Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos tetos biggrin.gif

va, jei kam įdomūs mano eksperimentai, tai prašom pažiopsot biggrin.gif užkūriau šitą fotiką, tai galit užmest akį kaip fotkina toks plastamsinis juostinis šūdukas smile.gif
čia šiaip, jokio meno, tiesiog tuščia galva, papyškinimas iš lempos einant gatve:)

http://www.flickr.co...57630558479984/

user posted image

Atsakyti
kazko man ir cia uzsinorejo pasivaident siandien smile.gif nieks nesirieja, tai bent foto parodysiu

user posted image
Atsakyti
Svajone, graži ta Diana, o eksperimentai - gerai smile.gif

brum, man tai tobulas kadras, čia visko tiek daug daug ir detaliai, bet viskas taip harmoninga. smile.gif
Atsakyti
Aha, brumas valdo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 07 13, 04:35)
QUOTE(Maggie @ 2012 07 13, 00:13)

Maggie, lb grazios nuotraukos....labai...

asibeldziu ir as su viena sena(ne tokia jau ir sena juostele), bet nekokybiska juosta....ziurekit, tarkit zodi ir jei yra noro pakomentuokit laugh.gif

Labai patiko, nors ir nesu didele juostos gerbėja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 07 13, 21:09)
Labai patiko, nors ir nesu didele juostos gerbėja  4u.gif

kodel? siaip idomu. nes as siaip tai nesuprantu to sakymo, kad juosta jega, o skaitmena veee, ir atvirksciai. tai tik priemones gauti rezultata. dar kazkoks proceso malonumas/patogumas.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 07 13, 17:45)
kazko man ir cia uzsinorejo pasivaident siandien

Tobula nuotrauka-viskas, iki smulkmenų.
Atsakyti
Brumbrumai, džiugina tokie darbai. Nerealiai patinka
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 07 13, 20:45)
kazko man ir cia uzsinorejo pasivaident siandien smile.gif

Buitiakai man retai kada patinka, bet sita super! Desimt balu!!! Bet va katino galejo siek tiek daugiau matytis, o tai dabar reikia ieskoti jo cia pasisvietus smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif Pasiilgau Jūsų ax.gif

Brumbrumai, faina ši. Labai. Veža tas tikrumo, natūralumo ir paprastumo grožio jausmas wub.gif

Ateinu ir as su keliom:
user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau Flickr

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 07 13, 18:42)
sveikos tetos  biggrin.gif

va, jei kam įdomūs mano eksperimentai, tai prašom pažiopsot  biggrin.gif 

Diana tikra grazuole smile.gif As flickr'e klausiau ar ji cia tokia gamykliska? Man tokio reiketu kaip suvenyro, nes pati vardu esu Diana ax.gif Negalvojau, kad is vis tokiu buna.... o pasaudymai visai idomus!
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 07 13, 19:45)
kazko man ir cia uzsinorejo pasivaident siandien smile.gif nieks nesirieja, tai bent foto parodysiu

cia kaip suprantu tavo senelis...man ir ankskciau tavo darytos foto kaime labai patiko...sis kadras ne isimtis...ir dar labiau veza tai, kad cia ne siaip kadrai...bet tokie momentai iamzinti...visam gyvenimui...didziuliai prisiminimai...nemoku net nupasakoti...bet gera ziurint i tas foto..
Atsakyti