Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Atnešu savosios dainos iliustraciją. Daina papuolė labai man artima, bet be galo sunki iliustruoti - Leonard Cohen - A Thousand Kisses DeepIlgą laiką ją įsivaizdavau vienaip, bet kadangi man solidaus amžiaus ilteligentiško vyriškio, kuris sutiktų papozuoti be šansų rasti, šiaip ne taip gimė kita mintis. O jau norėjau kelti baltą vėliavą ir pasiduoti. Jūsų teismui. Yra ir kelios panašios versijos. Labai sunku nuspręsti, kuri labiau vykusi. O gal nė viena...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 21 liepos 2012 - 19:51
R.I.R. man pirmoji.labai faina ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 07 21, 21:12)
R.I.R. man pirmoji.labai faina ir patinka.

Tu rimtai??? kad žinotum kaip faina būtent iš tavęs tai išgirsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 07 21, 21:34)
Tu rimtai??? kad žinotum kaip faina būtent iš tavęs tai išgirsti  biggrin.gif

zinok ji paplaukus, tai neimk giliai i sirdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 07 21, 23:40)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 07 21, 23:40)

wub.gif

R.I.R. svarbiausia, kad tau patiktų galutinis rezultatas. Juk žaidimas tik, o foto lieka tau. Klaidų yra, tarkim antra pagal atlikimą geresnė. Bet anra ir trečia neįtikina, nenatūralios. O pimoji vat trinkteli, išjudina.
Tikrai, tokia paplaukusi. Kaip ir aš biggrin.gif

Paklausiau dabar. Koks sunkumas tau kliuvo. Tikrai nebūčiau nieko sugalvojusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 22 liepos 2012 - 11:16
QUOTE(jlclove @ 2012 07 21, 10:27)

islaikymas min 1/250, diafragma imciau per viduriuka (f/8 ar f/11), prie mazesnes, bent jau man, sunku lakstanti vaika sufokusuoti. aisku bandyk ir su didesne, ypac jei antras planas neidomus. na ir ISO100. belieka palinketi gero oro smile.gif

Deja, idejos igyvendinti nepavyko...pritrukom laiko o ir rugiu lauko pakeliui neradom... o oras buvo super - bent ta pusvalandi kol fotografavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dainos iliustracija patinka drinks_cheers.gif manyciau sukneles spalva dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 07 22, 12:13)
wub.gif
R.I.R.  svarbiausia, kad tau patiktų galutinis rezultatas. Juk žaidimas tik, o foto lieka tau. Klaidų yra, tarkim antra pagal atlikimą geresnė. Bet anra ir trečia neįtikina,  nenatūralios. O pimoji vat trinkteli, išjudina.
Tikrai, tokia paplaukusi. Kaip ir aš  biggrin.gif

Paklausiau dabar. Koks sunkumas tau kliuvo. Tikrai nebūčiau nieko sugalvojusi.

Tikrai netikiu, kad nieko nebūtum sugalvojusi biggrin.gif

Norėčiau sužinoti, kokios klaidos biggrin.gif bais įdomu. Gal pravers ateity biggrin.gif
Atsakyti
R.i.R., nu leidau sau. Man Cohen'as ir rožinė spalva nesiūri, todėl kaip visada sudirbau viską savaip. Kaip manai? Padarius jb, man iš karto nuotaika tobulai sutampa su muzika.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 liepos 2012 - 08:45
QUOTE(sayonara @ 2012 07 23, 09:43)
R.i.R., nu leidau sau. Man Cohen'as ir rožinė spalva nesiūri, todėl kaip visada sudirbau viską savaip. Kaip manai? Padarius jb, man iš karto nuotaika tobulai sutampa su muzika.
http://i227.photobuc...s/suknele-1.jpg[/img]

Krapštau pakaušį ir galvoju - gal ir geriau smile.gif nors man dabar rožinės-persikinės spalvos manija (jau eina į pabaigą), bet tu teisi. Šitam rimtam vyrui šiaip bet kuriuo kitu savo gyvenimo metu nedrįsčiau dėti rožinės spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 23 liepos 2012 - 10:14
QUOTE(sayonara @ 2012 07 23, 09:43)

o man šiuo atveju jb nepatinka, spalvos ten fainos buvo. Labai jau dramatiškas jb gavosi. O vakar klausant kitaip skambėjo. Tad aų už rožinę bigsmile.gif

gerai gerai, nueisiu pasitikrinti ar temp. neturiu. Nežinau nuo kada man čia jb nepatinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 liepos 2012 - 10:40
Sveiki,

gal kas mate, zino kokia idomia fashion nuoroda, idomesnis papuosalu pateikimas, nebutinai su modeliu, gali buti be.
Atsakyti