Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 07 19, 16:05)
geriausia būtų, jeigu būtumėt panašios į savo avatarus SM..biggrin.gif

lotuliukas.gif Ką aš daryčiau tokiu atveju, nežinau. Bet labai jau smagu tave įsivaizduoti su Ūsaissss ir ta numerio lentele po kaklu, klaidžiojančią po Vilnių thumbup.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 07 19, 16:21)
tikiuosi, Robobebras isides nuogo diedo avatara

thumbup.gif pageidautina Joe Manganielo
Atsakyti
Labs ryts plastakes biggrin.gif Aistros nerimsta, ech isvesi Robobebrai moteras is proto lotuliukas.gif

Jurzole, man pirmoji kazkaip ne. Antroji labai patinka, ta krentanti sviesa, tokia ramybe..gera ziuret. Gal tik kiek sviesiau noretusi, bet turint omenyje, kad mano darbinis PC tamsina, tai gal viskas ir ok ten mirksiukas.gif Treciojoj tikrai labai dramatiskas dangus ir toks sunkus sunkus atrodo, kad tuoj uzspaus zeme savo rustybe bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peonyblossom: 20 liepos 2012 - 09:47
Labas rytelis 4u.gif
QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 19, 21:19)
Ačiū šiaulietėms už smagų susitikimą  4u.gif  nu tikrai faina buvo...pakartosim manau...greit  biggrin.gif o su Ka vos užbaigėm kalbėt išvis  lotuliukas.gif  thumbup.gif

QUOTE(Ka @ 2012 07 19, 21:40)
Aha, vis buvo apie ką kalbėti ar klausytis. biggrin.gif Ir aš dėkoju nuo savęs visoms. Tikiuosi, kad ne per garsiai kalbėjau.  biggrin.gif Būtinai kartosim. Jau galvoju kada čia kurią kibinti projektui, visos tokios gražios.

Aciu ir Jums visoms 4u.gif , buvo smagu, kai nepazystamos o kalbos pilna thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir Aciu uz pamokeles ... 4u.gif

Jurzole, jlclove, man viskas super bigsmile.gif , galvoju, kada pas mane tokie kadrai iseis.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2012 07 20, 06:29)
lotuliukas.gif Ką aš daryčiau tokiu atveju, nežinau. Bet labai jau smagu tave įsivaizduoti su Ūsaissss ir ta numerio lentele po kaklu, klaidžiojančią po Vilnių  thumbup.gif

kodėl klaidžiojančią..? mane, kaip ir priklauso, ramiai ir slaptai atvestų uniformuoti pareigūnai. nors pagal idėją turėtų Psichai atvest (Dementors) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 07 20, 10:07)
kodėl klaidžiojančią..? mane, kaip ir priklauso, ramiai ir slaptai atvestų uniformuoti pareigūnai. nors pagal idėją turėtų Psichai atvest (Dementors) biggrin.gif

Niekad nebuciau pagalvojusi, kad esi HP fane... smile.gif

Kazi ka man reiktu daryti, i meeta susiruosus, kad buciau panasi i savo avatara? Reti koki dideli ant galvos uzsivozti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 07 20, 10:07)

No dementors, tu ibegtum juodu sunim ir pasiverstum:)
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 20, 09:16)
Kazi ka man reiktu daryti, i meeta susiruosus, kad buciau panasi i savo avatara? Reti koki dideli ant galvos uzsivozti?  g.gif

Taigis vyniokis is nendriu sijona, papulius palaidais plaukais pridenk, ant galvos tinkla, ant iesmo pora zuvu nepjautom galvom..Nu ty ir suprasim, kad is balos tas grazumas atplaukes.. wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2012 07 20, 07:29)

o blyn, ne, toks misius is manes niekaip neiseina, ir i vilka nemoku pasiverst biggrin.gif

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 07 20, 10:47)
Labs ryts plastakes  biggrin.gif  Aistros nerimsta, ech isvesi Robobebrai moteras is proto  lotuliukas.gif

tai cia nebent tas, kurios mani nemate. visos kitos jau nusivyle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 20, 10:16)
Niekad nebuciau pagalvojusi, kad esi HP fane... smile.gif

ooo, ir prisiekusi biggrin.gif

QUOTE(robobebras @ 2012 07 20, 10:28)
o blyn, ne, toks misius is manes niekaip neiseina, ir i vilka nemoku pasiverst biggrin.gif
tai cia nebent tas, kurios mani nemate. visos kitos jau nusivyle biggrin.gif

nu kur jau.. ponuli.. mes čia dauguma pasiekę tą amžių, kai jauni vyrai vėl ima dominti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal yra besimokanciu fotografuot ir norinciu pasipraktikuot? ieskome rugpjucio 18 krikstynom porai valandu labai laukiu pasiulymu i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 19, 21:41)
Nebuvau, bet speju, kad Graikijos salos, ar bent jau viena sala - Santorini. Atspejau?  g.gif Pas mus istisai lyja ir beveik salta, tai labai smagu buvo perziureti tavo saules prisodrinta reportaza  smile.gif Flickre daugiau pakomentuosiu.

aha, Santorini, Kreta ir Balos laguna smile.gif dekui uz komentarus mirksiukas.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 07 19, 22:30)
Nu tai va taip atrodo... be jokiu hdr sikart  ax.gif

na jo, gal geriau pirmas man variantas su hdr smile.gif
Papildyta:
QUOTE(luga @ 2012 07 20, 09:59)

Jurzole, jlclove, man viskas super  bigsmile.gif , galvoju, kada pas mane tokie kadrai iseis..  blush2.gif

dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
kas pamena nuoroda su sirdutem? kazkaip ten iskirpt reikia, fotkint, kad sirdutes forma blikiai gautusi. gal kasnors turit? noreciau pabandyti. baisiai nuobodziauju, dukra susirgo :/
Atsakyti