Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su NUOTRAUKOMIS

QUOTE(due drops @ 2012 11 16, 15:09)
Troškintos kalakutų užpakalinės dalys (uodegos)

Bandysiu uodegas gamint,jaučiu žiaaaauriai skanuuuu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2012 11 18, 18:07)
Bandysiu uodegas gamint,jaučiu žiaaaauriai skanuuuu rolleyes.gif

Tik ar nebus labai riebu g.gif unsure.gif toje dalyje taukų daug unsure.gif cholesterolis ir visa kita unsure.gif
Atsiprašau už poster_offtopic.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žora/goša @ 2012 11 18, 17:19)
Tik ar nebus labai riebu g.gif  unsure.gif toje dalyje taukų daug unsure.gif cholesterolis ir visa  kita unsure.gif
Atsiprašau už  poster_offtopic.gif  4u.gif

Kuo mažesnės uodegos, tuo mažiau riebalų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2012 11 18, 18:07)
Bandysiu uodegas gamint,jaučiu žiaaaauriai skanuuuu rolleyes.gif

Tikiuosi,kad patiks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(žora/goša @ 2012 11 18, 18:19)
Tik ar nebus labai riebu g.gif  unsure.gif toje dalyje taukų daug unsure.gif cholesterolis ir visa  kita unsure.gif
Atsiprašau už  poster_offtopic.gif  4u.gif

Man nepasirode riebu schmoll.gif
Atsakyti
Savaitgalį nutariau pasigaminti kibinus kitaip. smile.gif ir visai neblogai gavosi. Tiksliau dariau tešlą be kiaušinio, sviesto, ar margarino. Tikrai galiu drąsiai sakyti, kad gavosi labai skanūs


Kibinai iš mielinės tešlos

300 - 400 g kvietinių miltų,
druskos žiupsnelis,
8 g sausų mielių,
80 ml grietinėlės,
80 ml drungno vandens,
1 šaukšto cukraus,

Įdaras
Apie 500g mėsos
2 svogūnai
druskos žiupsnelis
mėgiamų smulkintų prieskoninių žolelių
maltų juodųjų pipirų
kefyro stiklinė


Į dubenėlį supilkite grietinėlę, vandenį, suberkite cukrų, druską, mieles. Maišykite, kol ištirps cukrus. Tada suberkite miltus. Viską gerai išmaišykite ir palikite pakilti 1valandai pastovėti šiltai.
Susimalam mėsą, suberiam smulkiai svogūnus supjaustytus , pasūdom, papipirinam, suberiam prieskonines žoleles , pilam kefyrą ir išmaišom viską labai gerai.
Tešlos aš jau daugiau neminkau. Imu po gabalėlį, iškočioju ir dedu mėsą. Kibinus dedu į iškoltą kepimo popieriumi skarda, patepu juo išplaktu kiaušiniu ir kepu karštoje orkaitėje kol gražiai įgauną auksinę spalvą. Skanaus smile.gif
user posted image

http://www.facebook....9...e=1
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2012 11 19, 10:46)
Savaitgalį nutariau pasigaminti kibinus kitaip.  smile.gif ir visai neblogai gavosi. Tiksliau dariau tešlą be kiaušinio, sviesto, ar margarino. Tikrai galiu drąsiai sakyti, kad gavosi labai skanūs
Kibinai iš mielinės tešlos

300 - 400 g kvietinių miltų,
druskos žiupsnelis,
8 g sausų mielių,
80 ml grietinėlės,
80 ml drungno vandens,
1 šaukšto cukraus,

Įdaras
Apie 500g mėsos
2 svogūnai
druskos žiupsnelis
mėgiamų smulkintų  prieskoninių žolelių
maltų juodųjų pipirų
kefyro stiklinė
Į dubenėlį supilkite grietinėlę, vandenį, suberkite cukrų, druską, mieles. Maišykite, kol ištirps cukrus. Tada suberkite miltus. Viską gerai išmaišykite ir palikite pakilti 1valandai pastovėti šiltai.
Susimalam mėsą, suberiam smulkiai svogūnus supjaustytus , pasūdom, papipirinam,  suberiam prieskonines žoleles , pilam kefyrą ir išmaišom viską labai gerai.
Tešlos aš jau daugiau neminkau. Imu po gabalėlį, iškočioju ir dedu mėsą. Kibinus dedu į iškoltą kepimo popieriumi skarda, patepu juo išplaktu kiaušiniu ir kepu karštoje orkaitėje kol gražiai įgauną auksinę spalvą. Skanaus smile.gif
http://s019.radikal....059079ad4ab.jpg

http://www.facebook....9...e=1


kokie gražučiai bigsmile.gif o kokioje temp. ir kiek maždaug laiko reikia kepti?
labai atsiprašau, kad pacitavau su nuotrauka, žinau kad blogai padariau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 20 lapkričio 2012 - 07:26
Brokolių blyneliai
user posted image
10-11 blyneliams reikės:

nedidelio brokolio
2 kiaušinių
30-40 g parmezano
3 šaukštų miltų
2-3 skiltelių česnako
druskos
pipirų
user posted image
Brokolio žiedelius nuplauname, paverdame ant garų kokias 5-6 min, įdedame į kiaurasamtį ir apliejame ledinių vandenių, kad brokolis liktų gražios spalvos. Brokolio žiedelius labai smulkiai sukapojame peiliu, dedame kiaušinius, sūrį, beriame druskos, pipirų, įspaudžiame česnako, dedame miltus ir viską gerai išmaišome. Kepame aliejuje kol gražiai apskrus, iškeptus blynelius dedame ant popierinio rankšluoščio, kad pašalinti nereikalingą aliejų. Mes valgėme su majonezu, galima pasidaryti kokį lengvą padažiuką iš jogurto ir prieskonių.
p.s. manau galima būtų įdetį dar kokios varškės, tada blyneliai būtų švelnesnio skonio smile.gif
Atsakyti
Jetau, kaip skanu. Dar vienas klausimas-o kuo galėtų pakeisti parmezano sūrį?? Savo kaime galiu jo ir negauti...
Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2012 11 19, 10:46)
Kibinai iš mielinės tešlos

Gal kibinu tešla gavosi kiek panaši į čeburėku, na tokia tasesnė, o ne trapi? Maniškis su ta trapia išvis nevalgo, tad bandyčiau šiuos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 11 19, 22:10)
Jetau, kaip skanu. Dar vienas klausimas-o kuo galėtų pakeisti parmezano sūrį?? Savo kaime galiu jo ir negauti...

O lietuviskas Dziugas bus? As beveik beveik visuose patiekaluose, kur reikia parmezano, naudoju Dziuga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2012 11 19, 22:16)
Gal kibinu tešla gavosi kiek panaši į čeburėku, na tokia tasesnė, o ne trapi? Maniškis su ta trapia išvis nevalgo, tad bandyčiau šiuos. smile.gif


ji labiau bandelinė.
Beje patys karaimai ir kepa mielinės tešlos kibinus, čia tik lietuviška kibininė daro riebią sviestinę tešlą.
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 11 19, 22:10)
Jetau, kaip skanu. Dar vienas klausimas-o kuo galėtų pakeisti parmezano sūrį?? Savo kaime galiu jo ir negauti...



QUOTE(geliuke @ 2012 11 19, 22:18)
O lietuviskas Dziugas bus? As beveik beveik visuose patiekaluose, kur reikia parmezano, naudoju Dziuga  ax.gif

as irgi visur naudoju tokiu atveju Dziugo suri 4u.gif
Atsakyti