Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

solo, manau, kad kai eini daryti fotosesiją, nepakamka turėti vaiką arba merginą, reikia kažko daugiau, kad fotosesija gautųsi įvairi. Todėl žmonės persirenginėja, keičia pozas, veido mimikas, vietas ir pan., ir čia atsiranda kėdės, stalai, arbatinukai, šuniukai, skirtingos suknelės, medžiai, vanduo, baleikos, valtys ir pan.

kita vertus, nesupranti tai nesupranti, nieko tame blogo. aš irgi daug ko nesuprantu, bet lai daro kas ką nori, kelintas mano reikalas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 07 16, 14:25)
. aš irgi daug ko nesuprantu, bet lai daro kas ką nori, kelintas mano reikalas? smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 07 16, 13:25)
solo, manau, kad kai eini daryti fotosesiją, nepakamka turėti vaiką arba merginą, reikia kažko daugiau, kad fotosesija gautųsi įvairi. Todėl žmonės persirenginėja, keičia pozas, veido mimikas, vietas ir pan., ir čia atsiranda kėdės, stalai, arbatinukai, šuniukai, skirtingos suknelės, medžiai, vanduo, baleikos, valtys ir pan.

Ir kaip sykis Loreta skaito biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 07 16, 13:25)

Sutinku, bet pateisinu tik tuos atvejus, kai tam tikri daiktai turi kažkokią reikšmę. Bet kam bejėgį gyvą kūdikį apdėt kvietkom.... Na, tiesą sakot, kiekvieno reikals wink.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 07 16, 13:39)
Sutinku, bet pateisinu tik tuos atvejus, kai tam tikri daiktai turi kažkokią reikšmę. Bet kam bejėgį gyvą kūdikį apdėt kvietkom.... Na, tiesą sakot, kiekvieno reikals wink.gif

biggrin.gif
Na o kodel gi ne?bejegis ir gyvas kudikis trapus, gele trapi, svelni, grazi.Stai ir reiksme-pabrezti trapuma, svelnuma, ne?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 07 16, 14:39)
Ir kaip sykis Loreta skaito biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

prie ko cia Loreta ir persirengineti?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 07 16, 13:54)
prie ko cia Loreta ir persirengineti?

Rase gi apie kedes, arbatinukus " kėdės, stalai, arbatinukai, šuniukai, skirtingos suknelės, medžiai, vanduo, baleikos, valtys ir pan. "

As gi su jumoru, nepulk tik biggrin.gif Visiems aisku, kad ji nepersistengia, peace biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 07 16, 13:39)
Ir kaip sykis Loreta skaito biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o prie ko čia Loreta? g.gif
kiek esu fotkinus aš, mėgėja visiška, tiek bent kartą merginos keitė bent dalį apdarų.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 07 16, 13:57)
o prie ko čia Loreta? g.gif
kiek esu fotkinus aš, mėgėja visiška, tiek bent kartą merginos keitė bent dalį apdarų.

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 07 16, 14:56)
Rase gi apie kedes, arbatinukus " kėdės, stalai, arbatinukai, šuniukai, skirtingos suknelės, medžiai, vanduo, baleikos, valtys ir pan. "

As gi su jumoru, nepulk tik biggrin.gif Visiems aisku, kad ji nepersistengia, peace biggrin.gif

as nepuolu. as tik bandau suprast rysi, kai pazymima vienas zodis ir paminimas konkretus zmogus
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 07 16, 13:58)
as nepuolu. as tik bandau suprast rysi, kai pazymima vienas zodis ir paminimas konkretus zmogus

Ir kaip?smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2012 07 16, 13:58)

būtent, parašei, dabar paaiškink. nes bent jau aš neturėjau omeny nei Loretos, nei kažko kito konkretaus, nes VISI fs metu perrenginėja modelius ir naudoja kokius nors artefaktus - šunis, kates, asiliukus, žirgus, dėles, skaras, alyvas burnoj, neužmirštuoles ausyse, kėdes vidury laukų, vežimėlius, vazonus, bidonus, botus, pieno butelius ir pan.
Atsakyti