Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dincelis @ 2012 07 13, 23:35)
Buitiakai man retai kada patinka, bet sita super! Desimt balu!!! Bet va katino galejo siek tiek daugiau matytis, o tai dabar reikia ieskoti jo cia pasisvietus  smile.gif

perduosiu katinui. as cia ne prie ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 07 13, 16:42)
sveikos tetos  biggrin.gif

Ir tau nesirgti biggrin.gif
Smagiai atrodo ta tavo Diana, o ir su uzduotim susitvarko neblogai smile.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2012 07 13, 18:45)
kazko man ir cia uzsinorejo pasivaident siandien smile.gif nieks nesirieja, tai bent foto parodysiu

Daznai prie tavo darbu flickeri sustoju ilgeliau, vis bandau suprast kuom uzkabina mane tavo paprasti siuzetai, kodel tampa idomus tavo pavaizduoti man nepazystami zmones ir nelankytos, niekom nepasizymincios vietos... Kol kas tos mysles dar neiveikiau. Supratau tik, kad turi neeliniu sugebejimu sustabdyti paprastas akimirkas taip, kad man, kaip ziurovui, butu idomu ieskoti... Viliuosi viena diena rasti atsakymus ir, gal but, su jais atrasti toki pati neitiketina sugebejima taip dominti zmones savo darbais. Nuosirdziai 4u.gif

O as pagaliau turiu savo issvajuotaji 50tuka 1.4. bigsmile.gif Bandymai susidraugauti su juom reportaziuke is Klaipedoje vykstancio festivalio ir jomarko. Komentarai labai laukiami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 13, 23:35)
Buitiakai man retai kada patinka, bet sita super! Desimt balu!!!

išmeskit jūs tą žodį iš savo žodyno. Ne laiku ir ne vietoj panaudotas. Nu joks čia ne buitiakas. Jei kažkur girdėjot ir norisi gudriai panaudoti tokį be ryšio žodelytį, tai prisiminkit, kad kiek fotografų temų buvo, visur buitiakas buvo nevisai tvarkingas, namų aplinkoje atliktas kadras, su n klaidų, apkapotom detalėm, bet tinkamas šeimos albumui. Dažnai buitiaku savo foto vadino tie, kas nebuvo tikri dėl atlikimo ir tokiu būdu norėjo užbėgti į priekį negailestingai kritikai.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 07 14, 01:00)
kodel? siaip idomu. nes as siaip tai nesuprantu to sakymo, kad juosta jega, o skaitmena veee, ir atvirksciai. tai tik priemones gauti rezultata. dar kazkoks proceso malonumas/patogumas.

Man vis dar skaitmena gražiau žiūrisi iki šiol. Mano nuomone, su juosta išeina meniškesnės nuotraukos, o iki to reikia priaugti blush2.gif Be abejo, su skaitmena irgi galima padaryti meniškų nuotraukų smile.gif Sakyčiau, visi pradeda nuo gražių, ryškių nuotraukų, o po to tobulėja, tuomet ir atsiranda juosta ir pan...
Atsakyti
Štai kaip indai darosi pinigus blush2.gif

naujagimiu fotosesijos

Fotografas turintis 15 metų patirtį... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 07 13, 22:38)
Diana tikra grazuole  smile.gif  As flickr'e klausiau ar ji cia tokia gamykliska? Man tokio reiketu kaip suvenyro, nes pati vardu esu Diana  ax.gif  Negalvojau, kad is vis tokiu buna.... o pasaudymai visai idomus!

gamykliška smile.gif

Brum- labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 07 13, 03:43)

Zuike labai smagiai žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 07 13, 20:45)
kazko man ir cia uzsinorejo pasivaident siandien smile.gif nieks nesirieja, tai bent foto parodysiu

Brum, kad ir kaip grieziau 'ant taves danti' (iki meeto, zinoma), bet sita nuotrauka kazkas tokio..... 4u.gif Net nezinau kaip issireiksti...Paprasta, jauku ir silta iki negalejimo...Ziurejau ir ziurejau...Ir dar ziuresiu...
Niekada man to nepasiekti - eisiu geriau deziu daryti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 14 liepos 2012 - 22:05
QUOTE(Whatever? @ 2012 07 14, 23:03)
Brum, kad ir kaip grieziau 'ant taves danti' (iki meeto, zinoma), bet sita nuotrauka kazkas tokio..... 4u.gif Net nezinau kaip issireiksti...Paprasta, jauku ir silta iki negalejimo...Ziurejau ir ziurejau...Ir dar ziuresiu...
Niekada man to nepasiekti - eisiu geriau deziu daryti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nesvaik biggrin.gif fotkink tai, kas tau svarbu, ir viskas tau iseis smile.gif
Atsakyti
Svajonė mūsų, Su Tortadieniu!!!!! birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2012 07 15, 00:21)
Svajonė mūsų, Su Tortadieniu!!!!! birthday.gif

happybday.gif Prisidedu 4u.gif Daug kurybiniu ideju!!
Atsakyti
Svajone, su! smile.gif
Atsakyti