Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

As po gimdymo pora savaiciu irgi visa slapia budavau, ypac naktim doh.gif Dabar jau pusantro menesio praejo ir viskas gerai - susinormalizavo thumbup.gif nors vis dar pati maitinu...
Atsakyti
as po gimdymo pirmom savaitem kartais nakti net naktinius marskinius turedavau persirengti, nes budavo kiaurai slapi, ypac krūtines srity (tikrai ne nuo pienuko). net nzn kada tai liovesi. jau praejo trys menesiai ir tai seniai nebevargina smile.gif
Atsakyti
Mane irgi po gimdymo žiauriai prakaitas pylė. Šiek tiek pajudėdavau - ir visa šlapia. Nespėdavau iš vonios lįst. Man dar labai prkaituodavo kojų padai. Nespėdavau kojinių keisti, o basa slidinėdavau. Naktimis tai prakaituodavau, tai siaubingai šalta darydavosi. Bet kažkur po mėn., o gal ir greičiau susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2006 11 14, 11:25)
Mane irgi po gimdymo žiauriai prakaitas pylė. Šiek tiek pajudėdavau - ir visa šlapia. Nespėdavau iš vonios lįst. Man dar labai prkaituodavo kojų padai. Nespėdavau kojinių keisti, o basa slidinėdavau. Naktimis tai prakaituodavau, tai siaubingai šalta darydavosi. Bet kažkur po mėn., o gal ir greičiau susitvarkė.

Ir man doh.gif Padai pastoviai slapi budavo. Visa laime kad tik kokia savaite po gimdymo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Do_do_do @ 2006 11 14, 13:25)

As irgi labai prakaituodavau naktimis, o kai islipi is lovos- salta ziauriai darydavos. Dabar 4 sav po gimdymo, lyg ir nera tos bedos g.gif ...net nepastebejau, kada praejo...
Atsakyti
Po gimdymo ir as turejau sia problema. Dar gimdymo namuose reikalaudavau, kad per diena kelis marskinius duotu. Prausies prausies, o kaip smirdi taip smirdi doh.gif
Kol maitinau taip ir smirdejau.........Del tam tikru aplinkybiu po menesiuko pradejau maitint misinuku, tai sveikata pasitaise, ir prakaituot nustojau......
Atsakyti
Toks vargas vargelis ir mane kankino, budavo ryte atsikeli, tai ne tik naktiniai slapi bet ir pagalve ir paklode dregnos, kosmaras. doh.gif aggressive.gif wacko.gif
Vis tiek ne vien hormonai kalti, na dar ir pasilpymas,pervargimas prie to prisideda. rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
Aš irgi po visų trijų gimdymų pirmas dvi tris savaites naktimis šlapia nuo prakaito būdavau. Gerai, kad nors dieną ši problema nevargindavo smile.gif . Tačiau dieną kartas nuo karto vis šaltkrėtis kankindavo.
Atsakyti
Man irgi po gimdymo taip buvo apie meneseli viena,na ta visa tarpa kol maitinau leliuka......Bet po to viskas susitvarke rolleyes.gif ....
Atsakyti
oi oi oi, kokia artima problema doh.gif kokius tris mėnesius po gimdymo pati sau smirdėjau. būdavo net naktį pamaitinus bėgdavau į vonią, nes ne tik kad prakaituoji kaip arklys, bet dar ir smirdi tas bjaurybė. iš namų būdavo baisu išeiti, nes atrodė, kad visi užuodžia tavo prakaitą. brrrrr. ateina kas į svečius, tai atseit į tualetą nueini ir prausiesi, nes ištisai teka. jau buvau nusigandusi, kad sutriko kažkokia organizmo funkcija ir taip bus visą gyvenimą. bet dabar jau prakaituoju mažiau, o svarbiausia - nėra to baisaus kvapo - t.y. smarvės thumbup.gif
Atsakyti
oho. taip smarkiai, .na po gimdymo juk reikia atsistatyti hormonams.tai noramalu ir iš organizmo per prakaitą išsiskiria nereikalingi šlakai, bet jeigu ilgiau tęsiasi, reikia skydliaukę tirti.
Atsakyti
QUOTE(medituk @ 2006 10 31, 11:44)
As irgi prakaituoju doh.gif Nakti pabundu visa susilusi, o kai atsikloju, labai greit atvestu ir ima toks nemalonus drebuliukas... Tikiuosi, dar praeis g.gif

mane kankina ta pati problemyte doh.gif naktim kiaurai permirkstu,o kai atsikloju,baisiai salta pasidaro.Bet pastebejau kad padetis po truputi gereja biggrin.gif
Beje MEDITUK aki labiausiai patrauke Tavo coliukes gimimo data 4u.gif Mano angeliukas gime 1 dienele anksciau-2006 10 15 biggrin.gif
Atsakyti