QUOTE(sayonara @ 2012 07 27, 06:24)
nu žinau žinau, grubijanka aš
bet man nuoširdžiai gaila mano ir to žmogaus laiko trypčioti aplink, kad po mėnesio pasakyčiau, žinai, Tu truputį, na, tikrai truputį ne ton pusėn riedi. Aš mėgstu kirvį kakton, į traumatologinį ir į psich reabilitacija
kartais tu taip su tuo kirviu... gerai
šįkart aš linkusi tau pritarti.
Būtent tam, kad išvengtume tokių foto ateityje ir buvo paprašyta estetiškesnių ND, todėl ir buvo prametami teisingi, bet kreivi N.D. Jau juos atlikdami išmokstama svarbiausio, atsirinkti, pajusti, gerai pristatyti.
Todėl dar visai gerai, kad nebuvo pasiūlyta perdaryti N.D. po tokių foto, nes matosi, kad jie nieko gero nedavė.
Kažkaip paskutinėm naujai prisijungusiom sunkokai sekasi eiti į priekį, kitos greičiau ir lengviau išsijudindavo. Trūksta žaidimų, teminių fotografavimų.
Savaitės tema "
Žmogus"
kaip atliksit jau jūsų reikalas. Portretas, ar visu kūnu. Pasistenkit su mažiau detalių nuotraukose. Nesakau, kad detalės tai blogis, tiesiog naujokam sunkiau viską sužiūrėti, neperkrauti. Tad geriau šįkart apsiribokit ties mažiau.
Peržiūrėkit įvairiuose int. psl. žmonių foto. Bandykit suvokti kas jus žavi, kokios foto patinka, kokias norėtumėt daryti jūs. Susiraskit modeliuką, lai tai būna savi vaikai, draugai ir t.t. O tada apgalvokit vietą, sužiūrėkit koks bus fonas, ar koks baslys iš gavos nelįs ir t.t. ir fotografuokit.
Prieš tai pasiskaitinėkit apie įvairius kūno dalių nukapojimus fotografuojant, rankų svarbą ir t.t. Tada svarbiausiai nepersistenkit su apdirbimu. Jei foto savaime nekokia, nieko jūs ten labai nepagerinsit su PS. Na ir tada pasirodykit
Ir svariausia, nesakykit man dar per anksti tokie žaidimai. Eikit ir fotografuokit bei rodykit. Juk tik taip išmoksit