Aš ir prakaituoju labai jau nenormoi ir dėl to jaučiu diskomfortą.

Na prakaituoti ir aš pradėjau po gimdymo dar gimdymo namuose. Toks jausmas, kad kažkas kibirą vandens ant galvos užpiltų
Taip tęsės gal iki kol mažiukui suėjo trys sav. dabar lyg ir nieko/ Manau, kad tokiu būdu atsistatinėjo hormonų pusiausvyra organizme

iki gimdymo niekad taip neprakaiduodavau,bet po jo,labai prakaituoju,ir taip nemalonu.

Iki
irgi turėjau problemų dėl prakaitavimo, bet dabar, tai visai tragedija. Ir jokie antiperspirantai nepadeda

Mane si problema irgi kankina
. Jau beveik metai praejo po gimdymo, o as vis dar
. Kovoju su sia problema daznu prausimu ir rubu keitimu. Nors vyras sako, kad nejaucia jokio kvapo ir, kad perdetai reaguoju. Tikiuosi kada nors grisiu i savo vezes

Sveikutės
Ajajai,koks prakaitavimas po gimdymo pas mane buvo,iš po nakties atsikeldavau visa permirkus,plaukais šlapiais...Dieną prieš kiekvieną maitinimą ėjau po dušu
Na dabar jau praėjo beveik metai,o to buvusio prakaitavimo,nė kvapo...Taigi,tik reikia palaukti

As irgi prakaituoju
Nakti pabundu visa susilusi, o kai atsikloju, labai greit atvestu ir ima toks nemalonus drebuliukas... Tikiuosi, dar praeis

MANAU,KAD TAI SUSIJĘ SU BESIKEIČIANČIAIS HORMONAIS

vienas mamu zurnalas rase, kad is tiesu po gimdymo padidejes prakaitavimas susijes su atsistatinejanciais hormonais. po gimdymo praejo menuo, o as vis dar prakaituoju, ko anksciau nebuvo. baisiai nemalonu pabusti slapiai, bet nieko nepadarysi-reikia palaukti.

Aš tai dar labai prakaituodavau kai maitindavau