Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2012 07 19, 23:30)

Ši gera - dangus griūva smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 07 23, 09:43)
R.i.R., nu leidau sau. Man Cohen'as ir rožinė spalva nesiūri, todėl kaip visada sudirbau viską savaip. Kaip manai? Padarius jb, man iš karto nuotaika tobulai sutampa su muzika.

http://i227.photobuc...s/suknele-1.jpg[/img]

O čia ne purvinas j/b? smile.gif Kaip tais spalvoti man ir geriau žiūrėjosi, jb pavertus oda murzina, ar tik man čia taip?
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 07 23, 17:10)

O čia ne purvinas j/b? smile.gif Kaip tais spalvoti man ir geriau žiūrėjosi, jb pavertus oda murzina, ar tik man čia taip?

Vat ir as ziurejau ziurejau ir supratau, kad nieko nesuprantu...Ir labai nudziugau, kad ir kas nors kitas panasiai galvoja.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 07 23, 12:59)
Sveiki,

gal kas mate, zino kokia idomia fashion nuoroda, idomesnis papuosalu pateikimas, nebutinai su modeliu, gali buti be.

http://soulofmaia.blogspot.com/
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 07 24, 00:29)

itariu monitorius pas autoriu kreivai stovi biggrin.gif
Atsakyti
Maggie, nežinau ar tai atitiks ko ieškai, bet mane jau senokai žavi tarkim šis
Andrea Massari
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 07 24, 07:54)
Maggie, nežinau ar tai atitiks ko ieškai, bet mane jau senokai žavi tarkim šis
Andrea Massari

o tau nekliuna, kad visos mergos issizioje ten pas ji?
Atsakyti
Maggie,čia ne fashion blogas bet man patiko smile.gif
http://fallonjewelry.com/
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 07 24, 09:21)
o tau nekliuna, kad visos mergos issizioje ten pas ji?

jei rašau, kad patinka, tai matyt nekliūna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gladiole @ 2012 07 18, 17:44)
Vyksta žaidimas: ketvirtadieninis tylejimas smile.gif

o buvo nebloga ideja robobebro kazkada ;]
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 18, 17:32)
isimylejau tiesiog tuos kalnus... ax.gif  biggrin.gif

na jb visishkai netinka prie tokiu kalnu. spalvotos man grazesnes, idomesnes. tikiu, kad vaizdas in real buvo nepakartojamas. kaip as su savo kalnais, nepavyko man to perduot i foto, taip ir tau - nelabai.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 21, 20:50)
Atnešu savosios dainos iliustraciją.

pirmoji - kazkas ne taip su akimi, nuotraukos krastelis, remiasi i aki, man tas trukdo. tad as gal uz 3ciaja, nors nepatinka, kad modelis zymiai arciau, jauciasi erdves trukumas ir noretusi ciut atitolint. beje, man spalvos cia liuks. jb visai nesiziuri (kazkuri lyg ir buvo pasiulius ir perdarius).
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 23, 11:14)
Krapštau pakaušį ir galvoju - gal ir geriau smile.gif nors man dabar rožinės-persikinės spalvos manija (jau eina į pabaigą), bet tu teisi. Šitam rimtam vyrui šiaip bet kuriuo kitu savo gyvenimo metu nedrįsčiau dėti rožinės spalvos.

hm. na as nesipaisyciau i remus. everyone sees differently. man asmenishkai svarbiausia pateikimas, pacios nuotraukos stiprumas, cia gal idomiai parodyta, mintis yra, ir ruzava spalva man visai nekliuna. jau jei cohen'as - is kart jb. ne ne ne.

aciu uz nuorodas, einu ziureti :*

cia keli nauji.

Sese, nzn kodel man labai patiko si foto, tokia lyg ir pozuota, bet kartu ir naturali, svelnus veidas, gera sviesa, II fonas kiek erzina (stalai), bet desine neblogai ziurisi, kaip jums?
user posted image

Nele. Flickr yra dar vienas variantas (is tos pacios serijos, idejau du, nes man jie labai patinka, o ne del to, jog apsisprest negalejau wink.gif mini paaskinimas irzliems hehehe)
user posted image

Antstyvas rytas (klausimas del PS: dejau bluro ant dangaus, ir man jis negraziai susisloksniavo, matosi, ka padariau ne taip? nes paciame PS atrodo gerai, o issaugojus fail'a, matosi negrazus sloksniuotas dangus. kaip man ji islygint? sedejau prie to nemazai, bet problemos neissprendziau..)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 24 liepos 2012 - 11:40
QUOTE(gladiole @ 2012 07 24, 09:35)
Maggie,čia ne fashion blogas bet man patiko smile.gif
http://fallonjewelry.com/

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 07 24, 12:32)

Ne į tema?ar negražu? ar kas? smile.gif
Atsakyti
Keletas ezeriniu nuotrauku,laukiama kritika.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gladiole: 24 liepos 2012 - 19:42