Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su NUOTRAUKOMIS

Elena - Grange - puikus receptai 4u.gif butinai bus isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
Nesu tikra ar cia nebuvo sito recepto, tad jeigu kartojuosi atleiskit 4u.gif . As pati isbandziau sita recepta ir gavosi thumbup.gif . Kas man aktualiausia, kad galima padaryti juos ir is anglisku bulviu mirksiukas.gif .

CEPELINAI:

4 vidutinio dydzio bulves zalios
4 vidutinio dydzio bulves virtos su lupenom
200gr bulviu krakmolo
truputis druskos
Idarui - malta kiauliena, kaip ir iprastai cepelinams su svoguniuku, pipirais, druska ir cesnaku.
Eiga - bulves virtas nulupam ir sutarkuojam burokine tarka, zalias taip pat sutarkuojam burokine tarka, dedam krakmola ir druskyte. Viska rankom ismaisom. Tesla bus kiek sunkokai minkoma, gan kietoka.
Pasislapinam rankas vandeniu ir formuojam cepelinus idedami farsa (kaip iprastai). Verdame sudytame vandeny apie 20 min 9priklauso nuo dydzio, bet isverda per toki pat laika , kaip ir normalus cepelinai. Skonis toks, kad nezinant niekas nepasakytu, kad jus sugaisot maziau laiko smile.gif .
As pati dariau is dvigubos normos ir man gavosi apie 15 cepelinu.
Skanaus!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2012 12 04, 15:54)
Nesu tikra ar cia nebuvo sito recepto, tad jeigu kartojuosi atleiskit  4u.gif . As pati isbandziau sita recepta ir gavosi  thumbup.gif . Kas man aktualiausia, kad galima padaryti juos ir is anglisku bulviu  mirksiukas.gif .

CEPELINAI:

Superiniai cepelinai,tik aš tarkuoju su sūrio tarka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 11 27, 18:09)
Kuskusas su vištiena

3 - 4 žmonėms:
Virtas vištos ketvirtis 1 vnt.
Kuskuso kruopos 200 gr.
Jamar "Meksikietiškos" salotos 1 stiklainiukas
Sviestas
Juodieji pipirai
Aliejaus kepimui

Virtą vištos ketvirtį nusikaulinkite ir mėsą suberkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Pabarstykite juodaisiais pipirais. Kai tik vištiena sušils, supilkite "Meksikietiškas" salotas (su visu skysčiu). Keptuvės turiniui užvirus - suberkite kuskuso kruopas ir atsargiai pamaišykite mentele. Uždenkite dangčiu, išjunkite ugnį ir palikite keptuvę ramybėje 3 min.
Praėjus nurodytam laikui, įjunkite mažiausią ugnį po keptuve. Jos turinį pabarstykite trupučiu sviesto ir kepkite, maišydami šakute, 4 min. Tada keptuvę išjunkite ir dėkitės maistą į lėkštes.
http://tingiojikiaul...u-vistiena.html

labai apetitiškai atrodo, būtinai išbandysiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsikėlis: 04 gruodžio 2012 - 20:29
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 12 04, 21:12)
labai apetitiškai atrodo, būtinai išbandysiu  wub.gif

Per tiek metu forume reiketu zinoti,kad nuotraukos sioje temoje necituojamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsikėlis @ 2012 12 04, 21:12)
labai apetitiškai atrodo, būtinai išbandysiu  wub.gif

aš ir manau išbandysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadruvė @ 2012 12 04, 21:43)
aš ir manau išbandysiu  drinks_cheers.gif

Mergaites,jeigu jusu visa temuke nori kazka man parasyti,siulau tai daryti i az.O ne offtopint temoj biggrin.gif
Atsakyti
Aš sakyčiau,kad visi Due Drops patiekalai nepakartojami bigsmile.gif , o bet tačiau, matomai čia negalima reikšti savo nuomonės g.gif
Atsakyti
O kas tas kuskusas? unsure.gif Manų kruopos ar kažkokios specialios?
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2012 12 04, 22:04)
Aš sakyčiau,kad visi Due Drops patiekalai nepakartojami bigsmile.gif , o bet tačiau, matomai čia negalima reikšti savo nuomonės g.gif

Kodėl? blush2.gif Čia juk nekalta receptų tema blush2.gif Ėjau pro šalį... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 12 04, 21:04)
O kas tas kuskusas?  unsure.gif Manų kruopos ar kažkokios specialios?
Papildyta:

Kodėl? blush2.gif Čia juk nekalta receptų tema blush2.gif Ėjau pro šalį... blush2.gif

ne manų, kuskusas gaminamas iš manų kruopų spec. būdu jas trinant. bet skonis visiškai nepanašus į manų.
tai Libijos, Egipto, Marokiečių valgis daugiau.
Skanu ir vertinga kuskusas.
Ypač skanu marokietiškos virtuvės įvairios variacijos, su razinom ir jogurtu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2012 12 04, 23:16)
ne manų, kuskusas gaminamas iš manų kruopų spec. būdu jas trinant. bet skonis visiškai nepanašus į manų.
tai Libijos, Egipto, Marokiečių valgis daugiau.
Skanu ir vertinga kuskusas.
Ypač skanu marokietiškos virtuvės įvairios variacijos, su razinom ir jogurtu  thumbup.gif

O perkamas? Maximose?
Niekad nemačiau. Bet kad ir nežiūrėjau iki šiol!
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 12 04, 22:41)
O perkamas? Maximose?
Niekad nemačiau. Bet kad ir nežiūrėjau iki šiol!

nežinau kur konkrečiai jo yra, ar kur nėra, nes aš ne Lietuvoj smile.gif
Atsakyti