Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 07 27, 10:17)
mano variantas

diskutuokim.

na čia tai bent... Lyg kita nuotrauka, visai kitas kadras...
Aš į diskusiją nesivelsiu- viskas daug daug geriau ir įtaigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 27 liepos 2012 - 09:23
Say, puiki mintis smile.gif po vieną seną ir po vieną naują nuotrauką smile.gif einu rausti archyvų. Nors kaži, ar ką rasiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 27 liepos 2012 - 09:39
QUOTE(vilkra @ 2012 07 27, 09:23)
na čia tai bent...  Lyg kita nuotrauka, visai kitas kadras...
Aš į diskusiją nesivelsiu- viskas daug daug geriau ir įtaigiau.

bet tai Tu supranti, ką bandau pasakyti?

nufotkinai ir nedėk. eik pažaisti, pakarpyk, pavartyk, pamodeliuok, pažaisk su jb.
ilgainiui atsiras matymas, kaip iš vieno kadro padaryti kitokį.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 07 27, 10:39)
bet tai Tu supranti, ką bandau pasakyti?

nufotkinai ir nedėk. eik pažaisti, pakarpyk, pavartyk, pamodeliuok, pažaisk su jb.
ilgainiui atsiras matymas, kaip iš vieno kadro padaryti kitokį.

tep. suprantu- to ir atėjau- mokintis, suprasti, klausytis, daug neplepėti ( ne visada išeina)ir dirbti dirbti dirbti... o indėjau tokią, nes lyg Yvette ir nurodė, kad apdirbimo daug nebūtų.. be to- apkarpyti tą nuotraukėlę man knibėjio pirštai, bet verst JB- tikrai net galvon nebuvo šovę...

beje, ar galima prašokti 2 ND? padaryčiau vėliau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 07 27, 10:17)
mano variantas

Originali nuotrauka ir man psirode nuobodoka, lakste akys is vieno kampo i kita, nezinojau i ka sukoncentruoti demesi. Tiek kvadratas tiek j/b viska istaise!
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 07 27, 08:06)
taigi-
mažas ŽMOGUS jau  sveiksta:

Koks iki skausmo pazystamas vaizdas 4u.gif As irgi turiu viena tokia nuotrauka, tik ji labai baisi ir galvoju, kad gal nereiktu man jos cia deti, nes daug kam gali labai daug neigiamu jausmu sukelt... Bet man ta nuotrauka labai labai brangi, nes joje yra viskas kas pakeite mane ir mano gyvenima visam laikui.
Ko gero ta savaja irgi keisciau kaip Say sake i JB, reiks pabandyt namuose. Aciu uz minti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
man jau cia ir geda rodytis, nes ateinu ir vel dingstu blush2.gif nu bet skaitau dabar pastoviai, tai galvoju reikia ir prisijungti, jei priimsit g.gif tempai temos suletejo, suspesiu su jumis turbut ir as smile.gif ND senai padaryti, bet jei reikia, galiu perdaryti ax.gif
Atsakyti
Vilkra, negalima prašokti antro ND, taip pat nereikia jo su Zenitu atlikinėti. Kur gyveni? Šaukis garsiai pagalbos. Tie visi ND nėra sunkus. Susiorganizuok susitikimą su kuo nors, kas ir fotoaparatą turi ir paaiškinti gali. Arba kooperuokitės dvi naujokės ir atlikit, analizuokit ND kartu. Tik nenustumkit tų ND ateičiai ir atlikit juos tvarkingai, pamąstydamos, įsigilindamos.

Grįžtant prie temos, žinoma, kad ji ne tik naujokam. Naujokės nenuleiskit rankų, jei senbuvės įkels geresnes foto, nei jums pavyksta. Imkit tai, kaip pavyzdį ir eikit į priekį.

Kooperuokitės vėlgi, susitikit, fotografuokit viena kitą, jei kitų modelių neturit.

Iš paskutinių foto, šita man pati mieliausia. Senai prižadėjau ją atspausdinti, bet taip ir pažadas tęsiasi, kaip ir keleta kitų... Kada nors pasitaisysiu 4u.gif
user posted image

Atsakyti
Labas.

QUOTE(Yvette @ 2012 07 27, 07:36)
Savaitės tema "Žmogus"

jungiuosi 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 07 27, 09:56)
o galima pasiūlymą?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 27 liepos 2012 - 12:11
QUOTE(Yvette @ 2012 07 27, 12:23)
Vilkra, negalima prašokti antro ND, taip pat nereikia jo su Zenitu atlikinėti. Kur gyveni? Šaukis garsiai pagalbos. Tie visi ND nėra sunkus. Susiorganizuok susitikimą su kuo nors, kas ir fotoaparatą turi ir paaiškinti gali. Arba kooperuokitės dvi naujokės ir atlikit, analizuokit ND kartu. Tik nenustumkit tų ND ateičiai ir atlikit juos tvarkingai, pamąstydamos, įsigilindamos.

Ok.Kitą savaitę sumažinsiu vaikų skaičių namuose užsiimsiu 2ND rimčiau. Gyvenu strategiškai baisiai nepatogioje vietoje Petrašiūnuose. blush2.gif taigi nei pati su kūdikiu galiu kur kitur ilgam išsiruošti, nei kitiems nėra patogu atvažiuoti. Nieko, nesiskundžiu- atliksiu tuos ND. I kai sukebėsiu kurti panašius portretus kai taviškis- gal dukra nebėgios nuo manęs, pamačiusi mano rankose fotoaparatą. Bet kelias dar ilgas...
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 07 27, 13:01)
Ok.Kitą savaitę sumažinsiu vaikų skaičių namuose užsiimsiu 2ND rimčiau.

kokį fotoaparatą turi
Atsakyti
ok, dedu ir aš vieną iš naujesnių, praėjusio mėnesio. tai nėra pats geriausias mano darbas, bet dedu, kad būtų kuo daugiau nepanašių foto.

user posted image

Yvette, nuostabus šits portretas smile.gif
Atsakyti