Elena - Grange - puikus receptai butinai bus isbandyti
Nesu tikra ar cia nebuvo sito recepto, tad jeigu kartojuosi atleiskit . As pati isbandziau sita recepta ir gavosi . Kas man aktualiausia, kad galima padaryti juos ir is anglisku bulviu .
CEPELINAI:
4 vidutinio dydzio bulves zalios
4 vidutinio dydzio bulves virtos su lupenom
200gr bulviu krakmolo
truputis druskos
Idarui - malta kiauliena, kaip ir iprastai cepelinams su svoguniuku, pipirais, druska ir cesnaku.
Eiga - bulves virtas nulupam ir sutarkuojam burokine tarka, zalias taip pat sutarkuojam burokine tarka, dedam krakmola ir druskyte. Viska rankom ismaisom. Tesla bus kiek sunkokai minkoma, gan kietoka.
Pasislapinam rankas vandeniu ir formuojam cepelinus idedami farsa (kaip iprastai). Verdame sudytame vandeny apie 20 min 9priklauso nuo dydzio, bet isverda per toki pat laika , kaip ir normalus cepelinai. Skonis toks, kad nezinant niekas nepasakytu, kad jus sugaisot maziau laiko .
As pati dariau is dvigubos normos ir man gavosi apie 15 cepelinu.
Skanaus!
CEPELINAI:
4 vidutinio dydzio bulves zalios
4 vidutinio dydzio bulves virtos su lupenom
200gr bulviu krakmolo
truputis druskos
Idarui - malta kiauliena, kaip ir iprastai cepelinams su svoguniuku, pipirais, druska ir cesnaku.
Eiga - bulves virtas nulupam ir sutarkuojam burokine tarka, zalias taip pat sutarkuojam burokine tarka, dedam krakmola ir druskyte. Viska rankom ismaisom. Tesla bus kiek sunkokai minkoma, gan kietoka.
Pasislapinam rankas vandeniu ir formuojam cepelinus idedami farsa (kaip iprastai). Verdame sudytame vandeny apie 20 min 9priklauso nuo dydzio, bet isverda per toki pat laika , kaip ir normalus cepelinai. Skonis toks, kad nezinant niekas nepasakytu, kad jus sugaisot maziau laiko .
As pati dariau is dvigubos normos ir man gavosi apie 15 cepelinu.
Skanaus!
QUOTE(huga @ 2012 12 04, 15:54)
Nesu tikra ar cia nebuvo sito recepto, tad jeigu kartojuosi atleiskit . As pati isbandziau sita recepta ir gavosi . Kas man aktualiausia, kad galima padaryti juos ir is anglisku bulviu .
CEPELINAI:
CEPELINAI:
Superiniai cepelinai,tik aš tarkuoju su sūrio tarka
QUOTE(due drops @ 2012 11 27, 18:09)
Kuskusas su vištiena
3 - 4 žmonėms:
Virtas vištos ketvirtis 1 vnt.
Kuskuso kruopos 200 gr.
Jamar "Meksikietiškos" salotos 1 stiklainiukas
Sviestas
Juodieji pipirai
Aliejaus kepimui
Virtą vištos ketvirtį nusikaulinkite ir mėsą suberkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Pabarstykite juodaisiais pipirais. Kai tik vištiena sušils, supilkite "Meksikietiškas" salotas (su visu skysčiu). Keptuvės turiniui užvirus - suberkite kuskuso kruopas ir atsargiai pamaišykite mentele. Uždenkite dangčiu, išjunkite ugnį ir palikite keptuvę ramybėje 3 min.
Praėjus nurodytam laikui, įjunkite mažiausią ugnį po keptuve. Jos turinį pabarstykite trupučiu sviesto ir kepkite, maišydami šakute, 4 min. Tada keptuvę išjunkite ir dėkitės maistą į lėkštes.
http://tingiojikiaul...u-vistiena.html
3 - 4 žmonėms:
Virtas vištos ketvirtis 1 vnt.
Kuskuso kruopos 200 gr.
Jamar "Meksikietiškos" salotos 1 stiklainiukas
Sviestas
Juodieji pipirai
Aliejaus kepimui
Virtą vištos ketvirtį nusikaulinkite ir mėsą suberkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Pabarstykite juodaisiais pipirais. Kai tik vištiena sušils, supilkite "Meksikietiškas" salotas (su visu skysčiu). Keptuvės turiniui užvirus - suberkite kuskuso kruopas ir atsargiai pamaišykite mentele. Uždenkite dangčiu, išjunkite ugnį ir palikite keptuvę ramybėje 3 min.
Praėjus nurodytam laikui, įjunkite mažiausią ugnį po keptuve. Jos turinį pabarstykite trupučiu sviesto ir kepkite, maišydami šakute, 4 min. Tada keptuvę išjunkite ir dėkitės maistą į lėkštes.
http://tingiojikiaul...u-vistiena.html
labai apetitiškai atrodo, būtinai išbandysiu
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 12 04, 21:12)
labai apetitiškai atrodo, būtinai išbandysiu
Per tiek metu forume reiketu zinoti,kad nuotraukos sioje temoje necituojamos
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 12 04, 21:12)
labai apetitiškai atrodo, būtinai išbandysiu
aš ir manau išbandysiu
QUOTE(Nadruvė @ 2012 12 04, 21:43)
aš ir manau išbandysiu
Mergaites,jeigu jusu visa temuke nori kazka man parasyti,siulau tai daryti i az.O ne offtopint temoj
Aš sakyčiau,kad visi Due Drops patiekalai nepakartojami , o bet tačiau, matomai čia negalima reikšti savo nuomonės
O kas tas kuskusas? Manų kruopos ar kažkokios specialios?
Papildyta:
Kodėl? Čia juk nekalta receptų tema Ėjau pro šalį...
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2012 12 04, 22:04)
Aš sakyčiau,kad visi Due Drops patiekalai nepakartojami , o bet tačiau, matomai čia negalima reikšti savo nuomonės
Kodėl? Čia juk nekalta receptų tema Ėjau pro šalį...
QUOTE(Noa @ 2012 12 04, 21:04)
O kas tas kuskusas? Manų kruopos ar kažkokios specialios?
Papildyta:
Kodėl? Čia juk nekalta receptų tema Ėjau pro šalį...
Papildyta:
Kodėl? Čia juk nekalta receptų tema Ėjau pro šalį...
ne manų, kuskusas gaminamas iš manų kruopų spec. būdu jas trinant. bet skonis visiškai nepanašus į manų.
tai Libijos, Egipto, Marokiečių valgis daugiau.
Skanu ir vertinga kuskusas.
Ypač skanu marokietiškos virtuvės įvairios variacijos, su razinom ir jogurtu
QUOTE(grange @ 2012 12 04, 23:16)
ne manų, kuskusas gaminamas iš manų kruopų spec. būdu jas trinant. bet skonis visiškai nepanašus į manų.
tai Libijos, Egipto, Marokiečių valgis daugiau.
Skanu ir vertinga kuskusas.
Ypač skanu marokietiškos virtuvės įvairios variacijos, su razinom ir jogurtu
tai Libijos, Egipto, Marokiečių valgis daugiau.
Skanu ir vertinga kuskusas.
Ypač skanu marokietiškos virtuvės įvairios variacijos, su razinom ir jogurtu
O perkamas? Maximose?
Niekad nemačiau. Bet kad ir nežiūrėjau iki šiol!
QUOTE(Noa @ 2012 12 04, 22:41)
nežinau kur konkrečiai jo yra, ar kur nėra, nes aš ne Lietuvoj