Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų)

:*
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 15, 15:36)
dekui uz nuoroda...Labai fainu nuotrauku yra (turinio prasme) 4u.gif
Tik man toks  klausimas.O j/b jose geras? Nes man kazkoks jis negrazus pasirode unsure.gif

na jeigu galima taip gan abstrakciai atsakyti del jb gerumu - as manau, kad jis geras, nes pakankamai kontrasto, shadows ir t.t., be to jis svarus, ne pilkas, balta graziai su juoda balansuoja. bet velgi cia nuo skonio priklauso ir nuo fotografo jb isivazidavimo, juk yra labai sviesiu jb, nesanciu i pilkuma, bet kurie yra pamegsti zmoniu ir skaitomi geru jb. zodziu i si klausima atsakyti sunku, geras ar blogas - bet tikrai "taisyklingas", prikibti nelabai yra prie ko.
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 13, 15:43)
Liuks  smile.gif  tai kol kas mes dvi?  biggrin.gif

As manau galesiu, jei V netiketai neiskvies isvykti. o kur? g.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 07 13, 20:45)
kazko man ir cia uzsinorejo pasivaident siandien smile.gif nieks nesirieja, tai bent foto parodysiu

lb patinka wub.gif veza tavo kadrai sitie mirksiukas.gif

sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2012 07 16, 10:25)
As manau galesiu, jei V netiketai neiskvies isvykti. o kur?  g.gif

O kur reikia sugalvoti biggrin.gif ir kelintą val. smile.gif tai kol kas mes trys....bet lyg dar buvo šiauliečių g.gif
Atsakyti
Aš siūlau, kurią nors kavinę centre, bulvare. 18 arba 19 valandą. 4u.gif Tai va, išrinkit tikslią vietą ir tikslų laiką dabar.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 07 16, 10:38)
Aš siūlau, kurią nors kavinę centre, bulvare. 18 arba 19 valandą.  4u.gif Tai va, išrinkit tikslią vietą ir tikslų laiką dabar.

man kuo anksciau, tuo geriau 4u.gif
gerai, tinka ir centre man drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai tiktų 19 val. labiau...bet jei ką, tai tiks ir 18 smile.gif nu o vieta....mhm...šokoladinė, čiliakas....kas čia dar...salotinė biggrin.gif šokoladinėj žinau duoda skanią kapučino ir dideliais kiekiais biggrin.gif
Atsakyti
Na, ND 1, dublis 3
user posted image
user posted image
user posted image
Na, bet vis tiek tamsokas.. gal kad apsiniaukę šiandien...
Atsakyti
Atsikliepkit, mergaites, Klaipedoj ir aplink ja gyvenancios, ar dalyvausit meete kas siandien? unsure.gif
19:00 baras Senoji Hansa (Anikes Aikste)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiquitka: 16 liepos 2012 - 11:34
QUOTE(vilkra @ 2012 07 16, 12:28)
Na, bet vis tiek tamsokas.. gal kad apsiniaukę šiandien...

arba todel, kad nustatymai netinkami pasirinkti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2012 07 16, 12:24)
Man tai tiktų 19 val. labiau...bet jei ką, tai tiks ir 18 smile.gif

gal 18 geriau, a? ax.gif
nu nors dzin, jus sakykit, as prisitaikysiu kazkaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 16 liepos 2012 - 12:33
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 15, 17:34)

Kadangi esu pasyvi temos stebėtoja, vieno dalyko nesuprantu... Kam vaikus nenatūraliai "apdėti" gėlėmis? Kad ir kokios puikios kokybės būtų foto, pats vaizdas dėl papildomų objektų nebus dėl to geresnis.... Viena, kai vaikas pats pasiima kažką, kita - kai jam vardan "gražesnės" foto kažkas įbrukama. P.S. Į tą pačią temą nesuprantu ir visų asmeninių ar prieš/per/po vestuvinių fotosesijų su krepšiais, kėdėm ir pan.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 07 16, 13:06)
Kadangi esu pasyvi temos stebėtoja, vieno dalyko nesuprantu... Kam vaikus nenatūraliai "apdėti" gėlėmis? Kad ir kokios puikios kokybės būtų foto, pats vaizdas dėl papildomų objektų nebus dėl to geresnis.... Viena, kai vaikas pats pasiima kažką, kita - kai jam vardan "gražesnės" foto kažkas įbrukama. P.S. Į tą pačią temą nesuprantu ir visų asmeninių ar prieš/per/po vestuvinių fotosesijų su krepšiais, kėdėm ir pan.

Aham, visi skoniai skirtingi 4u.gif
Atsakyti