Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su NUOTRAUKOMIS

[quote=due drops,2012 11 28, 16:36]
Salotomis įdaryti lietiniai


thumbup.gif nu jūsų ir fantazija thumbup.gif , niekad taip nesugalvočiau. Būtinai išbandysim, tik blynukus labiau apskrudusius darysiu 4u.gif
Papildyta:
D vienas klausimas - kokį majoneziuką vartojat ? nes man su šviežiom daržovėm neskanūs visi, gal dar neradau savo g.gif
Atsakyti
Vištienos skrandukai (skilveliai)

Gaminau labai paprastai be jokių "navarotų" biggrin.gif
Švariai perplauti, papipirinti, padruskinti, mėgiamų žolelių pabarstyti, ir aš dar išspaudžiu puse citrinos, dedu porą šaukštų majonezo, ir gerai viską išmaišau. Tai darau iš vakaro.
Kepu orkaitėj 200 - 190 C apie 20 min.
Skanaus smile.gif
user posted image
user posted image
http://www.facebook....3...e=1
Atsakyti
tigriukas, o nebuna jie per kieti kepti orkaiteje, na tokie "guminiai" nebuna? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 30 lapkričio 2012 - 11:48
Sveikos, mergaitės smile.gif Jungiuosi į Jūsų- gaminančiųjų būrį smile.gif Vakar vakarienei gaminau labai paprastą ,bet labai skanų patiekaliuką :

,,Vištienos gabaliukai grietinėlės padaže''

Reikės:
Vištienos krutinėlės
Česnako skiltelės
Paukšienos priekonių, druskos,pipirų,džiovintų petražolių
Grietinėlės
Sviesto (50g.)


Paruošimas:
Vištienos filė supjaustyti gabaliukais (kubeliais). Pabarstyti juos Paukšt.prieskoniais, druska,pipirais. Į keptuve su aliejumi sudėti gabaliukus, apkepinti juos. Įdėti sviestą. Viską maišyti. Supilti grietinėlę, pabarstyti petražolėmis, įspaustį česnaką. Viską troškinti apie 10-15min. Patiekti galima su makaronais, ryžiais arba su kuo tik sugalvosite smile.gif

user posted image
хостинг фотографий
Atsakyti
Cukinijų suktinukų tarte'as su parmezano sūriu

user posted image

user posted image

user posted image



Reikės:

Tešlai :
* 50 g avižinių dribsnių
* 50 g grikių miltų
* 100 kvietinių miltų ( galima keisti į miltus be glitimo)
* 3 valg. š. alyvuogių aliejaus
* 1 valg. š. aguonų
* ~ 1/2 stiklinės vandens
* druskos

Įdarui :
* 3 jaunos žalios cukinijos
* 100 g smulkiai tarkuoto parmezano sūrio
* 2 kiaušiniai
* 100 ml pieno ( galima keisti į migdolų arba kitą augalinės kilmės)
* 100 ml grietinėlės ( 10 % riebumo)
* druskos, pipirų
* 2 sutrintos česnako skiltelės


Gaminimo eiga:

Tešlos paruošimas:

Inde suberti visus sausus ingredientus, supilti aliejų ir vandens tiek, kad būtų galima išminkyti neperlipnią tešlą ( man prireikė ~ 1/2 stiklinės vandens). Suformuoti išs paruoštos tešlos gniūžtę, įvynioti į maistinę plėvelę ir pastatyti šaldytuve 30- čiai minučių.

Per tą laiką paruošti cukinijų suktinukus : cukinijas nuplauti, nupjauti galus ir cukinijas skustuko pagalba išilgai supjaustyti itin plonomis juostelėmis.

Giliame inde išplakti kiaušinius su pienu ir grietinėle, sudėti trintas česnako skilteles, druską, pipirus,- viską permaišyti.

Iš šaldytuve išimti tešlą, iškočioti lakštą, jį įtiesti į kepimo formą ( naudojau 25 cm skersmens ) dugną pabarstyti smulkiai tarkuotu parmezano sūriu. Supilti paruoštą kiaušinių/pieno/grietinėlės užpilą, sustatyti cukinijų suktinukus. Ant paviršiaus užbersti saujelę smulkiai darkuoto parmezano sūrio.

Pastatyti kepti 40 minučių 180°C įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 11 28, 17:36)
Salotomis įdaryti lietiniai


fantastika,jusu sugebejimai nerealus, 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciu,kad esate wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2012 11 30, 12:48)
tigriukas, o nebuna jie per kieti kepti orkaiteje, na tokie "guminiai" nebuna?  g.gif

jeigu perkeptumėt tada taip, bet kol kas nebuvo smile.gif

irmulia,
aš sužavėta Jūsų antrais, tiek ir saldžiais receptais wub.gif visi tokie įspūdingi wub.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jekaterina2 @ 2012 11 30, 15:18)
fantastika,jusu sugebejimai nerealus, 4u.gif  4u.gif  4u.gif  aciu,kad esate wub.gif

Smagu,kad patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2012 11 26, 13:43)
Merginos  4u.gif  , kaip smagu , kad patiko peliuku ideja  blush2.gif . Labai skaniai  wub.gif atrodo  essen.gif


Super peliuku ideja, ir grazu ir skanu smile.gif Ir as kepsiu savo vaikuciams.
Atsakyti
Isbandziau JJ M vistiena su kalafijorais ir pelesinio surio padazu, gavosi super, apsiv algymas auksciausiam lygi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 11 30, 12:18)

tikrai bandysiu smile.gif
Atsakyti
Makaronai su pievagrybių-pelėsinio sūrio padažu
[attachmentid=225754]
Reikės:

mėgstamų makaronų
pievagrybių
svogūno
0,5 čili pipiro
svogūno laiškų
100 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu
150-200 ml grietinėlės
druskos
pipirų

Makaronus išverdame. Aliejuje pakepiname svogūną, pievagrybius, svogūno laiškus ir čili pirirą. Pilame grietinėlės, dedame gabaliukais supjaustytą sūrį su mėlynuoju pelėsiu, beriame šiek tiek druskos ir pipirų. Į pagamintą padažą dedame išvirtus makaronus, pakaitiname kartu su padažu keletą min.
Skanaus!
Atsakyti