Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(solo @ 2012 07 16, 14:39)
Sutinku, bet pateisinu tik tuos atvejus, kai tam tikri daiktai turi kažkokią reikšmę. Bet kam bejėgį gyvą kūdikį apdėt kvietkom.... Na, tiesą sakot, kiekvieno reikals wink.gif

Tikrai nemanau, kad buvo persistenkta,,,juk tai ne kvietku kruva, o tik vienas nekaltas geles ziedelis... pabudus mergaitei daviau su ta gelyte pazaisti, ir visa ta reiskini buvo galima ivardinti kaip trapuma, kaip kazkas sake. Geles zieda sumaitojo sekundziu reikalu, net nufotkinti nespejau..... lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2012 07 16, 14:25)
solo, manau, kad kai eini daryti fotosesiją, nepakamka turėti vaiką arba merginą, reikia kažko daugiau, kad fotosesija gautųsi įvairi. Todėl žmonės persirenginėja, keičia pozas, veido mimikas, vietas ir pan., ir čia atsiranda kėdės, stalai, arbatinukai, šuniukai, skirtingos suknelės, medžiai, vanduo, baleikos, valtys ir pan.

kita vertus, nesupranti tai nesupranti, nieko tame blogo. aš irgi daug ko nesuprantu, bet lai daro kas ką nori, kelintas mano reikalas? smile.gif

As uz tas ivairepusiskas fotosesijas.... ir esu uz persirenginejima! Nemanau kad butu idomu vartyti kieno nors albuma, kuriame, triju valandu fotosesija su vienu ir tuo paciu drabuziu...pasidaryti nuobodu ir numesciau toki albuma i sona!

Visada sakiau ir sakysiu, kad reikia duoti tai, ko praso besifotografuojantysis. Jei nori be daigtu -prasom, jei pageidauja kazko idomesnio - visad ka nors sugalvosiu ir pasiulysiu.....
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 07 16, 15:46)
Kristalines, man tai visai nieko ta balta vista  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Ka @ 2012 07 16, 17:47)
Šiaulietės, tai darom susitikimą Šokoladinėje ketvirtadienį 18 valandą ir nieko nebekeiskim.  biggrin.gif  4u.gif

okey smile.gif
Tikiuosi pazinsiu Tave biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 16 liepos 2012 - 21:20
QUOTE(Ka @ 2012 07 16, 17:47)
Šiaulietės, tai darom susitikimą Šokoladinėje ketvirtadienį 18 valandą ir nieko nebekeiskim.  biggrin.gif  4u.gif

OK biggrin.gif reikės eit dabar ieškoti autoportretų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 07 15, 17:01)
dieve tu mano, kaip baisu, kaip baisu.
fu.
Papildyta:
p.s. cia nieko ypatingo, bet yra keleta geru ideju (komercininkes, sezono metu, gal kazka idomaus atrasit ir panaudosit pas save), kaip fotografuoti paprastutes vestuves-susirasyma. check this out http://aifowy.blogsp...mae-i-duze.html

Man irgi baisu, bet indams tinka mirksiukas.gif Maciau dar profesionalu vestuvines nuotraukas, tai irgi labai megejiskai nufotkinta.

patiko nuotraukos thumbup.gif

QUOTE(chiquitka @ 2012 07 15, 18:27)
Paluri, geri pas jus probesionalai  biggrin.gif

Geri smile.gif Pradedu manyti, kad as jau juos pralenkiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Aster @ 2012 07 16, 01:33)

Paluri, geras tas kūdikių fotografas  blink.gif O tavo nikas gal kažką reiškia hindi kalba?

Tas puslapis sukurtas zmoniu, kurie pries 3 men sugalvojo is kudikiu fotografijos pasidaryti pinigu Indijoj, kaip Amerikoj zmones daro. Ikure imone, pasisamde PROFESIONALU fotografa (gali buti, kad ir su 15 metu patirtim smile.gif ). Dabar jie ikalbineja susideti su jais ir fotkinti kudikius. Tai ir as buciau su 15 metu patirtim lotuliukas.gif
Gal kazka ir reiskia, bet nesigilinau i tai blush2.gif

P.S. skaitau tema is antro galo, nes virusas kompa buvo suedes, tai daug dienu neskaiciau...
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 16, 23:43)
OK  biggrin.gif  reikės eit dabar ieškoti autoportretų  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
kaip Tave flickr rasti?
Atsakyti
Ateinu su dviem auto.

user posted image

user posted image
Atsakyti
labas rytas,

dar kartą baladojuosi su savo ND1. (dublis 4)

user posted image

user posted image

user posted image

Gal jau tvarkingiau?...

Ir ar panašu, kad ta krytimi kažką veikiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 18 liepos 2012 - 08:28
QUOTE(vilkra @ 2012 07 18, 08:28)
labas rytas,
dar kartą baladojuosi su savo ND1. (dublis 4)
Gal jau tvarkingiau?...

užskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 07 18, 09:28)
labas rytas,

tinka 4u.gif
Atsakyti
Labas.

Kaip tylu smile.gif

29/52 "My Summertime Stars" http://www.youtube.c...h?v=gJ5YaApfSdQ

kuri?

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 07 18, 11:48)
Labas.

Kaip tylu smile.gif

o kodel tu visad dedi po kelias versijas tos pacios foto?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 07 18, 11:52)
o kodel tu visad dedi po kelias versijas tos pacios foto?

o kaip manai?
Atsakyti