Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gladiole @ 2012 07 24, 20:41)

Atv irai pasakius, neįdomios foto, turinys nelabai, kadravimas. Antroji gal dar dar okia, bet kadravimo kitokio norėtųsi...
Papildyta:
O kai mes buvome vestuvėse draugų, tai netyčiom sugalvojau papyškinti, išsitraukiau fotoaparatą ir 5min rezultatas, čia du skirtingi laukai...

user posted image

user posted image

Dar kelios foto čia: http://www.flickr.co...57630731761588/
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 07 24, 19:48)
Ne į tema?ar negražu? ar kas? smile.gif

negrazu kazkaip smile.gif.
facepalm foto - wtf? smile.gif

Noisy-B, o nuotakos tokios issidraikiusios nefotkinai? biggrin.gif
skaitau visai nieko, tik neitarciau kad vestuves smile.gif
Atsakyti
Gladiole, siūlyčiau daugiau foto žiūrinėti. Foto albumuose, parodose, įvairiuose int. psl. Žiūrėk ką ir kaip žmonės fotografuoja. Nes dabar tau nekaip gaunasi.

Noisy, pirmoji foto tai veža. Liuks.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 07 24, 21:47)
negrazu kazkaip smile.gif.
facepalm foto - wtf? smile.gif

Noisy-B, o nuotakos tokios issidraikiusios nefotkinai? biggrin.gif
skaitau visai nieko, tik neitarciau kad vestuves smile.gif

čia ne šio vyro vestuvės, šis vyras jau vedęs, liudininkas buvo, tai nutaikiau momentą ir greit liepiau "apsinuoginti" ax.gif

Yvette -> Malonu, kad ne vienai patinka smile.gif
Atsakyti
Bandau pasisakyti ax.gif Šios dvi foto patinka, o kitos tai brrr, kaip iš konclagerio vyrukas unsure.gif Jeigu per penkias minutes, tai puikus modeliukas, judesiai, veido išraiška thumbup.gif Tik šonkauliukus reik pridengti ax.gif
Žodžiu neapetitnas vyriškis lotuliukas.gif

Maggie skraidanti mergaitė lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 24 liepos 2012 - 22:43
Man tai jis toks gėjiškas (nieko neturiu prieš gėjus, tikrai ne 4u.gif ), bet spalvos labai jau miau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 07 24, 22:09)
Man tai jis toks gėjiškas (nieko neturiu prieš gėjus, tikrai ne  4u.gif ), bet spalvos labai jau miau  bigsmile.gif

Jau galvojau man vienaip taip susisviete biggrin.gif Manau vyriskio pozos netinkamai 'kalba'. Nuogintis tikrai nereiketu, nes nieko gero po tais marskiniais kaip ir nesislepia. Pagal vyro isvaizda buciau ieskojus kaip ji pateikti galantiska, rimta, gal tada nebutu kile negeru asociaciju 4u.gif
Atsakyti
man noisy-b pasirinktas vyrukas labai patinka, bet fotografuočiau jį kitaip. nes dabar toks gana moteriškas išėjo. man jo liesumas kaip tik patinka, tokie kūnai įdomesni, su jais daugiau galima nuveikti. o jis dar įgimtos gracijos greičiausiai turi. et..smile.gif jis tiktų tokioms truputį frykiškoms foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 25 liepos 2012 - 08:54
Tikrai Noisy-B vyrukas fainas, bet atrodo moteriskas smile.gif

Aš vėl fotografavau tą pačią mergaitę blush2.gif Kadangi temoje labai mažai nuotraukų, tai rodau smile.gif

user posted image

user posted image

daugiau flickr
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 07 25, 09:53)
man noisy-b pasirinktas vyrukas labai patinka, bet fotografuočiau jį kitaip. nes dabar toks gana moteriškas išėjo. man jo liesumas kaip tik patinka, tokie kūnai įdomesni, su jais daugiau galima nuveikti. o jis dar įgimtos gracijos greičiausiai turi. et..smile.gif jis tiktų tokioms truputį frykiškoms foto.

Labai taikliai parašei smile.gif aš iš karto nesusivokiau, kas man kliūna smile.gif ech tie gėjai, niekadėjai smile.gif

Paluri, jau beveik, tik erdvės verkiant trūksta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 25 liepos 2012 - 12:25
QUOTE(rG. @ 2012 07 25, 00:09)
Man tai jis toks gėjiškas (nieko neturiu prieš gėjus, tikrai ne  4u.gif ), bet spalvos labai jau miau  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif

Noisy-B, o jis pats patenkintas foto? smile.gif

paluri, foto ir tiek, grazi mergyte, viskas ok, bet noretusi minties, temos nuotraukoms. Nes tavo visos foto tokios, mergytes tarp augalu blush2.gif noretusi idomiau.

R.i.R. man pirma nieko, tik ta akis keista kazkokia g.gif tad as uz antra smile.gif

gladiole, ne, truksta erdves, spalvos nepatinka schmoll.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 25 liepos 2012 - 12:34
Noisy-B aciu už atviruma!
Yvette aciu kad nepatingejai parasyti kas ir taip aišku.

Ir visiems kitiems dėkoju,nes tylejimas irgi naudingas-aišku kad sudas. Labai nenusimenu,bandysiu kapstytis.
Ar čia man vienai taip prastai? Nors ištikrųjų jokio skirtumo,džiaugiuosi kad rankos nenusvyro ir noras nuotraukas dėti komentarams nedingo.

Noisy-B man patiko - gerai sekasi judėti į prieki, šaunuolė !
wink.gif
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2012 07 25, 13:30)

paluri, foto ir tiek, grazi mergyte, viskas ok, bet noretusi minties, temos nuotraukoms. Nes tavo visos foto tokios, mergytes tarp augalu  blush2.gif  noretusi idomiau.

drinks_cheers.gif ,sutinku bet suprantu kaip sunku pažvelgti kitaip. 4u.gif
Atsakyti