Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Maggie, tikriausiai pastebėjai, kad Tavo auto nekomentuoju?
Pabūsiu atvira. Auto projektas metams - rizikingas dalykas. Tu surizikavai. Ir, mano, galva, išsikvėpei. Na, tarkim, paskuriniosios foto. Kad vienodos nereplikuosiu, jau pasisakė brumbrumas apie tai, bet iš esmės. Kas joje yra? Mano galva, nelabai kas. Sorry, bet esi kur kas daugiau negu tokios foto. Dar asmeniškumą įvarysiu - man būtent šis žaidimas spalvomis nepatinka. Plastmasė. Bet gerbiu už tai, kad vykdai įsipareigojimą. Bet taip norisi kažko kitko iš Tavęs sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 07 18, 12:05)
Maggie, tikriausiai pastebėjai, kad Tavo auto nekomentuoju?
Pabūsiu atvira. Auto projektas metams - rizikingas dalykas. Tu surizikavai. Ir, mano, galva, išsikvėpei. Na, tarkim, paskuriniosios foto. Kad vienodos nereplikuosiu, jau pasisakė brumbrumas apie tai, bet iš esmės. Kas joje yra? Mano galva, nelabai kas. Sorry, bet esi kur kas daugiau negu tokios foto. Dar asmeniškumą įvarysiu - man būtent šis žaidimas spalvomis nepatinka. Plastmasė. Bet gerbiu už tai, kad vykdai įsipareigojimą. Bet taip norisi kažko kitko iš Tavęs sad.gif

pastebejau. ir ne tik auto wink.gif
labiau vertinciau patarima, ideja, konkreciu klaidu pasakyma ar pan. nes, taip, auto metinis projetas velnishkai sunkus dalykas, o toks komentaras yra neinformatyvus. su kartojimusi tik vargstu, vis bandau kazka naujo sukurti, nors galvos nelauzau, vienas zmogus, vienas stilius ir t.t. ir ziurovo skonis.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 07 18, 11:26)
pastebejau. ir ne tik auto wink.gif
labiau vertinciau patarima, ideja, konkreciu klaidu pasakyma ar pan. nes, taip, auto metinis projetas velnishkai sunkus dalykas, o toks komentaras yra neinformatyvus. su kartojimusi tik vargstu, vis bandau kazka naujo sukurti, nors galvos nelauzau, vienas zmogus, vienas stilius ir t.t. ir ziurovo skonis.

žinok, jei galėčiau, tai būčiau parašius, ką reik daryt. nes pati tokio įsipareigojimo nesu sau davus, niekada nedariau panašaus ilgalaikio projekto, todėl galiu vertinti tik kito asmens pasiektus rezultatus, o ne dalintis patirtimi.
ne tik auto nekomentuoju? *****, šito nepastebėjau. gali būti, nors visada apžiūriu Tavo dukros foto, man jos patinka, bet gal nepakomentuoju.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 07 18, 00:54)
Ateinu su dviem auto.

Auto portreciukai patinka. Pirmosios persmelkiantis zvilgsnis net itraukia...... taciau truputi kitaip kirpciau.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 07 18, 12:05)
o kaip manai?

kad mes pasakytumeme, kuri geresne? jei taip, tai man tas nepatinka. nes as noriu matyt tavo poziuri, tavo jausmus ir tavo skoni. o ne tai, kad tu neissirenki ir dvejoji. idedi po kelias, ir as jau nematau foto, jos esmes, o tik tai, kad tu foto yra kelios ir man kazka reikia "rinktis".
Atsakyti
Įsiterpsiu, ar trečias ND užskaitymas bus? jau galiu keliauti toliau... Na, labai toli gal nesiųskite... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 07 18, 12:54)
Įsiterpsiu, ar trečias ND užskaitymas bus? jau galiu keliauti toliau... Na, labai toli gal nesiųskite... blush2.gif

Užskaitau. Daryk kitus. smile.gif
Atsakyti
Maggie, man tavo visi auto labai panasus tuom, kad tu save parodai gan vienodai-tokia sensual babe, visur siek tiek nuogo kuno, pozos-toks jausmingas saves pateikimas.Pabandyk kitaip.Linksmai, greztai, liudnai, filosofiskai, piktai, bet ne jausmingai.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 07 18, 00:54)
Ateinu su dviem auto.

Man antroji patiko, akys super.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 07 17, 23:54)
Ateinu su dviem auto.

Mano pirmasis ispudis paziurejus - pirmajam per daug baltos spalvos, antrajam - per daug juodos unsure.gif Antrajam kadre patinka israiskingos akys, gal ir visas auto patiktu, jei nebutu to didelio juodo blyno, na, teksturos jei kazkiek butu tam juodume gal... ax.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 07 18, 10:48)

Man sikart ne, nekabina. Ir apdirbimas nei vienos ne ax.gif

Ateinu su keliais kalnu peizazais. Paciai sunku objektyviai vertinti tuos is kalnu parsiveztus kadrus, trukdo superpozityvios ten patirtos emocijos smile.gif ax.gif Labai laukiu kritikos... 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jurzole, man nė vienas. Nors kompozicija smagi būtų pirmosios, bet tie spinduliai tiek nusaldina, kad norisi šventos dvasios, sklendžiančios nuo aukštybių doh.gif (ironizuoju)
antra visai ne, trečios planai faini, bet pirmas planas man be ryšio.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 18, 14:12)
Ateinu su keliais kalnu peizazais. Paciai sunku objektyviai vertinti tuos is kalnu parsiveztus kadrus, trukdo superpozityvios ten patirtos emocijos  smile.gif ax.gif Labai laukiu kritikos... 4u.gif

kap foto, tai neidomios. tik pirma geriau. o kur cia yra? nukeliaut tai noreciau smile.gif
Atsakyti