Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jlclove @ 2012 07 18, 20:42)
kol tvarkau keliones nuotraukas, imetu kritikai is mamos sodo pora. komentarai laukiami 4u.gif

na ok, lig ir tvarkingos foto, bet nuobodokos. Ypač antroje, labai gražiai įsipaišytų koks vaikiškas ar moteriškas veidukas.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 07 17, 23:54)
Ateinu su dviem auto.

Man antra labiau patinka, tik kad akys tokios biski tuscios atrodo, pirmoje zvilgnis bando kazka sakyti kaip kazkas sake jau kitaip nei antroje.

QUOTE(Maggie @ 2012 07 18, 10:48)
Labas.

Kaip tylu smile.gif
29/52 "My Summertime Stars" http://www.youtube.c...h?v=gJ5YaApfSdQ

kuri?

O man pirma net labai patiko, tik to kamuolio nesinori man visai bet ir spalvos ir tos zvagzdes man zavingai atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2012 07 18, 19:06)
šiaip juk fotografės eiklas sumąstyti kaip ji fotografuos.

Nusikopinau visas idejas kurias paminejai tiesiog fantastika ax.gif reiks man kada pabandyti taip padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 07 18, 20:06)
na ok, lig ir tvarkingos foto, bet nuobodokos. Ypač antroje, labai gražiai įsipaišytų koks vaikiškas ar moteriškas veidukas.

apie tai visai net nepagalvojau, o dabar, kai parasei, tai ir paciai to veiduko truksta smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2012 07 18, 19:42)
kol tvarkau keliones nuotraukas, imetu kritikai is mamos sodo pora. komentarai laukiami 4u.gif

Abi lyg ir neblogos, bet kazko truksta... gal nebutinai veiduko, bet kazko... gal tiesiog sviesos grazesnes, kad zaistu tarp ziedu. Pirmojoj gal noretusi stambesnio plano, ryskaus to pagrindinio ziedo, ir velgi sviesos...

Kol tvarkai nuotraukas, isduok paslapti - kur keliavai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
vargstu as su namu darbais, nu tad jums bijau, net deti, nes , jei jau pati matau, kad negerai, tad...Tik nebezinau ko griebtis, (Su viduriniu daiktu vargstu, atrodo, kad neaisku ar 2 ar 3 daiktas fokusuojamas blush2.gif )

Siaulietes, malonaus susipazinimo ir pasibendravimo 4u.gif Tikiuosi, teks su jumis susipazinti kai pazengsiu fotografijoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(luga @ 2012 07 19, 10:42)
Sveikutes  4u.gif
vargstu as su namu darbais, nu tad jums bijau, net deti, nes , jei jau pati matau, kad negerai, tad...Tik nebezinau ko griebtis, (Su viduriniu daiktu vargstu, atrodo, kad neaisku ar 2 ar 3 daiktas fokusuojamas  blush2.gif )

Didesni atstuma padaryk tarp objektu, bus lengviau.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 07 19, 11:47)
Didesni atstuma padaryk tarp objektu, bus lengviau.

ir didesnius objektus rinkis, kol igusi 4u.gif

Sveikutes.
Siaulietes, niekas nesikeicia? meet'inames siandien? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(luga @ 2012 07 19, 11:42)
Siaulietes, malonaus susipazinimo ir pasibendravimo  4u.gif  Tikiuosi, teks su jumis susipazinti kai pazengsiu fotografijoje  blush2.gif

Ei, ei! Taigi tokia proga viską gyvai išsiaiškinti. Ateik į susitikimą, atsinešk savo techniką, padėsim. mirksiukas.gif Aš tai tikrai padėčiau.

QUOTE(kristalines @ 2012 07 19, 11:56)
Siaulietes, niekas nesikeicia? meet'inames siandien? rolleyes.gif

Pas mane niekas nesikeičia, būsiu 18 valandą Šokoladinėje. flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 07 19, 12:16)
Ei, ei! Taigi tokia proga viską gyvai išsiaiškinti. Ateik į susitikimą, atsinešk savo techniką, padėsim.  mirksiukas.gif Aš tai tikrai padėčiau.
Pas mane niekas nesikeičia, būsiu 18 valandą Šokoladinėje.  flirt.gif

drinks_cheers.gif nebijok, gyvai susipazinsim, parodysim, padesim kuo galesim biggrin.gif

Šaunu tada, ten ir pasimatysim bigsmile.gif assa.gif
Atsakyti
Ir aš, ir aš būsiu! Aš jei ką su tokia languota skarele ant kaklo..mėlynai raudonai balta biggrin.gif nu tikiuosi pažinsiu bent Ka, kurią mačiau FB biggrin.gif bet jei būsit su fotikais, tai pasidėkit ant stalo, kad iškart suprasčiau kur sėst biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 19 liepos 2012 - 11:42
QUOTE(Ka @ 2012 07 19, 11:16)
Ei, ei! Taigi tokia proga viską gyvai išsiaiškinti. Ateik į susitikimą, atsinešk savo techniką, padėsim.  mirksiukas.gif Aš tai tikrai padėčiau.
Pas mane niekas nesikeičia, būsiu 18 valandą Šokoladinėje.  flirt.gif

QUOTE(kristalines @ 2012 07 19, 11:18)
drinks_cheers.gif  nebijok, gyvai susipazinsim, parodysim, padesim kuo galesim biggrin.gif
Šaunu tada, ten ir pasimatysim  bigsmile.gif  assa.gif

blush2.gif , sakot , Cia kuri sokoladine? As siek tiek veluociau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 19, 12:42)
Ir aš, ir aš būsiu! Aš jei ką su tokia languota skarele ant kaklo..mėlynai raudonai balta  biggrin.gif nu tikiuosi pažinsiu bent Ka, kurią mačiau FB  biggrin.gif bet jei būsit su fotikais, tai pasidėkit ant stalo, kad iškart suprasčiau kur sėst  biggrin.gif

kiek pamenu sakem pirma pasimatyma be fotiku darom, apsiuostymui rolleyes.gif
as Ka ieskosiu pagal plaukus biggrin.gif
o mane pazinsit is melyno svarkelio biggrin.gif

QUOTE(luga @ 2012 07 19, 12:46)
blush2.gif , sakot , Cia kuri sokoladine? As siek tiek veluociau  ax.gif

centre, pries Kapitona Morgana mirksiukas.gif
Tikrai junkis, drasiau mirksiukas.gif
Atsakyti