Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su NUOTRAUKOMIS

QUOTE(voras34 @ 2012 11 07, 10:26)
o aš Prismoj taip pat neradau be cukraus, pasirinkimas tik toks- su cukrum arba su medum, kažin kaip kitos darot? labai noriu tą receptą išbandyti, pasidalinkite patirtimi....

jau galų gale radau prie ekologiško, ar ten sveiko maisto,bet kaina, tai aišku užlaužta. Bet labai jau smalsu buvo išmėgint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 11 07, 10:29)
jau galų gale radau prie ekologiško, ar ten sveiko maisto,bet kaina, tai aišku užlaužta. Bet labai jau smalsu buvo išmėgint  4u.gif

neįsivaizduoju kaip galėjot nerasti, bet kuriame PC prie sausų pusryčių jų pilna ir dėžutėse ir maišeliuos 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 11 06, 15:24)
neradau aš maximoj be cukraus, ištyrinėjau visus kiek įmanoma, net vyras jau nors ir įpratęs prie mano ilgų produktų sudėčių tyrinėjimų, pradėjo burbėt smile.gif
man tai jautėsi ta varškė, perdaug minkšti, toli gražu jiems iki tikrų cepelinų, bent mano nuomone.

QUOTE(voras34 @ 2012 11 07, 10:26)
o aš Prismoj taip pat neradau be cukraus, pasirinkimas tik toks- su cukrum arba su medum, kažin kaip kitos darot? labai noriu tą receptą išbandyti, pasidalinkite patirtimi....

Paieškokit Norfoj, toks nemažas maišas paprastų, becukrių kainuoja apie 3 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 11 07, 11:26)

QUOTE(keistuole @ 2012 11 07, 11:29)
jau galų gale radau prie ekologiško, ar ten sveiko maisto,bet kaina, tai aišku užlaužta. Bet labai jau smalsu buvo išmėgint  4u.gif

tikrai yra, aš pati pirkau Maximoj, bet reik žiūrėti apatinėse lentynose mirksiukas.gif
namie turiu dar, tai galėsiu įkelti nuotrauką kaip atrodo smile.gif ir kaina tikrai labai nedidelė schmoll.gif pirkau didesnį įpakavimą, nes vaikai labai mėgsta sausainius kepamus iš jų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*tigriukas* @ 2012 11 07, 12:30)
vaikai labai mėgsta sausainius kepamus iš jų  smile.gif

clap_1.gif laukiam recepto.... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 11 07, 11:33)
clap_1.gif laukiam recepto.... 4u.gif  biggrin.gif

turbūt apie ŠITUOS kalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2012 11 05, 12:48)
jei net teksta kopijuojate zodis zodin,tai idekite ir nuoroda i recepto saltini.

http://skanusgyvenim...-cepelinai.html

labai skanūs,patiko mano išrankiems vaikams,mažius ,kad kapojo juos net ausys linko,sesei sakė visko nesuvalyk man palik biggrin.gif

viskas gerai gaunasi,netyšta verdant (kaip gali atrodyt iš pirmo karto minkant masę),vienu žodžiu rekomenduoju pietų paįvairinimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 11 07, 12:33)
clap_1.gif laukiam recepto.... 4u.gif  biggrin.gif

QUOTE(Floora @ 2012 11 07, 12:50)
turbūt apie ŠITUOS kalba  4u.gif

sausainiai
kepu tik pagal šį receptą mirksiukas.gif labai skanūs
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 11 02, 14:30)

aciu uz ideja! Kepiau jau ne karta, skanu, greita ir atrodo fantastiskai! Tik as dariau be spinatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2012 11 07, 11:50)
turbūt apie ŠITUOS kalba  4u.gif

Kepiau Florentinus pagal Beatos receptą. Kol buvo šilti, draugas sukirto beveik pusę. Atšalę stovėjo tris dienas. Labai jau kieti. Bet paskui po truputį subaigiau visus 4u.gif Svarbiausia, pakepti juos tik šiek tiek, neleisti smarkiai paruduoti, labai apkepti nereikia. Nes tie, kur buvo mažiau sukepę, tie dar buvo skanesni smile.gif Tikrai kepsiu dar kartą, bet jau pasimokysiu iš savo klaidų.
Atsakyti
QUOTE(Maze199 @ 2012 11 07, 15:39)
Kepiau Florentinus pagal Beatos receptą. Kol buvo šilti, draugas sukirto beveik pusę. Atšalę stovėjo tris dienas. Labai jau kieti. Bet paskui po truputį subaigiau visus  4u.gif Svarbiausia, pakepti juos tik šiek tiek, neleisti smarkiai paruduoti, labai apkepti nereikia. Nes tie, kur buvo mažiau sukepę, tie dar buvo skanesni  smile.gif  Tikrai kepsiu dar kartą, bet jau pasimokysiu iš savo klaidų.

o mes kaip tik labiau pakepinam, nes mum skaniau
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2012 11 07, 11:11)
neįsivaizduoju kaip galėjot nerasti, bet kuriame PC prie sausų pusryčių jų pilna ir dėžutėse ir maišeliuos  4u.gif

visų sudėty figuruoja cukrus
Atsakyti