Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Atsiprašau,kad įsiveržiu į jūsų temą,bet skubiai ieškau R.I.R gal kas turit ir galit į a.ž.atsiųst jos tel.nr.buvau gavus iš jos,bet skambinau pasirodo ne ten pataikiau arba netaip užsirašiau arba netokį parašė man SOS GELBĖKIT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaiDė @ 2012 07 26, 10:02)
Atsiprašau,kad įsiveržiu į jūsų temą,bet skubiai ieškau R.I.R gal kas turit ir galit į a.ž.atsiųst jos tel.nr.buvau gavus iš jos,bet skambinau pasirodo ne ten pataikiau arba netaip užsirašiau arba netokį parašė man SOS GELBĖKIT 4u.gif

Šeštadienį dukrytės krikštynos,o su ja nesusisiekiam,ji žadėjo pafotkinti 4u.gif
Atsakyti
Dar kartą atsiprašau už įsiveržimą jau susisiekiau su R.I.R ne tokį nr.buvau užsirašius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 07 24, 23:40)
Bandau pasisakyti  ax.gif Šios dvi foto patinka, o kitos tai brrr, kaip iš konclagerio vyrukas  unsure.gif Jeigu per penkias minutes, tai puikus modeliukas, judesiai, veido išraiška  thumbup.gif Tik šonkauliukus reik pridengti  ax.gif
Žodžiu neapetitnas vyriškis  lotuliukas.gif

Ahaha, pritariu, kad šonkauliai neapetitni, bet ką daryt, vyrukas nevalgo smile.gif tikrai taip, blitc "sesija", o wat aš nenorėjau pridengti šonkaulius, nelabai manau čia tiktų, norėjau būtent taip [beje, buvau įkaušus šampės gal 3 tarures] biggrin.gif

QUOTE(rG. @ 2012 07 25, 00:09)
Man tai jis toks gėjiškas (nieko neturiu prieš gėjus, tikrai ne  4u.gif ), bet spalvos labai jau miau  bigsmile.gif

Cool, nors kartą susitvarkiau su spalvom thumbup.gif happy me. Jo, kartais jo judesiai užneša į gėjukiškius, bet galiu patvirtint, tikrai kad ne gėjus, tiesiog buvo šokęs viršutinį breiką [plastiką], labiau savamokslis.

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 07 25, 09:48)
Jau galvojau man vienaip taip susisviete  biggrin.gif  Manau vyriskio pozos netinkamai 'kalba'. Nuogintis tikrai nereiketu, nes nieko gero po tais marskiniais kaip ir nesislepia. Pagal vyro isvaizda buciau ieskojus kaip ji pateikti galantiska, rimta, gal tada nebutu kile negeru asociaciju  4u.gif

Pritariu, bet pasikartosiu, man nelabai tinkama ši vieta tokiai sesijai, bandysiu ateity ką nors sugalvoti.

QUOTE(sayonara @ 2012 07 25, 09:53)
man noisy-b pasirinktas vyrukas labai patinka, bet fotografuočiau jį kitaip. nes dabar toks gana moteriškas išėjo. man jo liesumas kaip tik patinka, tokie kūnai įdomesni, su jais daugiau galima nuveikti. o jis dar įgimtos gracijos greičiausiai turi. et..smile.gif jis tiktų tokioms truputį frykiškoms foto.

Bandysim ateity pakartot, tik gal ne frykiškai, kol kas dar nepribrendau tam... Kažką banysiu sumąstyti.

Papildyta:

QUOTE(paluri @ 2012 07 25, 12:59)
Tikrai Noisy-B vyrukas fainas, bet atrodo moteriskas  smile.gif

Aš vėl fotografavau tą pačią mergaitę  blush2.gif Kadangi temoje labai mažai nuotraukų, tai rodau  smile.gif

http://farm9.staticf...f89f22358_z.jpg[/img]

http://farm9.staticf...409430671_z.jpg[/img]

daugiau flickr

Na, jis toks gal ir yra smile.gif
Dėl tavo foto, tai geriau žiūrisi, matai, ką duoda priverta diafragma? Spalvota labai patinka, tik erdvės stoka. Viršuj ir kairėj.

QUOTE(kristalines @ 2012 07 25, 13:30)
Noisy-B, o jis pats patenkintas foto? smile.gif

Paklausiau, ar patenkintas, pradėjo juoktis, sako: aš tau nekolingas nieko už tą fotosesiją, išprievartautas buvau [juokėsi]

gladiole -> Ačiū smile.gif

QUOTE(Nieko sau @ 2012 07 25, 15:39)
prifotošopink dantis  lotuliukas.gif.  Mano draugės mergytei, po vienos fotosesijos, fotografas prifotošopino iškritusius dantis laugh.gif.

O siaube! Būčiau tam fotografui dantį išmušus lotuliukas.gif čia juk toks laikotarpis, kai vaikis auga...

QUOTE(jlclove @ 2012 07 25, 18:21)
grazu, patiko ir spalvos kokios rolleyes.gif atostogos praleke ir laiko susitikti deja neuzteko. gal kita karta
klausimux: tokiuose laukuose, kur erdves kiek nori, koki objektyva geriausia naudoti? klausimas gal ir kvailas kam pasirodys, bet is ko daugiau ziniu tokiu semtis, jei ne is jusu smile.gif

Asmeniškai aš fotografavau su 50mm... gaila, kad nepavyko susitikti, bet aš irgi pasirodo labai užimta buvau smile.gif kada kitąsyk planuoji kelionę į LT ar dar per anksti tokiems planams?

Dincelis -> pritariu gottei, labai gerai ji parašė.

DaiDė -> neturiu jos nr...
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 07 26, 12:17)

Paklausiau, ar patenkintas, pradėjo juoktis, sako: aš tau nekolingas nieko už tą fotosesiją, išprievartautas buvau [juokėsi]

biggrin.gif

Dincelis, pritariu merginoms smile.gif

Atnesu jums augaliuka smile.gif nors vistu fotkiu dar liko lotuliukas.gif nu bet palikim kitam kartui hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 07 26, 12:44)
biggrin.gif

Dincelis, pritariu merginoms smile.gif

Atnesu jums augaliuka smile.gif nors vistu fotkiu dar liko  lotuliukas.gif nu bet palikim kitam kartui hihihi.gif

[img]http://farm9.staticflickr.com/8422/7635819706_994f03479c_z.jpg

lotuliukas.gif man šioji graži smile.gif jau anksčiau buvau atkreipusi dėmesį. Bet gal dar ką kitos pasakys, tad per anksti nesidžiauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 26, 13:18)
lotuliukas.gif man šioji graži smile.gif jau anksčiau buvau atkreipusi dėmesį. Bet gal dar ką kitos pasakys, tad per anksti nesidžiauk  biggrin.gif

nu as vistiek pasidziaugsiu 4u.gif aciu smile.gif
Atsakyti
noisy-B, po trijų šampės ir tokios foto? Tada pagarba smile.gif
Aš va po vienos taurės šampės ir vienos taurės vyno atsijungiau, bet kažkaip iki to sugebėjau pasirašyti studijoms doh.gif doh.gif doh.gif Penktoj dešimtį tapau studentė lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasidalinkit nuorodomis, kur galima pažiūrėti įdomesnių nuotraukų.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 07 26, 00:43)

o pirmoje foto cia vaikas buvo verstas i JB, o likusi foto palikta spalvota? g.gif

todel pradziai rekomenduociau pradeti nuo foto kokybes, idomesnio kadravimo paiesku.

tegul buna kojytes murzinos, tegul buna jis laimingas ..jei jau nori akcentuoti, kokie tie vaikai kartais buna...

Va tokios kietos kritikos ir norejau!!! thumbup.gif Apsiliuciai SU VISKUOM sutinku! Aciu labai uz toki issamuma ir spiri i minkstaja...
Nuotraukos tvarkingos ne nekitinau daryti, o dar didesni bardaka padare mazylis. J/B versta nebuvo, tiesiog pablurinau spalvas ir tiek - deja ju valdyti tikrai dar nemoku, o praktikuotis iki teisingo varianto vistiek reikia.....
del to murzinumo, beda ta - kad esu pedante ax.gif
Dabar tokia stadija, kad labiausiai uz viska trokstu nuotraukos kokybes... renkuosi objektyva, deja mazai apie juos ismanau verysad.gif o turimas baisiausiai viska uzmuilina
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 07 26, 07:02)
Dinceli, aš atvira, tai.. man tai atrodo kaip gilios provincijos fotoateljė fotkės pačia blogiausia prasme - neskoninga, baisios spalvos, bile kaip sumesta ir pan. dar nemoki su daiktais ir spalvine kompozicija dirbt. pasitempk.

Ajajaj... kaip cia skaudziai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 26, 20:24)
Ajajaj... kaip cia skaudziai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu sorry, bet kartais būtent šoko terapija suveikia biggrin.gif
žinai gi, kad nors slepiuosi po bjaurybės kauke, aš iš tikro visai miela smile.gif (be ironijos)
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 07 26, 21:44)
nu sorry, bet kartais būtent šoko terapija suveikia biggrin.gif
žinai gi, kad nors slepiuosi po bjaurybės kauke, aš iš tikro visai miela smile.gif (be ironijos)

Zinom mes visos, kad tu tikras auksas! wub.gif
Atsakyti