Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gladiole @ 2012 07 25, 13:51)
drinks_cheers.gif ,sutinku bet suprantu kaip sunku pažvelgti kitaip. 4u.gif

ir as sutinku biggrin.gif bet viskas imanoma, bet turbut tam irgi reikia pribresti... smile.gif
As dbr noriu padaryti dukrytes ir suneno fotosesija, temine, bet dar truksta minciu, ideju kaip igyvendinti ir t.t. Tad neskubu, kaupiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 25, 16:54)
Paluri, jau beveik, tik erdvės verkiant trūksta smile.gif

Ačiū! Su erdve tikrai turiu problemų, kažkodėl man norisi fotkinti iš arti. Tai po to net tiesinti nebegaliu, nes kiekvieno nukirpto milimetro gaila.
bandysiu taisytis mirksiukas.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 07 25, 17:00)
paluri, foto ir tiek, grazi mergyte, viskas ok, bet noretusi minties, temos nuotraukoms. Nes tavo visos foto tokios, mergytes tarp augalu  blush2.gif  noretusi idomiau.

Oi kiek mes visko turėjom prigalvoję ir prisiruošę. Bet, kadangi, aš tą mergaitę fotkinau antrą kartą, tai ji taip išsidrasino, kad vietoj nė sekundės nepabuvo... Pirmą kartą buvo rami, bet vis kramtė lūpas doh.gif Tai nors džiaugiuosi, kad pavyko ją sėdinčią su knyga ir kiškiu nufotkinti smile.gif

Dabar dar prašo, kad jos pusbrolį pafotografuočiau. Man kažkaip su vyriška gimine sunku, bet bandysiu ką nors sugalvoti. Tas berniukas be dantų dabar (dygsta nauji) ir labai mėgsta šypsotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paluri: 25 liepos 2012 - 13:20
QUOTE(paluri @ 2012 07 25, 14:05)
Tas berniukas be dantų dabar (dygsta nauji) ir labai mėgsta šypsotis  lotuliukas.gif

wub.gif turiu tokį bedantuką namuose. Padarysi gražių foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 07 25, 18:06)
wub.gif  turiu tokį bedantuką namuose. Padarysi gražių foto  smile.gif

Tai jau tikrai padarysiu lotuliukas.gif Bandau ieškotis pavyzdžių, nes išvis su berniukais man sunku blush2.gif
Atsakyti
prifotošopink dantis lotuliukas.gif. Mano draugės mergytei, po vienos fotosesijos, fotografas prifotošopino iškritusius dantis laugh.gif.
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2012 07 25, 19:09)
prifotošopink dantis  lotuliukas.gif.  Mano draugės mergytei, po vienos fotosesijos, fotografas prifotošopino iškritusius dantis laugh.gif.

geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2012 07 25, 15:39)
prifotošopink dantis  lotuliukas.gif.  Mano draugės mergytei, po vienos fotosesijos, fotografas prifotošopino iškritusius dantis laugh.gif.

lotuliukas.gif didesnės nesąmonės tikriausiai negirdėjau
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 07 24, 11:29)

cia keli nauji.

kazkaip sese labai suspausta man atrodo tarp tu sviestuvu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gladiole @ 2012 07 24, 19:41)
Keletas ezeriniu nuotrauku,laukiama kritika.

kiba grama padarius fotkinai biggrin.gif juokauju. pritariu del erdves trukumo, spalvu, na ir minties. nors su pastaraja ir pati turiu problemu

QUOTE(noisy-B @ 2012 07 24, 20:29)

O kai mes buvome vestuvėse draugų, tai netyčiom sugalvojau papyškinti, išsitraukiau fotoaparatą ir 5min rezultatas, čia du skirtingi laukai...

grazu, patiko ir spalvos kokios rolleyes.gif atostogos praleke ir laiko susitikti deja neuzteko. gal kita karta
klausimux: tokiuose laukuose, kur erdves kiek nori, koki objektyva geriausia naudoti? klausimas gal ir kvailas kam pasirodys, bet is ko daugiau ziniu tokiu semtis, jei ne is jusu smile.gif

QUOTE(paluri @ 2012 07 25, 11:59)

Aš vėl fotografavau tą pačią mergaitę  blush2.gif Kadangi temoje labai mažai nuotraukų, tai rodau  smile.gif

visai neblogai, gal kiek pirmoje gelyte kliuna ir dar kazkas pirmame plane, o siaip man patiko smile.gif

QUOTE(Nieko sau @ 2012 07 25, 14:39)

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2012 07 25, 15:39)

nu geras lotuliukas.gif nu nesamone lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaite inde grazi, bet visos rodomos nuotraukos tikrai labai vienodos.
Vyrukas tikrai nevyriskas, nepatinka man tokie..... bet nuotrauku su tokiu galima islauzti laaaaaaaaaaaabai neblogu g.gif smile.gif
gladiole, jei jau fotkini kas vyksta aplink tave nieko nestrateguodama, tai pasitelk vaizduote.... nuotraukos iskart bus idomesnes ir gyvesnes!
Net nusisypsojau, skaitydama pirmaji sakini apie tuos pripiestus dantis lotuliukas.gif

Na ka, paaukosiu keleta minuciu ir paieskosiu ka cia jums parodzius.........
Papildyta:
Nuotraukas dariau seimos albumui, tiesiog leidau zaisti su visais daigtais kurie buvo like is po fotosesiju, o mazius prie viso to dar buvo ir siaubingai nesiprauses doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 25, 23:21)
Nuotraukas dariau seimos albumui, tiesiog leidau zaisti su visais daigtais kurie buvo like is po fotosesiju, o mazius prie viso to dar buvo ir siaubingai nesiprauses  doh.gif

kodel vaikas su vienu batu tik g.gif batukas beje toks nelabai man prie bendro vaizdo.. daiktu per daug, bent jau as buciau vien obuolius palikusi, nemecius apelsinu. Prie ko lagaminas ir laistytuvas? kazkaip norisi sarysio..jei jau akcentuojami sodo zaidimai, gerybes,, tai uztektu laistytuvo, obuoliuku, tos skraistes...Patalai/pagalveles ant zemes numesti belen kaip tik dar labiau kuria netvarkingumo vaizda...spalvu taipogi makalynas - nuo rausvos/raudonos iki riuzavos iki morkines..Skraiste morkine dave negrazu atspalvi vaiku odai...o pirmoje foto cia vaikas buvo verstas i JB, o likusi foto palikta spalvota? g.gif

Matai taves neisteisina tokie zodziai, kad cia seimos albumui...jei planuota temine fotosesija, ruostis reikejo kruopsciau...o ir kaip prisiminimas tokios foto bus abejotinos vertes...nes ka jos tau primins? kaip vaikai zaide su lagaminu senoviniu ar naujoviniu laistytuvu...juk jie nezaide tiesa? sakau grynai is savo patirties blush2.gif as suprantu, kad norisi graziu foto ir tam seimos albumui, todel pradziai rekomenduociau pradeti nuo foto kokybes, idomesnio kadravimo paiesku, neapkrauk galvos baisinio dydzio ideja...tiesiog issikelk uzduoti padaryti grazu vaiko portreta, pasekiok ji sode, kieme, prajuokink ir fiksuok akimirkas...pamazu subrandinsi idejas ir teminems fotosesijoms ir tada jau nekils sudeti i jas visus daiktus, kurie liko... 4u.gif 4u.gif

kad vaikas nesiprauses - to nuotraukose nesimato...kam mums ta info pateikei? o galejai iduoti kastuva, leisti pakasti zeme, paserti sliekais vistas aplink (na jei kaime kazkur...mes taip darydavom biggrin.gif ), tegul buna kojytes murzinos, tegul buna jis laimingas ..jei jau nori akcentuoti, kokie tie vaikai kartais buna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 25 liepos 2012 - 23:46
Dinceli, aš atvira, tai.. man tai atrodo kaip gilios provincijos fotoateljė fotkės pačia blogiausia prasme - neskoninga, baisios spalvos, bile kaip sumesta ir pan. dar nemoki su daiktais ir spalvine kompozicija dirbt. pasitempk.
Atsakyti