Įkraunama...
Įkraunama...

Po gimdymo pradėjau labai prakaituoti

Aš ir prakaituoju labai jau nenormoi ir dėl to jaučiu diskomfortą. wink.gif
Atsakyti
Dar gimdymo namuose pradėjau neįprastai gausiai prakaituoti. Na o dabar jau su tuo susitaikiau, dažniausiai prakaitas pyla kai maitinu dukrelę. Tikriausiai tai kažkaip susiję su žindymu (na čia mano teorija biggrin.gif )
Atsakyti
Na prakaituoti ir aš pradėjau po gimdymo dar gimdymo namuose. Toks jausmas, kad kažkas kibirą vandens ant galvos užpiltų wub.gif Taip tęsės gal iki kol mažiukui suėjo trys sav. dabar lyg ir nieko/ Manau, kad tokiu būdu atsistatinėjo hormonų pusiausvyra organizme wub.gif
Atsakyti
iki gimdymo niekad taip neprakaiduodavau,bet po jo,labai prakaituoju,ir taip nemalonu. verysad.gif
Atsakyti
Iki nestuke.gif irgi turėjau problemų dėl prakaitavimo, bet dabar, tai visai tragedija. Ir jokie antiperspirantai nepadeda verysad.gif
Atsakyti
Mane si problema irgi kankina verysad.gif . Jau beveik metai praejo po gimdymo, o as vis dar doh.gif karsta.gif . Kovoju su sia problema daznu prausimu ir rubu keitimu. Nors vyras sako, kad nejaucia jokio kvapo ir, kad perdetai reaguoju. Tikiuosi kada nors grisiu i savo vezes mirksiukas.gif
Atsakyti
O as galvojau,kad cia tik man taip,bet pasirodo,kad daugumai,tikiuosi,kad praeis tas prakaitavimas g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Ajajai,koks prakaitavimas po gimdymo pas mane buvo,iš po nakties atsikeldavau visa permirkus,plaukais šlapiais...Dieną prieš kiekvieną maitinimą ėjau po dušu blink.gif Na dabar jau praėjo beveik metai,o to buvusio prakaitavimo,nė kvapo...Taigi,tik reikia palaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi prakaituoju doh.gif Nakti pabundu visa susilusi, o kai atsikloju, labai greit atvestu ir ima toks nemalonus drebuliukas... Tikiuosi, dar praeis g.gif
Atsakyti
MANAU,KAD TAI SUSIJĘ SU BESIKEIČIANČIAIS HORMONAIS g.gif
Atsakyti
vienas mamu zurnalas rase, kad is tiesu po gimdymo padidejes prakaitavimas susijes su atsistatinejanciais hormonais. po gimdymo praejo menuo, o as vis dar prakaituoju, ko anksciau nebuvo. baisiai nemalonu pabusti slapiai, bet nieko nepadarysi-reikia palaukti. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai dar labai prakaituodavau kai maitindavau blink.gif
Atsakyti