va, jei kam įdomūs mano eksperimentai, tai prašom pažiopsot užkūriau šitą fotiką, tai galit užmest akį kaip fotkina toks plastamsinis juostinis šūdukas čia šiaip, jokio meno, tiesiog tuščia galva, papyškinimas iš lempos einant gatve:)
kodel? siaip idomu. nes as siaip tai nesuprantu to sakymo, kad juosta jega, o skaitmena veee, ir atvirksciai. tai tik priemones gauti rezultata. dar kazkoks proceso malonumas/patogumas.
Buitiakai man retai kada patinka, bet sita super! Desimt balu!!! Bet va katino galejo siek tiek daugiau matytis, o tai dabar reikia ieskoti jo cia pasisvietus
Diana tikra grazuole As flickr'e klausiau ar ji cia tokia gamykliska? Man tokio reiketu kaip suvenyro, nes pati vardu esu Diana Negalvojau, kad is vis tokiu buna.... o pasaudymai visai idomus!
cia kaip suprantu tavo senelis...man ir ankskciau tavo darytos foto kaime labai patiko...sis kadras ne isimtis...ir dar labiau veza tai, kad cia ne siaip kadrai...bet tokie momentai iamzinti...visam gyvenimui...didziuliai prisiminimai...nemoku net nupasakoti...bet gera ziurint i tas foto..