Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su NUOTRAUKOMIS

QUOTE(racke @ 2012 12 10, 00:03)
Ir as siandien sita dariau  4u.gif  Viskas super tik man labai ilgai kepe  ax.gif
Papildyta:

Ir as si dariau siandien  biggrin.gif  Labai skanu, tik man kazkaip ilgai kepe viskas  ax.gif

Gal nuo orkaitės priklauso?Aš įjungiau ją iš anksto ir laikiau pusvalandi 180 temperatūroje, bet jau po 25 min buvo galima traukti, bet dėl visa ko palaikiau 30 min biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ievmama @ 2012 12 10, 01:16)
gal galit pasakiti, kokia tesla?  blush2.gif
ar su dziuveseles nesigavo labai riebalota?  smile.gif

Na aš ne Lietuvoje, tai ta kuria aš naudojau Jums nieko nepasakys, Lietuvoje populiari Mantingos tėšla, jų būna įvairių. Parduotuvėje būna šaldytuvuose ten kur šaldytos uogos ir pan. gaminiai.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akela. @ 2012 12 10, 09:32)
due drops,turi antra nika biggrin.gif  ?

laugh.gif

QUOTE(MajaLi @ 2012 12 10, 10:43)
Gal nuo orkaitės priklauso?Aš įjungiau ją iš anksto ir laikiau pusvalandi 180 temperatūroje, bet jau po 25 min buvo galima traukti, bet dėl visa ko palaikiau 30 min  biggrin.gif

tikrai taip, reikia žiūrėti pagal savo orkaitę 4u.gif

vištienos krūtinėlės kepsneliai

user posted image

Ne kažkas ypatingo, bet jei jau dedamos dešrelės su bulvėm, tai galvoju pasidalinsiu ir aš šituo, gal kas primiršo/nedarė.

4 porcijoms reikės:

2 didesnių vištienos krūtinėlių
2 mažesnių ar 1 didelio pomidoro
Tarkuoto sūrio saujelės
1 v.š. pomidorų pastos + 1 a.š. natūr jogurto
Naudojamų prieskonių vištienai
Ryžių patiekimui

Vištienos krūtinėlę įpjauti per vidurį, bet neperpjauti iki galo, padaryti "širdeles". Apkloti maistine plevele ir gerai išmušti iš abiejų pusių. Paprieskoniuoti ir palikti pastovėti šiek tiek.
Keptuvę gerai įkaitinti su šlakeliu aliejaus ir ant karštos ugnies iš abiejų pusių po kelias min. apkepinti krūtinėles.
Pasiruošti indą, tinkantį orkaitei, sudėti vištieną, aptepti pom, pasta sumaišyta su jogurtu, sudėti riekeles pomidoro, apibarstyti pipirais ir dėti į orkaitę ~5-8 min. 190 laipsnių, kad pomidorai pradėtų kepti. Tada sumažinti karštį, berti sūrio ant vištienos, ir dar pakepti kol sūris išsilydis.
Išvirti ryžius ir patiekti.
Kepsneliai buvo skanūs ir šalti, tiko puikiai sumuštinio įdarui!

MB nevalgo keptų ar kitaip apdorotų pomidorų, čia sakė buvo skanu bendrame kontekste, todėl nemėgstantiems pomidorų siūlyčiau juos visgi dėti, o tada bent jau valgant išimti, nes sultys, išsiskyrę iš pomidoro vištienai suteikia tokį švelnų skanų aromatą.
Atsakyti
QUOTE(Juulijaa @ 2012 12 10, 02:55)
Ne,nerebaluota bet labai sotu.dziuveselese traskus gavos

QUOTE(MajaLi @ 2012 12 10, 13:51)
Lietuvoje populiari Mantingos tėšla, jų būna įvairių. Parduotuvėje būna šaldytuvuose ten kur šaldytos uogos ir pan. gaminiai.

dėkoju labai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Lašišos kepsniai su rūkyta paprika

lašišos kepsniai 4 vnt.
2 valg.šaukštai alyvuogių aliejaus
1 arbat.šaukšteliai čiobrelių
1 arbat..šaukštelis rudojo cukraus
1 valg.šaukštas rūkytos paprikos
1 arbat.šaukštelis tarkuotos apelsinų žievelės
0,5 arbat.šaukštelio druskos
rozmarinų šakelė

Sumaišome alyvuogių aliejų,apelsinų sultys,čiobrelius.
Supilame ant žuvies ir paliekame 30 min.
Cukrų sumaišome su žievelė,paprika,druska.
Išimame žuvį iš marinato ir įtriname su prieskoniais.Uždedame ant viršaus rozmarino.
Kepame įkaitintoje iki 200 C temperatūros orkaitėje maždaug 20 min.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2012 12 10, 12:52)
[color=darkviolet]Lašišos kepsniai su rūkyta paprika

o apie pomidorus garnyre galima daugiau info? lb idomiai ir skaniai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juulijaa @ 2012 12 09, 20:36)
Gaminau due drops "Netikri cicinsko kepsniai",super receptukas ir seimynai labai patiko, Aciu uz superini receptuka 4u.gif
As tik dar apvoliojau dziuveselese

Smagu,kad patiko biggrin.gif .Labai graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nobleee @ 2012 12 10, 16:20)
o apie pomidorus garnyre galima daugiau info? lb idomiai ir skaniai atrodo  smile.gif

Smulkiai sukapojame česnaką, susmulkiname petražolės.Sumaišome medų, balzamiką, alyvuogių aliejų.Sudedame petražolės su česnakais, išmaišome.
Pomidorus supjaustome griežiniais,apibarstome druska,pipirais o ant viršau uždedame česnakų/petražolių mišinio.

Viską sudėjau pagal savo skonį...tikrai pikantiška ir skanu....

Labai patogu maišyti aliejų su medumi ir balzamiku mažame stiklainyje...supili..užsuki ir gerai viską suplaki.

Atsakyti
Sveiki, gal kas žinote kur yra pirkti FILO tešlos?
Atsakyti
QUOTE(erioske @ 2012 12 11, 16:01)

Kaip tik siandien maciau FILO tesla IKI parduotuveje.. apie 14 Lt kainavo, bet ten ilga tokia dezute, daug teslos..

o ji gera? 4u.gif
Atsakyti
Nežinau, noriu pabandyti, turiu tokį ale keksiukų su įvairiu įdaru receptą.
Kol kal niekur neradau pirkti šios tešlos.
Atsakyti
QUOTE(erioske @ 2012 12 11, 15:01)

Prismoje tikrai būdavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniote: 11 gruodžio 2012 - 15:34
Šepardo pyragas

500g maltos mėsos (naudojau kiauliena+ jautiena)
1v. š. miltų
5 bulvės
morka
svogūnas
pieno (100ml) ir sviesto (v. š) bulvių košei
druskos
pipirų
pora skiltelių česnako
rozmarino
saliero lazdelė
150ml sultinio (daržovių, arba mėsos)
aliejaus
kečupo 1 v.š (arba geriau pomidoras)

Morka supjaustyti griežinėliais, svogūną panašaus dydžio nelabai smulkiai, salierą taip pat susumulkinti.
Į faršą dedam miltus ir prieskonius ir išmaišom. Įkaitinam aliejų, dedam faršą pakepam kol paruduos. Sudėti smulkintas daržoves, rozmarinus, išspausti česnaką, įdėti kečupo, arba smulkintą pomidorą. Trumpai pakepti (maišant, kad nepriliptų prie dugno), supilti sultinį ir gerai išmaišyti. Dėti į stiklinį indą ir kepti apie 30-40min. 190 laipsniu C.
Pasigaminti bulvių košę. (Aš nusunkiu bulves, tada supilu pieną, užvirinu ir tik tada grūdu bulves.) Keptuvėje ištirpinti sviestą, įdėti rozmarino ir šiek tiek pakaitinti, nukošti ir supilti sviestą į bulvių košę.
Paruoštą bulvių košę sudėti ant apkeptos mėsos ir keti dar apie 20min. 200 laipsnių C orkaitėje kol viršus paruduos.

Skanaus 4u.gif

user posted image

gaminau pagal Oliverį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JJ_M: 11 gruodžio 2012 - 17:27