[quote=due drops,2012 11 28, 16:36]
Salotomis įdaryti lietiniai
nu jūsų ir fantazija , niekad taip nesugalvočiau. Būtinai išbandysim, tik blynukus labiau apskrudusius darysiu
Papildyta:
D vienas klausimas - kokį majoneziuką vartojat ? nes man su šviežiom daržovėm neskanūs visi, gal dar neradau savo
Vištienos skrandukai (skilveliai)
Gaminau labai paprastai be jokių "navarotų"
Švariai perplauti, papipirinti, padruskinti, mėgiamų žolelių pabarstyti, ir aš dar išspaudžiu puse citrinos, dedu porą šaukštų majonezo, ir gerai viską išmaišau. Tai darau iš vakaro.
Kepu orkaitėj 200 - 190 C apie 20 min.
Skanaus
http://www.facebook....3...e=1
Gaminau labai paprastai be jokių "navarotų"
Švariai perplauti, papipirinti, padruskinti, mėgiamų žolelių pabarstyti, ir aš dar išspaudžiu puse citrinos, dedu porą šaukštų majonezo, ir gerai viską išmaišau. Tai darau iš vakaro.
Kepu orkaitėj 200 - 190 C apie 20 min.
Skanaus
http://www.facebook....3...e=1
tigriukas, o nebuna jie per kieti kepti orkaiteje, na tokie "guminiai" nebuna?
Sveikos, mergaitės Jungiuosi į Jūsų- gaminančiųjų būrį Vakar vakarienei gaminau labai paprastą ,bet labai skanų patiekaliuką :
,,Vištienos gabaliukai grietinėlės padaže''
Reikės:
Vištienos krutinėlės
Česnako skiltelės
Paukšienos priekonių, druskos,pipirų,džiovintų petražolių
Grietinėlės
Sviesto (50g.)
Paruošimas:
Vištienos filė supjaustyti gabaliukais (kubeliais). Pabarstyti juos Paukšt.prieskoniais, druska,pipirais. Į keptuve su aliejumi sudėti gabaliukus, apkepinti juos. Įdėti sviestą. Viską maišyti. Supilti grietinėlę, pabarstyti petražolėmis, įspaustį česnaką. Viską troškinti apie 10-15min. Patiekti galima su makaronais, ryžiais arba su kuo tik sugalvosite
хостинг фотографий
,,Vištienos gabaliukai grietinėlės padaže''
Reikės:
Vištienos krutinėlės
Česnako skiltelės
Paukšienos priekonių, druskos,pipirų,džiovintų petražolių
Grietinėlės
Sviesto (50g.)
Paruošimas:
Vištienos filė supjaustyti gabaliukais (kubeliais). Pabarstyti juos Paukšt.prieskoniais, druska,pipirais. Į keptuve su aliejumi sudėti gabaliukus, apkepinti juos. Įdėti sviestą. Viską maišyti. Supilti grietinėlę, pabarstyti petražolėmis, įspaustį česnaką. Viską troškinti apie 10-15min. Patiekti galima su makaronais, ryžiais arba su kuo tik sugalvosite
хостинг фотографий
Cukinijų suktinukų tarte'as su parmezano sūriu
Reikės:
Tešlai :
* 50 g avižinių dribsnių
* 50 g grikių miltų
* 100 kvietinių miltų ( galima keisti į miltus be glitimo)
* 3 valg. š. alyvuogių aliejaus
* 1 valg. š. aguonų
* ~ 1/2 stiklinės vandens
* druskos
Įdarui :
* 3 jaunos žalios cukinijos
* 100 g smulkiai tarkuoto parmezano sūrio
* 2 kiaušiniai
* 100 ml pieno ( galima keisti į migdolų arba kitą augalinės kilmės)
* 100 ml grietinėlės ( 10 % riebumo)
* druskos, pipirų
* 2 sutrintos česnako skiltelės
Gaminimo eiga:
Tešlos paruošimas:
Inde suberti visus sausus ingredientus, supilti aliejų ir vandens tiek, kad būtų galima išminkyti neperlipnią tešlą ( man prireikė ~ 1/2 stiklinės vandens). Suformuoti išs paruoštos tešlos gniūžtę, įvynioti į maistinę plėvelę ir pastatyti šaldytuve 30- čiai minučių.
Per tą laiką paruošti cukinijų suktinukus : cukinijas nuplauti, nupjauti galus ir cukinijas skustuko pagalba išilgai supjaustyti itin plonomis juostelėmis.
Giliame inde išplakti kiaušinius su pienu ir grietinėle, sudėti trintas česnako skilteles, druską, pipirus,- viską permaišyti.
Iš šaldytuve išimti tešlą, iškočioti lakštą, jį įtiesti į kepimo formą ( naudojau 25 cm skersmens ) dugną pabarstyti smulkiai tarkuotu parmezano sūriu. Supilti paruoštą kiaušinių/pieno/grietinėlės užpilą, sustatyti cukinijų suktinukus. Ant paviršiaus užbersti saujelę smulkiai darkuoto parmezano sūrio.
Pastatyti kepti 40 minučių 180°C įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus
Reikės:
Tešlai :
* 50 g avižinių dribsnių
* 50 g grikių miltų
* 100 kvietinių miltų ( galima keisti į miltus be glitimo)
* 3 valg. š. alyvuogių aliejaus
* 1 valg. š. aguonų
* ~ 1/2 stiklinės vandens
* druskos
Įdarui :
* 3 jaunos žalios cukinijos
* 100 g smulkiai tarkuoto parmezano sūrio
* 2 kiaušiniai
* 100 ml pieno ( galima keisti į migdolų arba kitą augalinės kilmės)
* 100 ml grietinėlės ( 10 % riebumo)
* druskos, pipirų
* 2 sutrintos česnako skiltelės
Gaminimo eiga:
Tešlos paruošimas:
Inde suberti visus sausus ingredientus, supilti aliejų ir vandens tiek, kad būtų galima išminkyti neperlipnią tešlą ( man prireikė ~ 1/2 stiklinės vandens). Suformuoti išs paruoštos tešlos gniūžtę, įvynioti į maistinę plėvelę ir pastatyti šaldytuve 30- čiai minučių.
Per tą laiką paruošti cukinijų suktinukus : cukinijas nuplauti, nupjauti galus ir cukinijas skustuko pagalba išilgai supjaustyti itin plonomis juostelėmis.
Giliame inde išplakti kiaušinius su pienu ir grietinėle, sudėti trintas česnako skilteles, druską, pipirus,- viską permaišyti.
Iš šaldytuve išimti tešlą, iškočioti lakštą, jį įtiesti į kepimo formą ( naudojau 25 cm skersmens ) dugną pabarstyti smulkiai tarkuotu parmezano sūriu. Supilti paruoštą kiaušinių/pieno/grietinėlės užpilą, sustatyti cukinijų suktinukus. Ant paviršiaus užbersti saujelę smulkiai darkuoto parmezano sūrio.
Pastatyti kepti 40 minučių 180°C įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus
QUOTE(due drops @ 2012 11 28, 17:36)
fantastika,jusu sugebejimai nerealus, aciu,kad esate
QUOTE(sbo @ 2012 11 30, 12:48)
tigriukas, o nebuna jie per kieti kepti orkaiteje, na tokie "guminiai" nebuna?
jeigu perkeptumėt tada taip, bet kol kas nebuvo
irmulia,
aš sužavėta Jūsų antrais, tiek ir saldžiais receptais visi tokie įspūdingi
QUOTE(jekaterina2 @ 2012 11 30, 15:18)
fantastika,jusu sugebejimai nerealus, aciu,kad esate
Smagu,kad patiko
QUOTE(musyte015 @ 2012 11 26, 13:43)
Merginos , kaip smagu , kad patiko peliuku ideja . Labai skaniai atrodo
Super peliuku ideja, ir grazu ir skanu Ir as kepsiu savo vaikuciams.
Isbandziau JJ M vistiena su kalafijorais ir pelesinio surio padazu, gavosi super, apsiv algymas auksciausiam lygi
Makaronai su pievagrybių-pelėsinio sūrio padažu
[attachmentid=225754]
Reikės:
mėgstamų makaronų
pievagrybių
svogūno
0,5 čili pipiro
svogūno laiškų
100 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu
150-200 ml grietinėlės
druskos
pipirų
Makaronus išverdame. Aliejuje pakepiname svogūną, pievagrybius, svogūno laiškus ir čili pirirą. Pilame grietinėlės, dedame gabaliukais supjaustytą sūrį su mėlynuoju pelėsiu, beriame šiek tiek druskos ir pipirų. Į pagamintą padažą dedame išvirtus makaronus, pakaitiname kartu su padažu keletą min.
Skanaus!
[attachmentid=225754]
Reikės:
mėgstamų makaronų
pievagrybių
svogūno
0,5 čili pipiro
svogūno laiškų
100 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu
150-200 ml grietinėlės
druskos
pipirų
Makaronus išverdame. Aliejuje pakepiname svogūną, pievagrybius, svogūno laiškus ir čili pirirą. Pilame grietinėlės, dedame gabaliukais supjaustytą sūrį su mėlynuoju pelėsiu, beriame šiek tiek druskos ir pipirų. Į pagamintą padažą dedame išvirtus makaronus, pakaitiname kartu su padažu keletą min.
Skanaus!