Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Irėnė @ 2012 07 25, 21:25)
CILI TROSKINYS

čia gavosi kaip Čili sriuba? labai ją mėgau, tačiau prieš kurį laiką atsisakiau mėsos...ir vis galvoju- kuo man pakeisti mėsos faršą, kad sriuba gautųsi tokia pat tiršta ir skani. Gal kas idėjų turit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2012 08 06, 18:35)
čia gavosi kaip Čili sriuba? labai ją mėgau, tačiau prieš kurį laiką atsisakiau mėsos...ir vis galvoju- kuo man pakeisti mėsos faršą, kad sriuba gautųsi tokia pat tiršta ir skani. Gal kas idėjų turit? g.gif


na vieni vadina sriuba, kiti troskiniu biggrin.gif esmes tas nekeicia mirksiukas.gif
bet vat jauciu kad be mesos nieko panasaus neisgausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2012 08 06, 18:35)
čia gavosi kaip Čili sriuba? labai ją mėgau, tačiau prieš kurį laiką atsisakiau mėsos...ir vis galvoju- kuo man pakeisti mėsos faršą, kad sriuba gautųsi tokia pat tiršta ir skani. Gal kas idėjų turit? g.gif

nebent genetiškai modifikuota soja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 08 06, 19:09)
na vieni vadina sriuba, kiti troskiniu biggrin.gif esmes tas nekeicia mirksiukas.gif
bet vat jauciu kad be mesos nieko panasaus neisgausi g.gif


pupelių daugiau dėkit
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2012 08 06, 17:35)
čia gavosi kaip Čili sriuba? labai ją mėgau, tačiau prieš kurį laiką atsisakiau mėsos...ir vis galvoju- kuo man pakeisti mėsos faršą, kad sriuba gautųsi tokia pat tiršta ir skani. Gal kas idėjų turit? g.gif



As irgi soja bandyciau ax.gif bet kazi ar tas pats gautusi, jei bandysit, papasakokit kaip skonis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2012 08 06, 19:35)
čia gavosi kaip Čili sriuba? labai ją mėgau, tačiau prieš kurį laiką atsisakiau mėsos...ir vis galvoju- kuo man pakeisti mėsos faršą, kad sriuba gautųsi tokia pat tiršta ir skani. Gal kas idėjų turit? g.gif

As jau11-a metu nevalgau mesos, tai nuolat is sios temos modifikuoju receptus ir gaminu su soja. Cili sriuba darau su sojos farsu, gaunasi nerealiai skani, valgo ir mesaedziai net ausys klapsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 08 07, 19:33)
As jau11-a metu nevalgau mesos, tai nuolat is sios temos modifikuoju receptus ir gaminu su soja. Cili sriuba darau su sojos farsu, gaunasi nerealiai skani, valgo ir mesaedziai net ausys klapsi  biggrin.gif

4u.gif dėkui už patarimus 4u.gif pabandysiu....
o visa eiga tokia pati kaip ir su mėsos faršu? g.gif
Atsakyti
As darau panasiai kaip pagal si recepta, tai vietoj pirmoj vietoj dedamo farso, pirma sudedu svogunus, paprikas, pupeles ir visa kita, o sojos farsa, kadangi, jau paruostas, dedu ant galo, tuomet sudedu pomidru padaza ir/ar tyre siek tiek patroskinu ir viskas. Paruosiamas jis daug greiciau, nes farso nerebereik termiskai apdorot 4u.gif
Atsakyti
Kopūstinis vieno puodo troškinys

user posted image

4 žmonėms :
Kopūstas 700 gr.
Kiaulienos faršas 300 gr.
Bulvės 1 kg.
Pomidorai (dideli) 3 vnt.
Vanduo 1 litras
Jūros druska, juodieji pipirai, raudonoji (saldžioji) paprika, uoginė paprika
Sultinio kubeliai

user posted image

Visais nurodytais prieskoniais pabarstykite faršą ir palikite trumpam ramybėje. Tuo metu, nusiplaukite ir kuo stambesniais gabalais padalinkite kopūstą. Nusiskuskite ir į keturias dalis padalinkite vidutinio dydžio bulves.
Į puodą sluoksniuokite : pusė pjaustyto kopūsto, ant jo faršas, tada bulvės ir viską uždenkite likusiu kopūstu. Užpilkite verdančiu vandeniu ir įmeskite sultinio kubelius (galite keisti druska), įberkite juodųjų pipirų. Troškinkite ant mažiausios ugnies, uždengę dangčiu, 20 min.
Praėjus nurodytam laikui, tiesiai virš puodo, stambiai supjaustykite pomidorus ir troškinkite dar 20 min.

user posted image

Troškindama aš stengiausi nemaišyti puodo. Man neprisvilo smile.gif . Siūlau valgyti su grietine.
http://tingiojikiaul...-troskinys.html
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 08 07, 17:48)
As irgi soja bandyciau  ax.gif bet kazi ar tas pats gautusi, jei bandysit, papasakokit kaip skonis mirksiukas.gif

as bandziau.
Dekite eilini sojos farsa, atitinkamai paruosta, o visa kita- pagal recepta- net nejusite, kad cia ne mesa ax.gif Man labai patiko- skanu ir lengva . O jei norite tirsciau- elementaru, reik pilti maziau vandens- ot tai palslaptis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Vieno puodo troškinys: kiauliena su grybais

user posted image

3 žmonėms :
Kiauliena 300 gr.
Pievagrybiai 300 gr.
Bulvės 1 kg.
Vanduo 1 litras
Jūros druska, juodieji pipirai, malti lauro lapai, raudonoji (saldžioji) paprika, uoginė paprika
Sultinio kubeliai

Kiaulieną susipjaustykite nedideliais gabaliukais ir pabarstykite visais nurodytais prieskoniais. Pievagrybius sulaužykite stambiais gabalais. Puode užvirkite vandenį su sultinio kubeliais. Mėsą ir pievagrybius dėkite į verdantį vandenį, įberkite juodųjų pipirų. Troškinkite, ant mažiausios ugnies, uždengę dangčiu 15 min.
Kol kiauliena ir pievagrybiai troškinasi, nusiskuskite ir susipjaustykite bulves.
Praėjus nurodytam laikui - į puodą suberkite bulvių gabaliukus ir troškinkite dar 15 min. Kai nuo troškinimo pradžios bus praėjęs pusvalandis, išjunkite puodą ir dėkitės į lėkštes.
Aš valgau su grietine ir daržovėmis.
http://tingiojikiaul...auliena-su.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 12 rugpjūčio 2012 - 14:35
Įdarytos paprikos

user posted image

8 paprikoms :
Baltosios paprikos 8 vnt.
Prieskonių mišinys sriuboms :
http://tingiojikiaul...o-teisybei.html
Pomidorų padažas 100 gr.
Įdarui :
Kiaulienos faršas 500 gr.
Kiaušinis
Ryžiai 125 gr. (virimo maišelis)
Prieskonių mišinys maltai mėsai :
http://tingiojikiaul...o-teisybei.html
Garnyrui :
Bulvės 1 kg
Grietinė

user posted image

Ryžių maišelį išvirkite pasūdytame vandenyje ir atvėsinkite. Faršą pabarstykite prieskoniais maltai mėsai. Kol ryžiai vėsta, nupjaukite paprikų viršų ir išimkite sėklas. Nusiskuskite bulves ir užkaiskite tikrai didelį puodą.
Kai ryžiai atvės - iš jų, kiaulienos ir kiaušinio susiminkykite "balandėlinį" įdarą. Paruošta mase įdarykite paprikas.
Kai puodas užvirs - suberkite prieskonių mišinį sriuboms. Sudėkite bulves (vidutinių nepjausčiau, dideles pjoviau per pusę), o ant jų paprikas. Vandens puode turi būti tiek, kad viską apsemtų. Sudėję bulves ir paprikas, į puodą įpilkite pomidorų padažo.
Viską troškinkite 30 min. Praėjus nurodytam laikui - dėkitės maistą į lėkštes. Aš valgau su grietine.
http://tingiojikiaul...s-paprikos.html
Atsakyti