Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 07 12, 09:11)
atiduoti žalius kadrus, tai čia labai didelę nepaslaugą ir žalą darai sau smile.gif puiki antireklama tau bus, jei tas klientas vis tiek liks nepatenkintas (o greičiausiai taip ir bus), ir tas žalias nuotraukas kažkur paviešins kaip galutinį tavo darbo rezultatą  smile.gif  tik sau daugiau bėdos dabar gali prisidaryti..

Oi kaip as sutinku su tuom!!! Niekada niekada...
Labai erzina tokie zmones, o ypac drauges, kurios nuolat birbia: "jau istrini puse nuotrauku, amzinai visu neatiduodi. Man prasom atsiusti visas!". Kaip jie taip isivaizduoja, kad slamstas irgi grazu....

Is praitos temos patiko kristuko nuotraukos. Kurios buvo flikre - mergina sudinti ant laiptu. Pozavimas, vietos pasirinkinas, kadruote....
Papildyta:
Aciu pasisakiusioms del braskinio koliazo.

Atnesu savo pagranduke su vaikystes geldute, kurioje mane mama maude. Teko atsiraityti rankoves ir is peties padirbeti - atrestauruoti. Nuotraukas mazai lieciau su PS, norejau naturalumo, nes tokia realybe....

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 12, 11:08)

Atnesu savo pagranduke su vaikystes geldute, kurioje mane mama maude. Teko atsiraityti rankoves ir is peties padirbeti - atrestauruoti. Nuotraukas mazai lieciau su PS, norejau naturalumo, nes tokia realybe....

na kadravimas tai net labai ne.. pirmojoje iš vis keistas fotografavimo kampas pasirinktas.. manau geriau būtų buvę jei žingsnį į kairę būtum dėjus, ir tada fotografavus.. ir iš žymiai žemiau manau reikėjo fotografuoti.. aišku tada veido nesimatytų, nes lovelis tas užstotu, bet tokiu atvėju tada reikėjo daugiau įkloti į tą lovelį, kad vaiko daugiau išlindusio matytųsi smile.gif arba jei jau toks fotografavimo kampas kokį pasirinkai, tai vaiko galvytę reikėjo atsukti, nes dabar veiduko labai trūksta..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 07 12, 12:20)
na kadravimas tai net labai ne.. pirmojoje iš vis keistas fotografavimo kampas pasirinktas.. manau geriau būtų buvę jei žingsnį į kairę būtum dėjus, ir tada fotografavus.. ir iš žymiai žemiau manau reikėjo fotografuoti.. aišku tada veido nesimatytų, nes lovelis tas užstotu, bet tokiu atvėju tada reikėjo daugiau įkloti į tą lovelį, kad vaiko daugiau išlindusio matytųsi smile.gif arba jei jau toks fotografavimo kampas kokį pasirinkai, tai vaiko galvytę reikėjo atsukti, nes dabar veiduko labai trūksta..

in other words - "probably, just a bad idea" smile.gif
Atsakyti
Bet antras variantas įdomesnis, padirbėk (ne su photoshopu, su fotografavaimu). Žalia kiek intensyvi, daugiau veido. Abiejuose smagu, kad yra šviesa graži. Gėlė ten netinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG.: 12 liepos 2012 - 12:04
Nu idesiu ir as toki viena. Sitas dede labai norejo portreto, nepraleido kol nenufotkinau, dar dainuska kazkokia trauke smile.gif. Gal vilnietes pazins ji biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 07 12, 12:09)
Nu idesiu ir as toki viena. Sitas dede labai norejo portreto, nepraleido kol nenufotkinau, dar dainuska kazkokia trauke smile.gif. Gal vilnietes pazins ji biggrin.gif

o koks fainas diedulis smile.gif o oda kokia soliariuminė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 07 12, 13:03)
Bet antras variantas įdomesnis, padirbėk (ne su photoshopu, su fotografavaimu). Žalia kiek intensyvi, daugiau veido. Abiejuose smagu, kad yra šviesa graži. Gėlė ten netinka

Uz ta gele smarkiai velniu nuo pikto dedes gavau, kad kruma lauzau... toks vaizdas kad visa didziuli kruma nuskyniau smile.gif Geldute nuosava, tad progai pasitaikius bandysiu vel... o dirbu daug, issikeliau sau tiksla - per diena padaryti bent viena savo akims patinkanti kadra.
Labai aciu pasisakiusioms, nemaniau kad pirmoji tokia nevykusi... verysad.gif

Robobebro dedulis tai gerulis... toks nuotaikingas!
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 07 12, 12:39)
in other words - "probably, just a bad idea" smile.gif

smile.gif

man tai uzkliuvo, kad mazyliui nepatogu toje medineje lovyteje, manau zymiai geriau ziuretusi namie, prieblandoje ir su minkshtuteliu pleduku.

skola atnesu ;]

pasizaidimas. norejosi kazko idomesnio, linxmesnio. kadangi nauju foto nedariau (butu nesazininga, juk cia 25sav kadras), o tos, kurios padarytoj man buvo neidomios, todel ir gime toks darbas.

"you'll never change, baby"

user posted image
Atsakyti
nu toks nelabai išsamus reportažiuks, nes daugiau nei pusės žmonių nėr.. kam įdomu
http://www.flickr.co...s/59030892@N04/

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 07 12, 13:29)
nu toks nelabai išsamus reportažiuks, nes daugiau nei pusės žmonių nėr..

Aš apžiūrėjau, labai geros tavo foto, spalvos, ryškumas. Nu patiko
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 07 12, 13:43)
Aš apžiūrėjau, labai geros tavo foto, spalvos, ryškumas. Nu patiko

ačiūs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 07 12, 11:09)

O tu pasirodo dar ir fotkini kazka biggrin.gif Dede tai patiko, gerulis. Rudesnis, nei ruda striuke biggrin.gif
QUOTE(Maggie @ 2012 07 12, 12:06)
skola atnesu ;]
"you'll never change, baby"

Ziurisi idomiai.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 07 12, 12:29)
nu toks nelabai išsamus reportažiuks, nes daugiau nei pusės žmonių nėr.. kam įdomu

Nu nuotraukose fokusas tai ledinis bigsmile.gif Kaip supratau cia meetenotes gana smagiai. Faina thumbup.gif
Dar jeigu butu who is who aisku, is vis super butu, nes dabar tik porai nicku veidus radau smile.gif Na bet cia jau mano beda 4u.gif
Atsakyti