Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(je t'aime @ 2012 07 27, 16:05)
nenustebau, nes ne pirmą ir ne antrą kartą tai girdžiu, bet širdelę tai labai paglostė biggrin.gif

mano jūros atidėtos iki neaišku kada, tikriausiai išvis nebelėksim, tai aš ateinančią ir dar sekančią po ateinančios savaitę galiu ir noriu fotografuotis biggrin.gif

ok, turiu galvoje ir gal susiplanuosim. pas mane visko priruošta ir gal net mūzikai pareina smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 07 27, 17:13)
ok, turiu galvoje ir gal susiplanuosim. pas mane visko priruošta ir gal net mūzikai pareina smile.gif bigsmile.gif

yahoo.gif lauksiu žinių tada biggrin.gif
Atsakyti
Ka, o tu nenori pasifotkinti, kai as LT busiu...taip noriu foto! As tave irgi galeciau...

Visu pazengusiu, jei taip galima issireiksti, foto labai labai ...akys tiesiog atsigauna bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 27 liepos 2012 - 17:15
QUOTE(noisy-B @ 2012 07 26, 11:17)

Asmeniškai aš fotografavau su 50mm... gaila, kad nepavyko susitikti, bet aš irgi pasirodo labai užimta buvau smile.gif kada kitąsyk planuoji kelionę į LT ar dar per anksti tokiems planams?

oi, tik kitamet smile.gif bet uztat ilgesnes atostogos bus biggrin.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 07 26, 11:44)

Atnesu jums augaliuka smile.gif nors vistu fotkiu dar liko  lotuliukas.gif nu bet palikim kitam kartui hihihi.gif

toks nieko, bet paprastutis smile.gif
Papildyta:
Yvette, sayonara, wow, liabai patikti bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2012 07 27, 12:56)
Turiu viena foto, ziauriai man patinka, ja ir parodysiu galbut. Fonas nelabai ir visa kita, nes pagauta zaidimu ikarstyje, bet pati emocija, rankos tevelio ir dukrytes smile.gif nu zodziu, jus gal turesit ka pasakyti  blush2.gif
p.s. gal kas uzvestu ant kelio, gal kitaip kirpti, kitaip apdirbti ra dar kazka, kad geriau ziuretusi  rolleyes.gif  jus gi cia viska mokat biggrin.gif

tiesa pasakius nelabai cia jau ka ir pataisysi, kai tiek visko sioje nuotraukoje 4u.gif

man labiausiai patinkanti si:

user posted image
Atsakyti
Man tai labiausiai patinkančios čia tikriausiai matytos, tai dedu vakarykštį netyčiuką

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 07 27, 18:13)
Ka, o tu nenori pasifotkinti, kai as LT busiu...taip noriu foto! As tave irgi galeciau...

Aš tave tai mielai. bigsmile.gif Jau galvojau kurią dieną susisiekti ir aptarti detales bent minimaliai. smile.gif O mane.. nežinau, nežinau, gaaal.. ax.gif Baikšti esu.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 07 27, 20:53)
Aš tave tai mielai.  bigsmile.gif  Jau galvojau kurią dieną susisiekti ir aptarti detales bent minimaliai.  smile.gif O mane.. nežinau, nežinau, gaaal..  ax.gif Baikšti esu.

Ka, pasirašyk. Pasiimkit vyno kokio, atsipalaiduokit mirksiukas.gif Gal kas ir išeis.
Atsakyti
Sveikos ax.gif

atostogos daug kadru niekas netvrakyta gal ka idomaus bus parodyt veliau bigsmile.gif

puikus zaidimas ZMOGUS keliu ir as viena i puikia kompanija ax.gif blush2.gif patinka ir JB ir spalvota doh.gif smile.gif

user posted image

http://www.flickr.co.../in/photostream
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 27 liepos 2012 - 21:29
uzejau i si skyreli kaip i fotografijos pradziamoksli, taciau mano neigudusiai akiai dauguma foto tikrai neatrodo tik pradejusiu fotografuoti 4u.gif Isigijau Nikon D3000, tai pirmasis mano veidrodinis fotoaparatas, esu visiskai zalia, tad naujesnio modelio isigijimu nesusigundziau. Taciau pries tai mano tureta muiline Olympus Mju5000 mane nuvyle nuotrauku kokybe ir uzdelstu shoot'u ( ypac erzina fotografuojant vaikus). Siai dienai dar tik tyrineju fotoaparato galimybes ir kol kas visos jo teikiamos galimybes man dar tamsus miskas, taciau tikiuosi progresuoti ir pasisemti ideju, patarimu bei viso kito is jusu. Jei pataikiau ne i siam reikalui skirta tema, nukreipkite prasau mane i kita 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugeliuke: 27 liepos 2012 - 21:34
QUOTE(Draugeliuke @ 2012 07 27, 22:33)
]

pataikei cia smile.gif junkis drasiai su ND pirmam puslapi info 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Nesu tikra ar blondinę galima laikyti žmogum, bet tebūnie šita. Vienas naujesnių autoportretų . ( Ir say su Yvete jau užskaitė biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 27 liepos 2012 - 21:52
Temai smile.gif Sios dienos kadras.

user posted image
Atsakyti