Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Dirty Diana @ 2012 11 07, 19:24)
siandien dariau, tikrai aciu uz recepta bus daroma ir dazniau, labai skanu  4u.gif


ir pas mus susilauke didelio pasisekimo tie suktinukai, jie puikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2012 11 08, 12:35)
ir pas mus susilauke didelio pasisekimo tie suktinukai, jie puikus smile.gif

wub.gif kaip malonu girdet thumbup.gif
Atsakyti
TUNO KIŠAS

Kazkaip isimine man receptukas is zurnalo "zmones" ir isbandziau ir pasirodo kad visai nieko ir dalinuosi su jumis 4u.gif

Taigi, reikia:
saldytos bemieles teslos, dizono garstyciu, tuno savo sultyse (bet as naudojau tuna aliejuje ir puikiai tiko), kiausinio, grietines, pomidoru, juoduju alyvogiu, ciobreliu, druskytes ir pipiriuku.

Iš bemieles teslos suformavau laiveli (uzlenkiau krastelius kad idaras neisbegtu), tesla istepiau dizono garstyciomis, tada dejau nuvarvinta tuna, isplakiau kiausini su saukstu grietines ir uzpyliau ant tuno, sudejau supjaustytus pomidorus, perpus perpjautas alyvuoges, apibarsciau druska ir pipirais ir uzdejau pora sakeliu ciobreliu. Kepti orkaiteje 180 C mazdaug apie 45 min.
Skanu valgyti tiek karsta tiek salta, man saltas netgi labiau patiko ax.gif
Papildyta:
ax.gif
Papildyta:
rolleyes.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2012 11 08, 17:04)
TUNO KIŠAS

Kazkaip isimine man receptukas is zurnalo "zmones" ir isbandziau ir pasirodo kad visai nieko ir dalinuosi su jumis  4u.gif

4u.gif

kaip tik katik ziurinejau si recepta Zmonese, bet alyvuogiu nemegstu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2012 11 08, 21:26)
kaip tik katik ziurinejau si recepta Zmonese, bet alyvuogiu nemegstu g.gif


tai pabandyk vietoje alyvugiu kokiu pievagrybiu uzdeti, manau turetu buti irgi skanu ax.gif
Atsakyti
Faršo kukuliai įdaryti morkomis su ryžiais
Reikės:
Farso, kelėtos morkų, svogūnu, ryžiu ,pomidoru padažo
Faršą pasidarome kaip kotletams, morkas sutarkuojam ir pakepinam kartu su smulkintu svogūnu,paskaninam druska,pipirais,ar mėgiamais prieskoniais, dedame i faršo vidų ir formuojama kukulius(tokius jau nemažus), ryžius apverdame, įpilam truputi sultinio, kad neišsausėtu
user posted image

šaunam i orkaite 180C,kokiai valandai,veliau atidengiam kad apskrustu
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trixsė: 09 lapkričio 2012 - 10:19
QUOTE(Trixsė @ 2012 11 09, 11:18)
Faršo kukuliai įdaryti morkomis su ryžiais


Nerealus.Aciu uz ideja sios dienos pietums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trixsė @ 2012 11 09, 10:18)
Faršo kukuliai įdaryti morkomis su ryžiais
šaunam i orkaite 180C,kokiai valandai,veliau atidengiam kad apskrustu

ideja visai nieko thumbup.gif o valanda ne per ilgai? g.gif juk ryziai jau isvire, o farsui ir pusvalandzio uztektu. Man labai viskas sukepe, apdege atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2012 11 09, 12:30)
ideja visai nieko  thumbup.gif o valanda ne per ilgai?  g.gif juk ryziai jau isvire, o farsui ir pusvalandzio uztektu. Man labai viskas sukepe, apdege atrodo  ax.gif

galit ir trumpiau,viskas priklauso nuo kukuliu dydzio,as tik parasiau apie val,pas mane sukepe,nes megstu labiau paskrudusius tokius blush2.gif
Atsakyti
Įdaryta turkiška duona

user posted image

"Turkiška" duona 2 vnt.
Malta mėsa (faršas) 350 gr.
Raudoji paprika (nedidelė) 1 vnt.
Tarkuotas fermentinis sūris
Aromatinis actas (galite keisti baltojo vyno actu) 2 valgomieji šaukštai
Pomidorų padažas 3 valgomieji šaukštai
Jūros druska, juodieji pipirai, uoginė paprika,čili dribsniai
Aliejaus kepimui

user posted image

Faršą (aš naudojau kiaulienos) pabarstykite visais nurodytais prieskoniais, išskyrus čili dribsnius, ir dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepkite maišydami, ant vidutines ugnies, kol mėsa apskrus. Tada suberkite kubeliais pjaustytą raudonąją papriką, įberkite čili dribsnių, įpilkite aromatinio ar baltojo vyno acto bei pomidorų padažo. Viską išmaišykite, sumažinkite ugnį iki minimalios, uždenkite dangčiu ir troškinkite 15 min.
Praėjus nurodytam laikui, keptuvės turiniu užpildykite 2 turkiškos duonos "dubenėlius" ir jų viršų pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu. Paruoštą duoną kiškite į 220 laipsnių orkaitę (kepimas "iš viršaus") ir kepkite maždaug 15 min. Kai tik sūris gražiai apskrus - traukite duoną iš orkaitės.
http://tingiojikiaul...iska-duona.html
Atsakyti
aciu kas pagelbejote, bandau per fotki 4u.gif
Papildyta:
Naminė pica
user posted image
250ml pieno

190 gr margarino

2 kiaušiniai

2 v.š. cukraus

žiupsnelis druskos

10 gr. sausų mielių

apie 550 gr miltų

Viršui:

430 gr vištos krūtinėlės

300 gr pievagrybių

270 gr fermentinio sūrio

3 pomidorai

3 svogūnai

130 gr mocarellos

mėgstami prieskoniai

Tešlos paruošimas:

Pieną, margariną, cukrų ir druską pakaitinti puode, kol ištirps margarinas. Į atvėsusią masę įmušti kiaušinius, išmaišyti, šią masę įmaišyti į miltus sumaišytus su sausomis mielėmis, minkyti tešlą. Uždengti rankšluostėliu ir palikti šiltai kol pakils, apie 40 min.

Įdaras:

Viską supjaustyti, vištieną pamarinuoti prieskoniais.

Tešlą iškocioti ant kepimo popieriaus, ant tešlos uždėti pomidorų padažo, paskleisti sūrį, vištieną, svogūnus, pievagrybius, išdėlioti pomidorus, pabarstyti mėgstamais prieskoniais, ant viršaus sudėti mocarellos gabaliukus. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol viršus apskrus ir picos padas bus iškepęs.
pats skaniausias picos padas, kada nors valgiau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 lapkričio 2012 - 19:35
QUOTE(Superburbule @ 2012 11 11, 11:19)


Pieną, margariną, cukrų ir druską pakaitinti puode, kol ištirps margarinas. Į atvėsusią masę įmušti kiaušinius, išmaišyti, šią masę įmaišyti į miltus sumaišytus su sausomis mielėmis, minkyti tešlą. Uždengti rankšluostėliu ir palikti šiltai kol pakils, apie 40 min.



Ačiū už receptą. O kiek reikia kiaušinių ? Įdomu, ar galiu pakeisti margariną sviestu? g.gif
Atsakyti