buvo...Saulutė išties labai gražiai skverbėsi per skrybėliukę.
Dedu vieną iš arčiau, žinau,kad vos trūksta dešinės ir vos apačios...bet vistiek miela...
user posted image
Atsakyti
Chiquitka, tai cia tavo daina buvo???!!! Dziugu, kad patiko smile.gif tikrai labai malonu, kad patiko smile.gif

Man tavoji nuotrauka labai patinka. Labai vyriska ir grazu smile.gif
Atsakyti
Susikaupiau ir keliu savo foto. Auto. Ji daryta pries kelis men., bet labai retai paimu fotoaparata i rankas, todel rodomu naujesniu neturiu blush2.gif prisijungiau cia, kad pradeciau dazniau fotografuoti.. nuotrauka tokia,nes kazkada daugelis cia, SM, panasius auto bande, as ne, dabar tik prisiruosiau.. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Juratike, antrai foto, kur kėlei, jb tiktų. Pabandyk.

Ich, visai nieko kaip autoportreas. Spalvos čia nieko neduoda, galbūt irgi jb bandyčiau, o gal bandymas ir nepasiteisintų.

O šiaip, džiugu, kad pagaliau išsijudinot smile.gif Ne vien plepalai, bet ir foto yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 liepos 2012 - 20:10
QUOTE(Yvette @ 2012 07 28, 21:09)
Ich, visai nieko kaip autoportreas. Spalvos čia nieko neduoda, galbūt irgi jb bandyčiau, o gal bandymas ir nepasiteisintų.

Aciu bigsmile.gif turiu jb, bet jis padaro grieztesne foto, todel likau prie sito varianto, norejosi kazko svelnesnio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 07 27, 22:03)
Ka, pasirašyk.  Pasiimkit vyno kokio, atsipalaiduokit  mirksiukas.gif  Gal kas ir išeis.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau įsivaizduoju kas gautųsi. Gal be vyno geriau pabandyti. ax.gif

QUOTE(gotte @ 2012 07 28, 15:34)
super super!!!!!!! thumbup.gif o kodel tu nenori? as pagalvociau, kaip noriu tave pafotkinti, kokiu minciu paregzsiu...nenoresi, galesi nesirodyt...tiesiog - let me try mirksiukas.gif

Nemeilė sau kiša koją. smile.gif But let it be. Galbūt kas nors pavyks. Detalesniam aptarimui gal susirašykim asmeniškai kurią nors dieną. 4u.gif
Atsakyti
Ich, man labai patinka smile.gif ir as gausiu bandyt toki auto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 28, 22:09)
Ich, man labai patinka smile.gif ir as gausiu bandyt toki auto smile.gif

Aciu 4u.gif butinai pabandyk bigsmile.gif
Atsakyti