man irgi prakaitavimas po gimdymo siek tiek padidejo, taciau nejauciu, kad jis labai dvoktu. Gal todel, kad geriu kasdien labai daug vandens, tai ir nera labai astraus kvapo. Taciau pastebejau kita reiskini - po gimdymo man beveik neauga pazastyse plaukai. neatsimenu, kad toks reiskinys butu buves po pirmojo gimdymo...
Oi ir aš žiauriai prakaitavau, dabar jau mažiau, bet vistiek dar labai prakaituoju

As irgi labai prakaitavau pirmasias savaites po gimdymo.
Kazkur skaiciau, kad taip buna del hormonu disbalanso ar kazko panasaus, tiksliai neatsimenu

taip,pastebejau,kad po gimdymo labiau prakaituodavau ir kur kas blogesni kvapa turejo,be tai issprendziama daznu prausimusi,dezodorantu ir tenka pasirinkti naturalesnes drabuziu medziagas. dziaugiuos,kad dabar jau baigiu gryzti i senas vezias

Kaip ir jus,taip ir mane ta problema buvo uzpuolusi,bet nieko,isgyvenau
O dabar jau baigiu sugrizti i senas vezias

O dabar jau baigiu sugrizti i senas vezias

nepastebejau, kad taip butu...

Siaubingai prakaitavau maitinimo laikotarpiu, ipac pirma menesi.Gausiai prakaituodavau ir tada baisiai daug gerdavau ivairius skyscius.Viskas susinormalizavo kaskur po 4menesiu.

prakaitavimas natūrali būsena....skačiaukad po gimdymo tiesiog keičiasi vėl motynos hormonų pusiausvyra..todėl jo pasekmė prakaitavimas. Man taip buvo...pabusdavau šlapia kaip mauras...ir kai maitindavau irgi prakaitavau...prtaeina...po kiek laiko

Siaubingai nervina šita prolema. Taip norisi, kad mažiukas užuostų mamytės pienelį, o ne...

Jo,as ir skaiciau,kad prakaitavimas normeli busena ypac iskart po gimdymo
Pirmas naktis slapia visa buvau...Manyciau,kad dar cia gali buti susije ir su medziagu apykaitos pakitimais nestumo ir po jo metu.Juk kai laukiames priaugame daug svorio,maziau judame,o po gimdymo suaktyvejus veiklai,tiesiog daugiau prakaituojame,nes saliname skyscius ir antsvori