Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tai pasiimk popieriaus, geriau tamsaus manau, išsikirpk keliais milimetrais didesnį apskritimą nei objektyvas. Paskui išsikirpk juostelę, kurią klijuosi prie to apskritimo. Apskritime gali iškirpti/išpjauti bet ką. Reikia per vidurį. smile.gif Turi padaryti tarsi dangtelį, kad užsidėtų ant objektyvo ir neprasmuktų pro šonus šviesa. 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 20 liepos 2012 - 18:50
Spėju, kad čia kažkas panašaus http://www.foto-shop...erture-kit.html unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 07 20, 19:28)
kas pamena nuoroda su sirdutem? kazkaip ten iskirpt reikia, fotkint, kad sirdutes forma blikiai gautusi. gal kasnors turit? noreciau pabandyti. baisiai nuobodziauju, dukra susirgo :/

just google for "custom bokeh" "heart bokeh" or smth.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 20 liepos 2012 - 19:48
QUOTE(robobebras @ 2012 07 20, 20:48)
just google for "custom bokeh" "heart bokeh" or smth.

a jo smile.gif
soriukas.
Atsakyti
Keliones kadrai idomus....gyvai pamacius tokia gamta ji neretai uzburia.

Noriu paklausti - ryt krikstynos, turiu grazia ideja nuotraukoms.... nuotraukoje labai daug greito judesio, nezinau kokius parametrus nusistatyti, nes bandymas bus tik vienas unsure.gif
Jauciu kad reikia nustatyti dideli islaikyma ir bandyti pagauti teisinga fokusa g.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2012 07 19, 21:42)
tai kad ten ne kekses, pagal ta paveiksliuka tai atseit jus - visos fotografes is sios temos ir as prie chebros biggrin.gif

thumbup.gif
QUOTE(jlclove @ 2012 07 19, 21:51)
dekui 4u.gif

jau atrinkau, tad prasom paspelioti biggrin.gif nors neabejoju, kad bus lengva atspeti smile.gif salis ta pati, bet vietos skirtingos, veliau parasysiu kokios

labai lauksiu komentaru, aciu smile.gif

nerealu, man tavo įdėtosios labai patiko, ir tikriausiai ne tik dėl to, kad už lango jau svaitėlę lyja smile.gif

QUOTE(Dincelis @ 2012 07 20, 21:53)

Noriu paklausti - ryt krikstynos, turiu grazia ideja nuotraukoms.... nuotraukoje labai daug greito judesio, nezinau kokius parametrus nusistatyti, nes bandymas bus tik vienas  unsure.gif 
Jauciu kad reikia nustatyti dideli islaikyma ir bandyti pagauti teisinga fokusa  g.gif

Jei bus daug greito judesio ir nenori, kad išsilietų vaizdelis, tai ,man rodos, reikėtų kaip tik trumpo išlaikymo. Aišku, žiūrint ką tu ilgu/trumpu vadini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 07 20, 23:48)

Jei bus daug greito judesio ir nenori, kad išsilietų vaizdelis, tai ,man rodos, reikėtų kaip tik trumpo išlaikymo. Aišku, žiūrint ką tu ilgu/trumpu vadini? g.gif

Oi brales, ta mano galva kiaura.... turejau uomenyje trumpa islaikyma! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 07 19, 21:51)

Patiko reportaziukas tikrai smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 07 19, 23:30)
Nu tai va taip atrodo... be jokiu hdr sikart  ax.gif

2 patinka drinks_cheers.gif

labas rytas
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 20, 20:53)

Noriu paklausti - ryt krikstynos, turiu grazia ideja nuotraukoms.... nuotraukoje labai daug greito judesio, nezinau kokius parametrus nusistatyti, nes bandymas bus tik vienas  unsure.gif 
Jauciu kad reikia nustatyti dideli islaikyma ir bandyti pagauti teisinga fokusa  g.gif

aciu 4u.gif

islaikymas min 1/250, diafragma imciau per viduriuka (f/8 ar f/11), prie mazesnes, bent jau man, sunku lakstanti vaika sufokusuoti. aisku bandyk ir su didesne, ypac jei antras planas neidomus. na ir ISO100. belieka palinketi gero oro smile.gif

QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 07 20, 22:48)

nerealu, man tavo įdėtosios labai patiko, ir tikriausiai ne tik dėl to, kad už lango jau svaitėlę lyja smile.gif

aciu labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristalines @ 2012 07 21, 09:21)
Patiko reportaziukas tikrai  smile.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif truputį nutempiau su paskutiniu likusiu nd, bet šiandien prisiruošiau ir padariau, įkeliu 3 nd.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(S..K.. @ 2012 07 21, 17:23)
Sveikutės smile.gif truputį nutempiau su paskutiniu likusiu nd, bet šiandien prisiruošiau ir padariau, įkeliu 3 nd.

Negerai. Perdaryk atitraukdama objektą nuo sienos per kelis žingsnius. 4u.gif
Atsakyti
Ok, bandysiu ryt perdaryti, šiandien jau tamsoka kambarį ax.gif
Atsakyti